6 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yst kanalını bi türlü memnun edemiyo

Bbeb ve Lale devri iyi gitmişler alev alev pek iyi değil yükselmesi lazım

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]06.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]21:38:23[/TD]
[TD="align: center"]23:23:11[/TD]
[TD="align: center"]5,35[/TD]
[TD="align: center"]15,42[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]LALE DEVRI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]06.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:44:50[/TD]
[TD="align: center"]23:15:44[/TD]
[TD="align: center"]5,27[/TD]
[TD="align: center"]15,47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Acun Bitmiş ... !

Revan şakamısın sen ya özet bölünmeseydi diye bişey mi var:d kanal d yi zirvede gösterecem diye ne yaptığını bilmiyon :D
Ben özet bölünmesin demedim. Yetenek Sizsiniz bölünmeseydi diye bir laflar var. Diziler nasıl bölünüyorsa, Yetenekte öyle özet diye bölünüyor. Eğer adalet olacaksa, hepsi bölünmeli. Yetenek Sizisiniz de özet olarak bölünmüş, Lale Devri de. Yetenek bölünmesin diyenler o zaman dizilerin de bölünmesine karşı olmalı.

Ben özet bölünmesin demedim. Yetenek Sizsiniz bölünmeseydi diye bir laflar var. Diziler nasıl bölünüyorsa, Yetenekte öyle özet diye bölünüyor. Eğer adalet olacaksa, hepsi bölünmeli. Yetenek Sizisiniz de özet olarak bölünmüş, Lale Devri de. Yetenek bölünmesin diyenler o zaman dizilerin de bölünmesine karşı olmalı.
yetenek sizsiniz saat 21:00 da başladı ama reytinglerde 21:38 de gözüküyor bu yarım saat başlıyor kısmında asıl kısımda olması lazımdı

Özet ve yeni bölüm ayrı olamalı senin dediğin çok saçma.

Şimdi gelelim asıl dizilere Şefkat Tepe iki gruptada oranlarını artırmayı başarmış ve iyi gitmiş Alemin Kıralıda aynı şekilde oranlarını artırmış

- - - Ekleme - - -

Şimdi gelelim asıl dizilere Şefkat Tepe iki gruptada oranlarını artırmayı başarmış ve iyi gitmiş Alemin Kıralıda aynı şekilde oranlarını artırmış

Özet ve yeni bölüm ayrı olamalı senin dediğin çok saçma.
Bence de ayrı olmalı. Acun da özet vermiş işte. Ona bölme deme hakkımız var mı o zaman? Ben BBEB`in neden özet vermediğini şimdi daha iyi anlıyorum. Özet vermiyor çünkü, prime timein 1 saatini boşa harcamıyor. Bu yüzden de Kanal olarak Kanal D`yi birinci yapıyor. Kanal D`ye BBEB`in listede üst sıralarda gözükmesi lazım değil. O kanal olarak birinci olmak istiyor prime timeda. Çünki, Ben Bilmem Eşim Bilir D Production. Yani kendi yapımı. Kimse baskı yapamaz listede bizi üst sıralarda göster programı böl diye. Anlata bildim mi?

- - - Ekleme - - -

yetenek sizsiniz saat 21:00 da başladı ama reytinglerde 21:38 de gözüküyor bu yarım saat başlıyor kısmında asıl kısımda olması lazımdı
İşte bu! Asıl üçkağıtçılık burada haklısın. Bölünmesine hiçbir şey diyemeyiz. Ama bu senin dediğin resmen üçkağıtçılık.

Revan fox çok daha kazançlı özet vererek artı reyting alıyo niye özet vermesin :D

- - - Ekleme - - -

Cuma gününün kanal sıralamasını biri koyabilir mi suskun dün kanal d kazanan demişti görelim kazananı

Revan fox çok daha kazançlı özet vererek artı reyting alıyo niye özet vermesin :D
Burada kazançı olan FOX değil takas Lale Devri. Lale Devri birinci ancak kanalını ancak ikinci yapabilmiş. Çünkü, özeti ile prime timeda ortalamasını düşürmüş. Dizileri özetle yayınlamak kanallara kazanç getiriyor ama prime time ortalamasını düşürüyor. Ama programlar tam askine. Kanalların işine gelmiyor programları özetle yayınlamak. Programı bölün Acun. Showda da aynısını yapıyordu. Starın elinde olsa direkt yeni bölüm başlatır Yeteneği. Çünkü, zaten 3 saat yani 23.30`a kadar sürüyor. EN reytingli kısmı Prime Timea düşmüyor. son 30 dakikası yani. Lale Devri zaten 23.00 gibi bitiyor. Özet vermese 22.00`de bitecek. Yine 1 saat arta kalacak. Yine FOX zararda kalacak. Bu yüzden en iyisi özet vermesi

Bak mesela sana somut bi örnek. Vadi özetsiz başlasa 22.00`de biter. Prime Timein son 1 saati arta kalır. Bu saate ne koysa atv Vadinin özeti kadar alamaz. Zaten Vadinin özet 7 reyting alıyor. Bu da atv`nin ortalamasını artırıyor zaten. Anlata bildim mi?

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Cuma gününün kanal sıralamasını biri koyabilir mi suskun dün kanal d kazanan demişti görelim kazananı
Totalde atv, A/B`de Kanal D.

Revan ne anlatıyon ya zaten biliyom neyin ne olduğunu cumanın kanal sıralamasını koy bi kazanan kimmiş

Kanal sıralamaları bugün yayınlanmadı ama RevaN haklı kanal sıralamalarında birinci Kanal D'dir Ben Bilmem Eşim Bilir ile. Zaten önceki haftalarda da görmüştük bu durumu.

Kanal sıralamaları bugün yayınlanmadı ama RevaN haklı kanal sıralamalarında birinci Kanal D'dir Ben Bilmem Eşim Bilir ile. Zaten önceki haftalarda da görmüştük bu durumu.
İşte bu. Sonunda bu konuyu benden başka anlayan birini buldum :D Teşekkürler OzaN :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,168
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb