Lordly Allah aşkına yoruma bak. Kanal D neden ÖBGZKyi Çarşambaya koymadı diyor. Cesaret edememişpuahahahha güldüm. Beni kendinle karıştırdın galiba. Bir kanalı başarılı buluyorum diye sen gibi o kanalın saçma sapan tüm programlarını izleyecek değilim. Emin ol böyle mantıksızca bir şey yapmam. Kanal D'de izlediğim tek dizi Yalan Dünya'dır. Bir daha güldüm.
yapma gözünü sevim her diziyi izliyorsn kesin net
ayrıca çoğu dizinin reytingi ikinci sezonunda yarı yarıya düşüyor. örnek 27 alan obzg 13 e düşmesi )))) aşk ve cezanında başına gelen bu abartacak bi şey yok )))))
ÖBGZK 2ci haftasında 10 reytingin üzerine çıktı. Aynı şey Muhteşemde de oldu. O kadar şişirtildi ki 2ci haftasında zirveyi aldı. İlk bölümünde Çocuklar duymasına geçilmişti. Yapma Allah Aşkına.ö.b.g.z reytingleri salı günü alabilirdi diger günler basarili olamazdı kesin ve net ilk basladiginde ö.b.g.z çok kötüydü ama dogan yayin grubu öle bir sisirdiki diziyi yani pes dedircek kadar oranlar çok fazla olunca kanallar sinirlendi bu olaya agb ordan patlak verdi zaten
Kimmiş o ölen başrol oyuncusu. Ben izliyordum ben niye görmedim. Peki diyelim ki öyle ondan pnceki haftalarda 8 reyitng alıyordu. Buna ne diyeceksin?
ÖBGZK 2ci haftasında 10 reytingin üzerine çıktı. Aynı şey Muhteşemde de oldu. O kadar şişirtildi ki 2ci haftasında zirveyi aldı. İlk bölümünde Çocuklar duymasına geçilmişti. Yapma Allah Aşkına.
E sonrasında ve eskide 8 reyting alıyordu. Az mı? Peki Papatyamda ne oldu da o da 3ten 7ye fırladı?dedım ya bilmeden yazıyon ... ))) murat yıldırımin dayısı yurt dışına kaciriliyor. burdan kurtulmak için murat yıldırım sahte bir ölüm duzenleyip düşmanlarından kurtuluyor. ama fragmanda öldü diye yansıtıldı ..
E sonrasında ve eskide 8 reyting alıyordu. Az mı?
aga denek seçimi çok yanlis istanbul çivari değilde birazda dogu illerinde 3.000 denek konulsa adım gibi eminim erkek dizileri &99 artacaktir
heleki vadi
benim izledigim ve twitter anlık twitlere bakıyorm fatma gülün vadi türkiye çapında sadece 1.bölümünde geçmistir oda tecavüz var die onun dısında hiçbir zaman ihtimal dahi vermiyorum hele agb sonuclar tamamen hayal urunu sbt agb de kötü ama sbt agb göre daha iyi
Ben ÖBGZK ilk bölümüyle 1ci oldu demedim. 2ci haftasından itibaren 10 reytingin üzerine çıktı. Kreys Allah Aşkına yaptığın yorumları düşün de yap. Demin takasa söyledim cevap veremedi. ÖBGZK başladığında Yaprak Dökümü Çarşambayı açık ara farkla kapatıyordu. Kanal D Salı günü dururken Yaprak Dökümünü kaldırıp yerine ÖBGZKmi koysaydı? Sen öyle mi yapardın?ö.b.g.z ilk bölümde birnci falan deildi muhtesem ab birinci basladi ikinci bölümde farkı takti ondan sonra cocuklar duymasn listede gözükmemeye basladi dalgamı geçion çocuklar duymasin aldigi reytingleri topla muhtesem özetlerinin reytingini topla özetlerini geçemez
Ben ÖBGZK ilk bölümüyle 1ci oldu demedim. 2ci haftasından itibaren 10 reytingin üzerine çıktı. Kreys Allah Aşkına yaptığın yorumları düşün de yap. Demin takasa söyledim cevap veremedi. ÖBGZK başladığında Yaprak Dökümü Çarşambayı açık ara farkla kapatıyordu. Kanal D Salı günü dururken Yaprak Dökümünü kaldırıp yerine ÖBGZKmi koysaydı? Sen öyle mi yapardın?
beni affet 21 share almıs
- - - Ekleme - - -
tutmusunuz agb rfeytinglerini göstermeye ö.b.g.z hiçbir sebep yokken 12 düstü ab 13 yani bırakın bu takıntılarınızı ö.b.g.z senaryo bitmis beyazsoy tespitlerine göre
bizim düsüncelerimiz beyazsoyla tamamen ayni o bile nasil reytinglerin ölçüldügünü biliyor lordly akasya kanald tüm dizilerini izledigini biliyoruz ..
ayrica ö.b.g.z güclü bir rakip yok anlık reytinglere dikkatli bakin oranlamalara ö.b.g.z sakarya fırat olsa ö.b.g.z 9 anca alir
- - - Ekleme - - -
ö.b.g.z tkr 33.oldu revan yalan konusmam ben kanald kuzeyi sali çarsamba ö.b.g.z koymayi bilmiomu cesaret edemedi
muhteşem düşmedimi gardaş
muhteşem düşmedimi gardaş
- - - Ekleme - - -
öyle saçmalık mı olur muhteşemide pazara alsınlar o zaman
ceza gelicek bu mesaja
- - - Ekleme - - -
kolaysa koysaydi koymadi ama demekki cesaret edemedi yaprak dökümüymüs ozaman rakibi yoktu muhtesem yayinlandi günden beri yüksek reyting aldi
Muhteşem bekledi Yaprak Dökümü bitince başladı. Kim kimin karşısına geçemedi acaba? Eğer bu kadar cesurduysa bitmeden başlasaydıyaprak dökümü muhtesem karsısana geçemedi iste kabullen kanal d ne koyarsa koysun çarsamba birincilik deil ikincilik bile zor
muhteşem neden yaprak dökümü bittikten 1 hafta sonra başladı
Muhteşem bekledi Yaprak Dökümü bitince başladı. Kim kimin karşısına geçemedi acaba? Eğer bu kadar cesurduysa bitmeden başlasaydı
Göster tekrarının 33cü olduğunu. Muhteşem Salı kaçıncı olurdu. Yayınlasalar da görsek. Maça bile yenildi Muhteşem zamanında. ÖBGZK yayınlandığından beri zirveyi bırakmıyoragb göre ö.b.g.z çok daha fazla düstü senaryo yok olmus acun yakında ö.b.g.z ekmegini çalacak gibi
- - - Ekleme - - -
kendi gününde çok açık ara 1.ci olan çarsamba tkr 33.oldu artık bırakın yani kabullenemek bu olsa gerek
Evet 174.bölüm çok erken. Keşke bir az daha uzasaydı. Nereye kaçacağını bilemiyorsunyok artık aylar oncesinden belliydi baslangıc tarihi yaprak dökümü erken final yapti
- - - Ekleme - - -
he tamam