yarın mesut yar dan karalama yazısı bekliyomsüre ile ilgili ne kadar sürse o kadar reyting alıyor karşı grup ne de olsa
![]()
mesut yar a bişey söylemiştim bir point ceza gelmişti artık demiyorum ama sen anla işte soyadının başına hı ekle 😀d
yarın mesut yar dan karalama yazısı bekliyomsüre ile ilgili ne kadar sürse o kadar reyting alıyor karşı grup ne de olsa
![]()
mesut yar a bişey söylemiştim bir point ceza gelmişti artık demiyorum ama sen anla işte soyadının başına hı ekle 😀d
Yine reklama girdi.Son reklam galiba.
23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 12.6 , 2) KANALD: 3.72 , 3) ATV: 1.91
Kuzey Güney Harika Bir Bölümdü izlemeyenler yarın netten baksın bence dram müthiş işleniyor aile içinde gerçekten tebrikler tüm ekibe
hurem bitince biri haber versin benim uykum geldi))))))))
bende 7 bekliyorum izliyormusun bilmiyorum ama bu bölüm superdi sezon finali gibi bir bolumduOne la Starda hala Muhteşem Yüzyıl bu saatte sandım tekrarı veriliyor diye ama devammış yuh
Unutma Beni'den 7 bekliyorum ya hadi bakalım yarın sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum![]()
hurem bitince biri haber versin benim uykum geldi))))))))
son sahnenin tekrarı verilir reklamdan sonra boşa bekliyoz gibi ama hadi bakalım![]()
Buu saate kadar hala devam mı ediyo pess.. Yapımcının gözü donmuş artık paraları dusunmekten..
Yarin izleyecegim..
Vay! Helal olsun! Muhtesem Yüzyil 12.6 reyting!
Twitter'da çok begenilmis sezon finali!