yarın mesut yar dan karalama yazısı bekliyom süre ile ilgili ne kadar sürse o kadar reyting alıyor karşı grup ne de olsa
mesut yar a bişey söylemiştim bir point ceza gelmişti artık demiyorum ama sen anla işte soyadının başına hı ekle 😀d
yarın mesut yar dan karalama yazısı bekliyom süre ile ilgili ne kadar sürse o kadar reyting alıyor karşı grup ne de olsa
mesut yar a bişey söylemiştim bir point ceza gelmişti artık demiyorum ama sen anla işte soyadının başına hı ekle 😀d
Yine reklama girdi. Son reklam galiba.
23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 12.6 , 2) KANALD: 3.72 , 3) ATV: 1.91
Kuzey Güney Harika Bir Bölümdü izlemeyenler yarın netten baksın bence dram müthiş işleniyor aile içinde gerçekten tebrikler tüm ekibe
hurem bitince biri haber versin benim uykum geldi ))))))))
bende 7 bekliyorum izliyormusun bilmiyorum ama bu bölüm superdi sezon finali gibi bir bolumduOne la Starda hala Muhteşem Yüzyıl bu saatte sandım tekrarı veriliyor diye ama devammış yuh
Unutma Beni'den 7 bekliyorum ya hadi bakalım yarın sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum
hurem bitince biri haber versin benim uykum geldi ))))))))
son sahnenin tekrarı verilir reklamdan sonra boşa bekliyoz gibi ama hadi bakalım
Buu saate kadar hala devam mı ediyo pess.. Yapımcının gözü donmuş artık paraları dusunmekten..
Yarin izleyecegim..
Vay! Helal olsun! Muhtesem Yüzyil 12.6 reyting!
Twitter'da çok begenilmis sezon finali!