6 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tek tablo veriyolar ortalaması ya da totaldir
Tek tabloyu açıklıyorlar. Ancak ikisi de vardır kesinlikle. AGB`den beri hiçbir zaman ortalama alınmadı. Kendin söylüyorsun A/B zaten totalin içinde, bunun neyinin ortalamasını alacaklar

Dünün kanal sıralamasını bi koysana

- - - Ekleme - - -

Lale özet 19.30 ama 20 den sonra daha iyi oranlar almıştır pritime içinde yani

Olsa koyardım. Ama yok. Zaten kanal sıralamasını kendin de anlayabilirsin. Bir az baktığın zaman belli oluyor.

Şunu unutma Program özetsiz 3 saat sürer, diziler 2 saat. Dizinin 1 saati arta kalıyor. O 1 saate ne koysan dizinin özeti kadar izlenmez. Bu yüzden 1 saati özetle dolduruyorlar. Mesela Cuma Kanal D 22.30`da Kayıp Şehiri başlatıyor. Neden? 30 dakikası Prime Timea düşsün ve Kanal D`nin ortalamasını yükseltsin. Ancak 23.00`ten sonra yayınlanan diziler kesinlikle kendisinden önceki dizilerden yararlanmak için o saatte yayınlanır. Yoksa kanalın ondan prime timeda bi beklentisi yok

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Lale özet 19.30 ama 20 den sonra daha iyi oranlar almıştır pritime içinde yani
Şimdi hesaplayınca bile birinci olmuyor. Heleki bunu bölersek iyice az oran alır. Neden kabullenmiyorsun yahu ne var bunda? :D Kanal D birinci olmuş işte :D

lale devri totalde macunun tahtına son vermiş ab grubunda kıl payı önde macun.. lale devrinin sbt de aldığı ab oranıyla tnt de aldığı oran farklı demiştim tnt nin ab si sakat diye..

alev alev çuvallamış oysaki cumartesi için şansı yüksekti dizilerin azlığından iyi oranlar alabilirdide konuda biraz iş yok :))

diğer proğramlar aynı macun gibi ıvır zıvır neyini anlatalım ..:)

Kanal sıralamasını görelim sonra kanal d nin elinde sadece güçsüz olsa da salı kaldı işi zor :D Pztsi şansı yok zaten çarşamba perşembe fark yiyo cuma normal haftasonu hele bugùn fark yiyecek ustura geldi acun var hde de gelirse finish :d

Tns ile sbt nin ab grubunda birinde sorun var bence ya tns ya sbt

Kanal sıralamasını görelim sonra kanal d nin elinde sadece güçsüz olsa da salı kaldı işi zor :D Pztsi şansı yok zaten çarşamba perşembe fark yiyo cuma normal haftasonu hele bugùn fark yiyecek ustura geldi acun var hde de gelirse finish :d
Kanal olarak şu an Pazartesi ikinci, Salı birinci, Çarşamba bazen ikinci bazen üçüncü, Perşembe kesinlikle ikinci olacak, Cuma ikinci, Cumartesi- Pazar birinci (Kanal olarak söyledim)

Neyse zaten aylık tablolar gelince de yine Kanal D birinci olacak. Star maçla beraber geçen hafta Acun da yükselmişti ancak ikinci olabildi. Bu hafta Acun da düştü, diğer yapımları da. Maç olmasa ne olacak kim bilir

Atv desen bir tek iş yapan Vadi ve Huzur Sokağı var. Ancak üçüncü olur.

Bu kanallar 1-2 reyting alan yapımlarını temizlemeseler asla yükselemezler

YORUMUM;
Lale Devri totalde 5.57 reyting alarak zirvede yer aldı , ab grubundada 5.27 reytinge yükselerek muhteşem gitti.
Yetenek Sizsiniz Türkiye totalde 4.90 reyting alarak 2.sıraya düştü , abde 5.35 reytingle zirvede yer aldı.
BBEB totalde her 2.gruptada 3.sırada yer aldı , yarışma totalde 4.56 , abde 5.24 reyting alarak yine başarısını sürdürdü.
Şefkat Tepe totalde 3.70 reytingle 5.sırada , abde 1.49 reytingle 31.sırada yer aldı.
Alev Alev totalde 3.10 reytingle 9.sırada , abde 2.61 reytingle 14.sırada yer aldı.

