6 Aralık 2017 Çarşamba ABD Reytingleri

Empire'ı iyi ki bırakmişim dedim :X 2.sezon kötü başlamişti bence. Öyle bıraktım.
Arrow yokmymuş? Araya mı girmiş :T:
Ben acıcakım konuyu @destere neyseki co-admin açmiş :A

Türkiye ile abd nufusu bir mi :A

ay zaten matemağin iyi olsa tubişi oynattığın dizilerden kar edemeyeceğini hesaplardın :A @Çiğdem-
Empireden iyi kurtulduk vlla @destere ile bende bırakmıştım @Forumdash :Z:Z:Z

@xemrexxx Hala izliyor :A :A :A

empire çok da çökmemiş artık en çok izlenen dizi 3 alıyor :X 2 yi geçen 5 dizi ya var ya yok :A
5 ten ikinin altına düşmüş dahada nasıl çökecekki :) iyiki terketmişim zaten anlamıştım sonunda bozulmuş dizi millet boşuna terketmemiştir :)

Yaaa tam hatırlamıyorum ama galiba 2.sezon izleyince bırakmıştım çünkü şarkı dizisini dram yapmışlardı :A
2.sezon izlediyseniz de acıdım:A
iki sezon dayandık yeterlidir bence :) last man ı naptınız onun durumu nedir ben onuda terketmiştim :)

5 ten ikinin altına düşmüş dahada nasıl çökecekki :) iyiki terketmişim zaten anlamıştım sonunda bozulmuş dizi millet boşuna terketmemiştir :)

iki sezon dayandık yeterlidir bence :) last man ı naptınız onun durumu nedir ben onuda terketmiştim :)
Ben Phil diye ona diyorum işte anlamıyorsun ki :A :A :A

ben phile başlatmıştım ama sonra ben terkettiğimde sanada dedim bu çileye fazla katlanma terket phili dedim :) ama sen devam ettin sanırım :)
Yok ayoll bende bıraktım :F Her sezon bitecek nasılsa diye sabrediyorum onlarda inadına onay veriyor en sonunda bela okuyup bıraktım :A :A :A

Pretty Little Liars’daki Aria’yı kastetmiştim. :A
bu gece kalan üç bölümüde bitireyim yoksa bu gidişle biriniz spoiler çıtlatacaksınız gidişat iyi değil :)

Yok ayoll bende bıraktım :F Her sezon bitecek nasılsa diye sabrediyorum onlarda inadına onay veriyor en sonunda bela okuyup bıraktım :A :A :A
muhteşem sonuç :) başlarken diziden beklentim çoktu ama hep aynı tarz üzerinde gitmeye başladı belli bir saatten sonra artık sıkıyor birde ikide bir uzaylı solucanı sokuyorlardı araya:)

bu gece kalan üç bölümüde bitireyim yoksa bu gidişle biriniz spoiler çıtlatacaksınız gidişat iyi değil :)

muhteşem sonuç :) başlarken diziden beklentim çoktu ama hep aynı tarz üzerinde gitmeye başladı belli bir saatten sonra artık sıkıyor birde ikide bir uzaylı solucanı sokuyorlardı araya:)
Saat kaç oldu daha ne dizisi ayoll gidip zıbarsana , gözlerimde uyku akıyor şuan :F

Ben hiç öyle diziye başlamadım :X