6 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
yarın artik rekorlar kitabına girer uzunlukta :d

nolmuş uzadıysa öbgzk de uzasaydı uzadıkça düşerdi :d :d :d

- - - Ekleme - - -

la yakup öbgzk 2-3 reytinglik maçtan mı etkilende yeni bahanen bu mu maçı kadınlar mı izliyo öbgzk full kadınlar izliyo ne düşmesi vadi olsa tamam dicem o dizi maçtan mı etkilenecek :d

inşallah vadide yarın 12 ye kadar uzar şov yaparız yeminle şov :D

yuhh daha bitmedi mi :d şuan tv de dizi mizi kalmadı 14 ü geçemezse sezon finaliyle bi daha sittin sene geçemez :D

bu ne ya daha kaç saat daha sürecek inşallah bu yıl biter bölüm :)))))))))

maç oluyor fatmagul yükseldıgı oluyordu . bahane üretmekten vaz geçmek lazım . iyi dizi olsun seyircisini maça kaptırmasın. yaprak dökümü milli maclara fark atardi :)))))

Çok işleve takiliyosum beyazsoy , senin dediğin zamanlarda agb diye bı ölçek vardı. Akasya durağını 8 reyting aldiran bı ölçekten bahsediyoruz..

vallahi sulumana acıdım bu kadar cani kadına şiir yazıyor :))))) suluman dünyayı dize getirdi bir entrıkacının yüzünü göremedi

nolmuş uzadıysa öbgzk de uzasaydı uzadıkça düşerdi :d :d :d

- - - Ekleme - - -

la yakup öbgzk 2-3 reytinglik maçtan mı etkilende yeni bahanen bu mu maçı kadınlar mı izliyo öbgzk full kadınlar izliyo ne düşmesi vadi olsa tamam dicem o dizi maçtan mı etkilenecek :d

Her dizi az yada çok maçtan etkilenir. Bu arada siz diyodunuz ya "havalar çok etkili havalar herseyi halleder havalar ölçer reytigleri" tasimistiniz konuyu al iste bu gunün havasida tam tersine iyi, dün bu kisin ardından yaşanan en sıcak gündü.. Biraz objegtif ol zaten senin nasıl biri olduğunu bildigimiz için herkez sana guluyo :d

hala bitmedi devam ediyor :)))

ama gerçekten mükkemmel bir bölümdü ....

yarın mesut yar dan karalama yazısı bekliyom :D süre ile ilgili ne kadar sürse o kadar reyting alıyor karşı grup ne de olsa:d

Her dizi az yada çok maçtan etkilenir. Bu arada siz diyodunuz ya "havalar çok etkili havalar herseyi halleder havalar ölçer reytigleri" tasimistiniz konuyu al iste bu gunün havasida tam tersine iyi, dün bu kisin ardından yaşanan en sıcak gündü.. Biraz objegtif ol zaten senin nasıl biri olduğunu bildigimiz için herkez sana guluyo :d

evet bana gülüyolar reis haklısın :d

One la Starda hala Muhteşem Yüzyıl bu saatte sandım tekrarı veriliyor diye ama devammış yuh :D
Unutma Beni'den 7 bekliyorum ya hadi bakalım yarın sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum :Z