Vadi sbt ab de 13 aldı bu hafta tns 9 öbgzk sbt ab 11 tns ab 7. İkisinden birinin ab sinde sorun var

Revan vadi 12 huzur 7 etti 19.arka sokak 5 öbgzk 7 kuzey 4 perşembe 3 etti 19 :D Yani atv nin 2 günü kanal d nin 4 gününe bedel

Revan vadi 12 huzur 7 etti 19.arka sokak 5 öbgzk 7 kuzey 4 perşembe 3 etti 19 :D Yani atv nin 2 günü kanal d nin 4 gününe bedel
Sen işine gelen reytingleri koydun ama. ÖBGZK genellikle 8 alıyor. Perşembe en az 5 alacak görürsün bu hafta. Ayrıca atv 2 reyting alan dizilerini göndermezse daha da yükselmez. Kanal D en kötü ihtimalle prime timeda bir gün üçüncü oluyor. Senin yaptığın gibi reytingleri toplamakla olmuyor bu işler inan bana. Vadi 12 yazmışsın mesela bu prime time. AMa Kanal D Perşembe UEK+ Veda ile geçirecek. Yani kısacası senin hesapladığın gibi olsaydı ooo... Tablo gelsin de görelim yine Kanal D`nin zirvede olduğunu :D

Bu arada dünü sonuçlarını istemişsin. Dediğim gibi totalde atv, A/B`de Kanal D birinci. Bu da ispatı

Kanal D, A/B`de Cuma gecesİ en çok İzlenen kanal oldu.

Kanal D'nin Cuma akşamı ekrana gelen ve beğeniyle izlenen diğer yapımları arasında olan 'Kayıp Şehir' ve 'Beyaz Show' ise Cuma gecesi en çok izlenen programlar içinde yer alıp Kanal D 'yi A/B SES Prime Time' da yüzde 21.42 izlenme payı ile birincilik kürsüsüne taşıdı

Moderatörün son düzenlenenleri:

Neyse zaten aylık tablolar gelince de yine Kanal D birinci olacak. Star maçla beraber geçen hafta Acun da yükselmişti ancak ikinci olabildi. Bu hafta Acun da düştü, diğer yapımları da. Maç olmasa ne olacak kim bilir

Revan Star maçlar olmasa yine iyi gidecektir , şimdi bi bakalım Prime-timea;
KANAL D;
Pazartesi - 5 reyting
Salı - 7 reyting
Çarşamba - 4
Perşembe - 5
Cuma - 5
Cumartesi - 5
Paza - 5

STAR TV;
Pazartesi - 7
Salı (Evlerden Biri başlayacak) - diyelin ki 3 aldı
Çarşamba - 10
Perşembe - 3
Cuma - 4
Cumartesi - 5
Pazar - 5

Star Tv maçsızda iyi gidebilecek durumda , hatta Kanal Dden primetimeda daha iyi gidebilirde

Bana resmi sonuçları göster yanlı haberi değil

- - - Ekleme - - -

Kanal d perşembe 3 alıyo 5 nerden çıktı belki uek 2 alır belli olmaz

Revan Star maçlar olmasa yine iyi gidecektir , şimdi bi bakalım Prime-timea;
KANAL D;
Pazartesi - 5 reyting
Salı - 7 reyting
Çarşamba - 4
Perşembe - 5
Cuma - 5
Cumartesi - 5
Paza - 5

STAR TV;
Pazartesi - 7
Salı (Evlerden Biri başlayacak) - diyelin ki 3 aldı
Çarşamba - 10
Perşembe - 3
Cuma - 4
Cumartesi - 5
Pazar - 5

Star Tv maçsızda iyi gidebilecek durumda , hatta Kanal Dden primetimeda daha iyi gidebilirde

Yahu gerçekten anlatamadım ben :D Öyle sizinki gibi reytingleri hop diye toplamıyorlar hesaplarken. 20-23 arasını topluyorlar. Böyle hesapla bi yere varmak mümkün değil. Büyük Riskin 3 dakikası 4 reyting alıyor mesela. Şimdi ben hesaplarken bu 4 reytingi hop diye diğerlerinin üzerine mi geleyim?

Ayrıca karadayı benim için üzülme ve hayat var daha atv de :D

Bana resmi sonuçları göster yanlı haberi değil

- - - Ekleme - - -

Kanal d perşembe 3 alıyo 5 nerden çıktı belki uek 2 alır belli olmaz
Sadece iki cümle söylüyorum
1. Perşembe gelsin görelim
2. Kanal Sıralamaları gelsin görelim. AMa bu sefer geçen defakı gibi yok gelecek hafta bu başlar, bu yükselir Kanal D ikinci olur lafları olmasın