6 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
saydıklarına bak bakalım biri sakarya fırat eder mi biri kuzey güney eder mi?
veya vadi nin karşısında fatmagül var suskunlar var alemin kralı var en güçlü rakipler vadi nin rakipleri

varda ne olmuş dizi 6 ya düştü
dibin dibini gördü iştee.. tabii o bile kvp çok 3 falan gerçek rakamı onunda hadii yine bişeyler yapıp 6 çıkarıyolar

tamam hep öyle olur zaten . şikesi ispatlanmadığı için boş konuşuyorsun. geçen yıl her bölümü olay yaratıyodu mükemmeldi ya

maçlardan kaçan vadiyi savunan birisinden beklenen hareket

Ben total ve ya AB diye ayrım yapmadım. ABde geçmiş

MY sezon finali ile cok basarili olarak hem rakiplerine fark atti hemde haftalik siralamada ÖBGZK yi total de ilk kez gecti.

Kuzey Güney yine alistigimiz gibi 6 Reyting de kalmis bakalim haftaya MY nin yoklugunda ne kadar yükselecek.

sakarya firat sezon finali ile iki grubtada 5 Reytingi görmüs ama bu Dizi cok daha fazlasini hak ediyor, dün aksammi son sahne harikaydi.

Cocuklar Duymasin Total de ilk 20 ye Bile giremezken AB de 8. Olmayi basarmis, bakalim atv seneye bu Dizi yi yayinlayacakmi?

o değilde yarın ne diceksiniz takas hazırladınız mı bahaneleri

varda ne olmuş dizi 6 ya düştü
dibin dibini gördü iştee.. tabii o bile kvp çok 3 falan gerçek rakamı onunda hadii yine bişeyler yapıp 6 çıkarıyolar

doğru diyon tekrarımız 6 yı geçti ona bişey diyemem

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU (TKR)[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:58:59[/TD]
[TD]23:17:40[/TD]
[TD]01:34:37[/TD]
[TD]6,27[/TD]
[TD]15,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

tamam hep öyle olur zaten . şikesi ispatlanmadığı için boş konuşuyorsun. geçen yıl her bölümü olay yaratıyodu mükemmeldi ya

maçlardan kaçan vadiyi savunan birisinden beklenen hareket

madem şike yok agb nerde onu söylesene kimse reytinglerin güvenilirliğine inanmıyodu zaten agb baştan aşağı saçmalıktı ve gitti.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:47:53[/TD]
[TD]23:15:17[/TD]
[TD]01:46:36[/TD]
[TD]10,31[/TD]
[TD]26,06[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:57:58[/TD]
[TD]23:15:30[/TD]
[TD]01:35:15[/TD]
[TD]6,14[/TD]
[TD]15,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

o değilde yarın ne diceksiniz takas hazırladınız mı bahaneleri

büyük konuşma bence 2.olsakta pek fark olmaz

- - - Ekleme - - -

ne reytingi o
1.kandil günü
2.ab reytingleri
totali koysana oraya kandile rağmen 8 aldık ayrıca tekrarımız 6 yı geçiyo kendini avut sen onunla

beyazsoy öbgzk yi izliyomu da biliyo senaryo yu zaten ona kuş sütü bile kötü , artık kafasında nasıl bi olgu varsa hiç birşeyi yakıştırmıyo hiçbişeye..

[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU (TKR)[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:58:59[/TD]
[TD]23:17:40[/TD]
[TD]01:34:37[/TD]
[TD]6,27[/TD]
[TD]15,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eski dönemleri aydınlatamayacağımız için bi tek agb var zaten öbgzk geçen yıl 25leri rahat alıyodu

ben yokkende kendini kral ilan etmiş nerde bunlar verecek cevapları yok falan diye hadi geldim sen cevap ver bakalım.

Sen kendini çok önemli şahs falan znnediyorsun galiba. Ben cevabımı çok güzel veriyorum asıl siz cevap veremediğin için sadece güücüklerle idare ediyorsunuz. 5 reytingi bile gören diziyi yerlere göklere sığdıramıyorsunuz. Daha ben ne diyeyim?

aga atip tutuyor
ise ama tutmuyor
kreys sani deminden beri konuşmadık ÖBGZKnin ilk bölümüyle zirvede olmadığını. Hala bilmemezlikten geliyorsun. Pes!

büyük konuşma bence 2.olsakta pek fark olmaz

- - - Ekleme - - -

ne reytingi o
1.kandil günü
2.ab reytingleri
totali koysana oraya kandile rağmen 8 aldık ayrıca tekrarımız 6 yı geçiyo kendini avut sen onunla

8 almış bizde 11 aldık çok konuşma istersen

benim favori dizime laf yağdıranlara gidip onların dizilerini tebrik etmem.. herşey karşılıklı saygı gösterip sAYgı bulursun bu haytta.. burda saygıyı hakedecek çok az kişi var.

8 almış bizde 11 aldık çok konuşma istersen

napalım bizim konu başka

- - - Ekleme - - -

yoo ben kendimi önemli falan görmüyorum sıradan biriyim.
nedense cevap veremiyosun dediklerime mesaj yazmadan önce araştır sonra yaz bak dün de nasıl cevabını verdiler sana demi dedin küçük sırların 1 reyting görmüşlüğü yok adamlar gösterdi sana 1 reytingi bilip bilmeden konuşuyosun

takas yarın sabah ne diceksin reytingler açıklanınca reklam mı çok olucak yoksa maç mı ?

Size çok cevap vermek olur ama inanınki benim boş vaktim yok. Benim yazdığım yorumları her kes gördü ve kimin haklı olduğunu anladı. Siz kreysle bir-birinizin mesajların beğenip gülücük koyanız ne olacak. Sanki kendi içinizde haksız olduğunuz bilmiyormusunuz?