6 Aralık 2017 Çarşamba ABD Reytingleri

Yok last man demişsin ya ona:X

bende o ariayı dedim.. CW da dizisi başlayacak ama Rivalde değil o dizinin adı:X
sen başladın diye biliyorum hayret sen hiç başlamadınmı diziye :) hanı @Çiğdem- in kıl yumağı phil vardı :) ayşen gruda kılıklı carol la oynaşıyorlardı sonra hanı diziye january jones melissa rolüyle dahil olmuştu :) nasıl izlemedin ya ? :)

sen başladın diye biliyorum hayret sen hiç başlamadınmı diziye :) hanı @Çiğdem- in kıl yumağı phil vardı :) ayşen gruda kılıklı carol la oynaşıyorlardı sonra hanı diziye january jones melissa rolüyle dahil olmuştu :) nasıl izlemedin ya ? :)
Sanki bi bölüm izledim ama yarısını filandı sanırım(b) ama öyle bir sezon izlemedim. İzlemedim die hatırlıyorm yaa:F Yada diziden hiç bişey hatırlamıyorum:F bakacam

Yorum konularına hiç ugramamişim bile @destere

:A
https://fav10.net/forum/threads/the-last-man-on-earth-1-sezon-yorumları.244103/
https://fav10.net/forum/threads/the-last-man-on-earth-2-sezon-yorumları.250941/page-12

Sanki bi bölüm izledim ama yarısını filandı sanırım(b) ama öyle bir sezon izlemedim. İzlemedim die hatırlıyorm yaa:F Yada diziden hiç bişey hatırlamıyorum:F bakacam

aslında çok güzel başlamıştı ilginçti konusu çok şey bekliyorduk dünyada hayat bitmiş tek kıllı bir vatandaş kalmıştı :) sonra battı iş hele @Harunnn60 un january jones u diziye dahil olunca dizi hiç çekilmez oldu :)

aslında çok güzel başlamıştı ilginçti konusu çok şey bekliyorduk dünyada hayat bitmiş tek kıllı bir vatandaş kalmıştı :) sonra battı iş hele @Harunnn60 un january jones u diziye dahil olunca dizi hiç çekilmez oldu :)
Hiç yorum yapmamaişim. Dediğim gibi o zaman bi bölüm bakıp yarısında kapadiğimi hatırlıyorum:X

Yok last man demişsin ya ona:X

bende o ariayı dedim.. CW da dizisi başlayacak ama Rivalde değil o dizinin adı:X
Emin olmadım iyi o zaman. :F Fantezik olsaydı keşke. :(

bu gece kalan üç bölümüde bitireyim yoksa bu gidişle biriniz spoiler çıtlatacaksınız gidişat iyi değil :)

muhteşem sonuç :) başlarken diziden beklentim çoktu ama hep aynı tarz üzerinde gitmeye başladı belli bir saatten sonra artık sıkıyor birde ikide bir uzaylı solucanı sokuyorlardı araya:)
Bitir artık. :T:

Yorum yapmak için nasıl girecen tamda son sayfada konustuk hahaha Açık seçik .F :F :F @mrt-06
O -A’yı biliyor zaten. :F A.D.yi söylemedim merak etme. :A @destere