empire mı bahsettiğin başlamadığın diziBen hiç öyle diziye başlamadım
empire mı bahsettiğin başlamadığın diziBen hiç öyle diziye başlamadım
Yok last man demişsin ya onaempire mı bahsettiğin başlamadığın dizi
bende o ariayı dedim.. CW da dizisi başlayacak ama Rivalde değil o dizinin adıPretty Little Liars’daki Aria’yı kastetmiştim.
sen başladın diye biliyorum hayret sen hiç başlamadınmı diziyeYok last man demişsin ya ona
bende o ariayı dedim.. CW da dizisi başlayacak ama Rivalde değil o dizinin adı
Sanki bi bölüm izledim ama yarısını filandı sanırımsen başladın diye biliyorum hayret sen hiç başlamadınmı diziyehanı @Çiğdem- in kıl yumağı phil vardıayşen gruda kılıklı carol la oynaşıyorlardı sonra hanı diziye january jones melissa rolüyle dahil olmuştunasıl izlemedin ya ?
Sanki bi bölüm izledim ama yarısını filandı sanırımama öyle bir sezon izlemedim. İzlemedim die hatırlıyorm yaaYada diziden hiç bişey hatırlamıyorumbakacam
Hiç yorum yapmamaişim. Dediğim gibi o zaman bi bölüm bakıp yarısında kapadiğimi hatırlıyorumaslında çok güzel başlamıştı ilginçti konusu çok şey bekliyorduk dünyada hayat bitmiş tek kıllı bir vatandaş kalmıştısonra battı iş hele @Harunnn60 un january jones u diziye dahil olunca dizi hiç çekilmez oldu
Emin olmadım iyi o zaman.Yok last man demişsin ya ona
bende o ariayı dedim.. CW da dizisi başlayacak ama Rivalde değil o dizinin adı
Bitir artık.bu gece kalan üç bölümüde bitireyim yoksa bu gidişle biriniz spoiler çıtlatacaksınız gidişat iyi değil
muhteşem sonuçbaşlarken diziden beklentim çoktu ama hep aynı tarz üzerinde gitmeye başladı belli bir saatten sonra artık sıkıyor birde ikide bir uzaylı solucanı sokuyorlardı araya
O -A’yı biliyor zaten.
Yok dram-romantik... Kanserden dönüp hayata umutla bakan, vıcık vıcık aşık karı modeliEmin olmadım iyi o zaman.Fantezik olsaydı keşke.
Bitir artık.
O -A’yı biliyor zaten.A.D.yi söylemedim merak etme.@destere
görmemiş olayımEmin olmadım iyi o zaman.Fantezik olsaydı keşke.
Bitir artık.
O -A’yı biliyor zaten.A.D.yi söylemedim merak etme.@destere
sende deşme yaramızı hogatha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?