6 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
yarın artik rekorlar kitabına girer uzunlukta

nolmuş uzadıysa öbgzk de uzasaydı uzadıkça düşerdi

- - - Ekleme - - -

la yakup öbgzk 2-3 reytinglik maçtan mı etkilende yeni bahanen bu mu maçı kadınlar mı izliyo öbgzk full kadınlar izliyo ne düşmesi vadi olsa tamam dicem o dizi maçtan mı etkilenecek

inşallah vadide yarın 12 ye kadar uzar şov yaparız yeminle şov

yuhh daha bitmedi mi
şuan tv de dizi mizi kalmadı 14 ü geçemezse sezon finaliyle bi daha sittin sene geçemez

Muhtesem Yüzyil iki grupta da basarili reytingler alacaktir

bu ne ya daha kaç saat daha sürecek inşallah bu yıl biter bölüm
))))))))

maç oluyor fatmagul yükseldıgı oluyordu . bahane üretmekten vaz geçmek lazım . iyi dizi olsun seyircisini maça kaptırmasın. yaprak dökümü milli maclara fark atardi
))))

Çok işleve takiliyosum beyazsoy , senin dediğin zamanlarda agb diye bı ölçek vardı. Akasya durağını 8 reyting aldiran bı ölçekten bahsediyoruz..

vallahi sulumana acıdım bu kadar cani kadına şiir yazıyor
)))) suluman dünyayı dize getirdi bir entrıkacının yüzünü göremedi

Yine reklama girdi.
Son reklam galiba.

Her dizi az yada çok maçtan etkilenir. Bu arada siz diyodunuz ya "havalar çok etkili havalar herseyi halleder havalar ölçer reytigleri" tasimistiniz konuyu al iste bu gunün havasida tam tersine iyi, dün bu kisin ardından yaşanan en sıcak gündü.. Biraz objegtif ol zaten senin nasıl biri olduğunu bildigimiz için herkez sana guluyo

Muhtesem Yüzyil hala bitmedi.. Inanmiyorum..

gene reklam saat oldu 12 harem ne ki dünyayı ben yneticem yürü be hürrem

hala bitmedi devam ediyor
))

ama gerçekten mükkemmel bir bölümdü ....

yarın mesut yar dan karalama yazısı bekliyom
süre ile ilgili ne kadar sürse o kadar reyting alıyor karşı grup ne de olsa

evet bana gülüyolar reis haklısın

One la Starda hala Muhteşem Yüzyıl bu saatte sandım tekrarı veriliyor diye ama devammış yuh

Unutma Beni'den 7 bekliyorum ya hadi bakalım yarın sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum