Ezmiş demeyelim. Aralarında 1 reyting fark yok bile. Tabii ki, program olarak Lale Devri zirvede. Ancak kanal olarak FOX`u ancak ikinci yapabilmiş
Sen şu anki sonuçlara bak Lale ezmiş...)))))
Ben özet bölünmesin demedim. Yetenek Sizsiniz bölünmeseydi diye bir laflar var. Diziler nasıl bölünüyorsa, Yetenekte öyle özet diye bölünüyor. Eğer adalet olacaksa, hepsi bölünmeli. Yetenek Sizisiniz de özet olarak bölünmüş, Lale Devri de. Yetenek bölünmesin diyenler o zaman dizilerin de bölünmesine karşı olmalı.Revan şakamısın sen ya özet bölünmeseydi diye bişey mi varkanal d yi zirvede gösterecem diye ne yaptığını bilmiyon
![]()
yetenek sizsiniz saat 21:00 da başladı ama reytinglerde 21:38 de gözüküyor bu yarım saat başlıyor kısmında asıl kısımda olması lazımdı
Ben özet bölünmesin demedim. Yetenek Sizsiniz bölünmeseydi diye bir laflar var. Diziler nasıl bölünüyorsa, Yetenekte öyle özet diye bölünüyor. Eğer adalet olacaksa, hepsi bölünmeli. Yetenek Sizisiniz de özet olarak bölünmüş, Lale Devri de. Yetenek bölünmesin diyenler o zaman dizilerin de bölünmesine karşı olmalı.
Özet ve yeni bölüm ayrı olamalı senin dediğin çok saçma.
Ben özet bölünmesin demedim. Yetenek Sizsiniz bölünmeseydi diye bir laflar var. Diziler nasıl bölünüyorsa, Yetenekte öyle özet diye bölünüyor. Eğer adalet olacaksa, hepsi bölünmeli. Yetenek Sizisiniz de özet olarak bölünmüş, Lale Devri de. Yetenek bölünmesin diyenler o zaman dizilerin de bölünmesine karşı olmalı.
Bence de ayrı olmalı. Acun da özet vermiş işte. Ona bölme deme hakkımız var mı o zaman? Ben BBEB`in neden özet vermediğini şimdi daha iyi anlıyorum. Özet vermiyor çünkü, prime timein 1 saatini boşa harcamıyor. Bu yüzden de Kanal olarak Kanal D`yi birinci yapıyor. Kanal D`ye BBEB`in listede üst sıralarda gözükmesi lazım değil. O kanal olarak birinci olmak istiyor prime timeda. Çünki, Ben Bilmem Eşim Bilir D Production. Yani kendi yapımı. Kimse baskı yapamaz listede bizi üst sıralarda göster programı böl diye. Anlata bildim mi?
Özet ve yeni bölüm ayrı olamalı senin dediğin çok saçma.
İşte bu! Asıl üçkağıtçılık burada haklısın. Bölünmesine hiçbir şey diyemeyiz. Ama bu senin dediğin resmen üçkağıtçılık.yetenek sizsiniz saat 21:00 da başladı ama reytinglerde 21:38 de gözüküyor bu yarım saat başlıyor kısmında asıl kısımda olması lazımdı
Bence lale devri AB dizisi,niye düşuk çkıyor anlamadm.
Burada kazançı olan FOX değil takas Lale Devri. Lale Devri birinci ancak kanalını ancak ikinci yapabilmiş. Çünkü, özeti ile prime timeda ortalamasını düşürmüş. Dizileri özetle yayınlamak kanallara kazanç getiriyor ama prime time ortalamasını düşürüyor. Ama programlar tam askine. Kanalların işine gelmiyor programları özetle yayınlamak. Programı bölün Acun. Showda da aynısını yapıyordu. Starın elinde olsa direkt yeni bölüm başlatır Yeteneği. Çünkü, zaten 3 saat yani 23.30`a kadar sürüyor. EN reytingli kısmı Prime Timea düşmüyor. son 30 dakikası yani. Lale Devri zaten 23.00 gibi bitiyor. Özet vermese 22.00`de bitecek. Yine 1 saat arta kalacak. Yine FOX zararda kalacak. Bu yüzden en iyisi özet vermesiRevan fox çok daha kazançlı özet vererek artı reyting alıyo niye özet vermesin![]()
Totalde atv, A/B`de Kanal D.Revan fox çok daha kazançlı özet vererek artı reyting alıyo niye özet vermesin
- - - Ekleme - - -
Cuma gününün kanal sıralamasını biri koyabilir mi suskun dün kanal d kazanan demişti görelim kazananı
İşte bu. Sonunda bu konuyu benden başka anlayan birini buldumKanal sıralamaları bugün yayınlanmadı ama RevaN haklı kanal sıralamalarında birinci Kanal D'dir Ben Bilmem Eşim Bilir ile. Zaten önceki haftalarda da görmüştük bu durumu.
Nasıl yok ya. Tabii ki varPritime ın totali ab si yok sallamaya bakortalama alınır
Hayatt olamaz. unutma Lale Devrinin özet 19.30`da başladı Yani Prime Timedan 30 dakika erkenLalenin özet 3 ü geçmiş fox 1.olabilir
Nasıl yok ya. Tabii ki var