6 Haziran 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Ramazan K. ‏<s>@</s>RKarasakal <small class="time"> 37 sn </small> Akif'in yerinde olsam ülkeyi terkederdim, mahalledekilerin %50 sini zor tutuyorum <s>#</s>sonarzum <s>#</s>direnpolatalemdar her yer pusu her yer direniş

- - - Ekleme - - -

ali buharanın hayatı tehlikede ciddi söylüyorum linç edecekler adamı

- - - Ekleme - - -

Kağan keskioğlu ‏<s>@</s>kagankeskioglu <small class="time"> 13 dk </small> Dizi fanatikliği değil, vatan sevgisinin taşıyan bir karakter fanatikliği! <s>#</s>sonarzum

- - - Ekleme - - -

Merve OLGUN ‏<s>@</s>merveolguun <small class="time"> 23 dk </small> Kimine göre Can Polat,kimine göre Can Alan Polat'ın şimdide Canı Alınan Polat oldun.Akif terket oğlm ülkeyi <s>#</s>polatçılardirenecek.

akif

- - - Ekleme - - -

Can Bartu Türker ‏<s>@</s>CanBartuTurker <small class="time"> 36 dk </small> <s>#</s>sonarzum Diren Polat Alemdar 45 otobüs yola cıktık geliyoruz zalim senaristlere karşı direnelim <s>#</s>heryerdirenişheyrerpolat

- - - Ekleme - - -

1461 ‏<s>@</s>epulim <small class="time"> 41 dk </small> 10 yildir yayinda olan bir dizi ve karakteri,hala konuşuluyorsa adamlar on numara iş yapiyor demektir <s>#</s>sonarzum tebrikler

ÇOK GÜZEL YAZMIŞ DAHA NE DENİR Kİ...

- - - Ekleme - - -

. @takas Reyting bölümünde tweetlerin ne işi var ???? KVP'nin kendi bölümü var git orda paylaş??? Açık açık söylüyorum "şikayet edicem" sonrasında gücenme olmasın

. @takas Reyting bölümünde tweetlerin ne işi var ???? KVP'nin kendi bölümü var git orda paylaş??? Açık açık söylüyorum "şikayet edicem" sonrasında gücenme olmasın

perşembe konusu sonuçta perşembe demek kurtlar vadisi demek

Sayfa kirliliğinden başka bişey değil yaa.Reyting bakmaya geliyor.KVP tweetleri okumaya değil.Bölümünüz var git oraya yaz bi zahmet olacak sana 😕 Bu arada şikayet ettim haberin olsun.

- - - Ekleme - - -

Sayfa kirliliğinden başka bişey değil yaa.Reyting bakmaya geliyor.KVP tweetleri okumaya değil.Bölümünüz var git oraya yaz bi zahmet olacak sana 😕 Bu arada şikayet ettim haberin olsun.

twitter demişken şu tweet çok hoşuma gitti
initkam bildiğin kill bill olmuş Türk dizileri şimdi ..çtınızzzz
gerçekten de senaryo oalrak İntikam a yaklaşabilen aynı tüde Türk dizisi yok
@Forumdash @Fks14 @RevaN

- - - Ekleme - - -

Sana bişey bişey yazacaktim.Sayfa tweet dolu. Tweet okumak istesek gider orda okuruz.

eninde sonunda bir kural gelecek nasılsa ya vadi bölümü kapanır ya da yorumlar oraya aktarılır neyse

keyfim böyle istedi gidin şikayet edin sanki küfür ettik her şeyde şikayet şikayet ne diyim devam edin böyle

kurallar dışında bişey yapmadığıma göre sorun yok

Intikam dun cok heyecanli bir yerde bitti

Vadide 24 saat önce yazması vadicileri kendilerinden alıp götürmüş.
İntikamda her bölüm var böyke flashback'lar, gizemli, çözülmeyi bekleyen konular.

Eee Total dizilerinde böyle şeyler olunca büyütürler. Her bölümümüzde oluyor bi şey demiyoruz.