Niye başkalarını etiketleyip ortalığı bulandırıyorsun ben @Çiğdem- etiketini yapıştırsam hoş olur mu
Bence olur ama sen bilirsin

Kuşlaaar şu resmi eski haline çevirin
dün şuleli berbat ve sıkıcı sahnelere rağmen yinede zeynep anneyi kurtarmaya yetmiş
)
hhahaha anne ocağa dayanır diyordum ama dayanamadılar ayoll

anneden zaten kimse umutlu değildi yüksek reytingleri almasına rağmen bundan birşey olmaz diyorduk çünkü uzun vadelik bir iş değil hızır ali gelir gelmez anneyi indirdi Raci bey işini gerçekten iyi biliyor bir yeni oyuncuya hemen anneyi çökeltmeye başladı haftaya totelde gelir ab gurubunda az direnirler ama orayıda alırız

kız dyaanamadı ne demek sanki 2-3 reytinge mi düşmüş tüm gruplarda 10 reytingin üstünde

kız dyaanamadı ne demek sanki 2-3 reytinge mi düşmüş tüm gruplarda 10 reytingin üstünde
Bizi zirve ilgilendiriyor vlla ocağa kadar dayanırlar diyordum ama dayanamadılar hızır ali sayesinde oldu bunlar raci bey işini bilen en iyi türk senarist olduğunu kanıtladı bugün tekrardan

Maçtan 2 karı dizisi de etkilenmemiş.
Anne günün galibi olmuş bana maval okumayın 2>1 mantığı ile günün galibi Anne'dir

Eşkıya vurdukça Perşembe eskilerinden ses geliyor ne kadar trajik
Yeni sezon Ocak 2047'de başlayacakmış hadi siz oraya gidin

Maç olmasa Total ve ABC'de liderlik bizimdi ama olsun haftaya alırız oraları. Meryem gelene kadar da Anne AB'den inmez. Tabi ondan sonra esas sahibi koltuğunu geri alacak.

Yorumlara bak

Edho'ya maç, Anne'ye değil dimi
Maçlar kadınlar tarafından da izleniyor. Ne diyorsunuz yaa

Anne harika sonuçlar almiş. Neden Şule'nin geçmişini beğenmedin @destere ?

bu hafta maç ve şule bizi olumsuz etkiledi haftaya atak yapacağız kesinlikle abc yide kapacağız ona eminim
haahaha ayy sen öyle san ayoll

dün babanın yayından kalkma haberi geldi yakında anneninde haberi gelecek inş seninleçok iyi anlaşıyorum ama ailenle malesef anlaşamadık

hahaha amann kaybolup gidin gözümüzün önündende gerisi önemli değil ayoll
Iyy rakipsiz reyting keyfimi sürecen sanki
Bak pazartesine ilk haftalar @denizz19 ile ne guzel atişiyorduk. Sonra noldu? İçerde tek başına yarişiyor sessiz sedasız kaldı pazartesi reyting sayfası

Anne bitince kendin çalar kendin oynarsın
deli gibi deli gibi deli gibi

Yine atışıyoruz aramızda sadece 1,5 reyting fark var.