6 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]LALE DEVRİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:44:57[/TD]
[TD]01:35:08[/TD]
[TD]7,22[/TD]
[TD]19,2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]ŞEFKAT TEPE[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]19:59:24[/TD]
[TD]01:38:13[/TD]
[TD]5,67[/TD]
[TD]15,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:38:22[/TD]
[TD]01:16:33[/TD]
[TD]5,32[/TD]
[TD]14,1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]LALE DEVRİ - OZET (TKR)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]19:33:04[/TD]
[TD]01:02:36[/TD]
[TD]5,3[/TD]
[TD]15,7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sbt de lale devri fark atmış :D

SBT`yi kale almayın. Orada hepsi yüksek çıkıyor zaten. Önemli olan TNS. SBT`yi kimse tınlamıyo artık :D

TNS`ye göre dün 3 program atbaşı gitmiş. Gelecek hafta hangisinin zirveye çıkacağını kestirmek zor. Ancak bu konuda en şanslı Lale Devri gibi görünüyor

Revan sakin ol fox zirvede
Ben anlatmaktan yoruldum takas. Anlamak istemiyorsan sen bilirsin. Her iki grupta da Kanal olarak Kanal D zirvede. Çünkü, Lale Devrinin Yeni Bölümü 20.45te başladı. Prime Timein bir kısmı özete gitti. Neyse gerçekten anlatmaktan yoruldum. Prime Timea bakılır

yetenek sizsiniz bölünmeseydi abde lale devri ve ben bilmem eşim bilirin ardında 3.sırada yer alıcaktı

Kanal d bu yıl cumartesini toparladı gibi geçen yıl ne yaptıysa olmamıştı. Zaten bence bbeb büyük sürpriz oldu bu kadarını umduklarını düşünmüyorum.Hem beyaz showda bbeb ünlü çiftlerle bayram ve yılbaşı özel program yapcaklarını açıkladılar bence güzel bir fikir hem yarışma hem eğlence bir arada olur :)

Son düzenleme:
yetenek sizsiniz bölünmeseydi abde lale devri ve ben bilmem eşim bilirin ardında 3.sırada yer alıcaktı
Ona bakarsak Lale Devri de özet bölünmeseydi her iki grupta da BBEB`in ardında kalacaktı. Kısacası bölme işlemi özet. Eğer listedeki programları birleştirirsek, Ben Bilmem Eşim Bilir iki grupta da zirvede olur. Çünkü, 20-23 arası yayınlanan tek parça bir tek o. Diğerleri 21.00`den itibaren başladı. Bu yüzden kanal olarak Kanal D zirvede, FOX ikinci sırada, Star üçüncü sırada

Kanal sıralamasını paylaşında kim zirvede görelim

Ona bakarsak Lale Devri de özet bölünmeseydi her iki grupta da BBEB`in ardında kalacaktı. Kısacası bölme işlemi özet. Eğer listedeki programları birleştirirsek, Ben Bilmem Eşim Bilir iki grupta da zirvede olur. Çünkü, 20-23 arası yayınlanan tek parça bir tek o. Diğerleri 21.00`den itibaren başladı. Bu yüzden kanal olarak Kanal D zirvede, FOX ikinci sırada, Star üçüncü sırada
Sen şu anki sonuçlara bak Lale ezmiş... :))))))

Kanal sıralamasını paylaşında kim zirvede görelim
Evet, bulan paylaşsın lütfen. Neden anlamak istemiyorsun takas? Kanal sıralamaları 20-23 arasını kaplar. Yetenek ve Lale bu aranın 1 saatini özet vermişler. Özetin reytinglerini al yeni bölümle topla ikiye böl, işte kanalın reytingi o

Revan şakamısın sen ya özet bölünmeseydi diye bişey mi var:d kanal d yi zirvede gösterecem diye ne yaptığını bilmiyon :D