Diğer gruplarda fark atınca yine tadı kalmıyor Edhocularla cok guzel kapişilir suan ama @Çiğdem- 'den başkası yokYine atışıyoruz aramızda sadece 1,5 reyting fark var.
Diğer gruplarda fark atınca yine tadı kalmıyor Edhocularla cok guzel kapişilir suan ama @Çiğdem- 'den başkası yokYine atışıyoruz aramızda sadece 1,5 reyting fark var.
Salı rekabeti tabikide şuan en iyi rekabet çünkü 3 gruptada 10 reyting küsür alan 2 dizi var son zamanlarda böylesi hiç grülmedi sanırımDiğer gruplarda fark atınca yine tadı kalmıyor Edhocularla cok guzel kapişilir suan ama @Çiğdem- 'den başkası yok
Aynen öyle fena halde kızışmiş ortalık bu konunun en az 5 sayfa olması gerekti Yarın diriliş için 10 sayfa yazarlarSalı rekabeti tabikide şuan en iyi rekabet çünkü 3 gruptada 10 reyting küsür alan 2 dizi var son zamanlarda böylesi hiç grülmedi sanırım
bu hafta eşkiyacılar olarak tatmin olduk ayoll totel geçmek üzereyiz abc1 geçmiş biz tatmin olunca mesaj yazmıyoruz anne 3 gruğta lider olunca mesaj yazıyorum şuan memnunuzAynen öyle fena halde kızışmiş ortalık bu konunun en az 5 sayfa olması gerekti Yarın diriliş için 10 sayfa yazarlar
Haftaya 3 grupta geçince bu mesajını hatırlatırım dirişte tatmin olmuyormusunuz acık ara yaptıgınız haldebu hafta eşkiyacılar olarak tatmin olduk ayoll totel geçmek üzereyiz abc1 geçmiş biz tatmin olunca mesaj yazmıyoruz anne 3 gruğta lider olunca mesaj yazıyorum şuan memnunuz
Sen ertuğrulumu neden çekemez oldun şuanHaftaya 3 grupta geçince bu mesajını hatırlatırım dirişte tatmin olmuyormusunuz acık ara yaptıgınız halde
Engin yada Bursin'in dizileri geline kadar hazırlık yapıyorum 14+ filan alamıcaksınız artık bölüneceksinizSen ertuğrulumu neden çekemez oldun şuan
Ertuğrulumun geçilme ihtimali yok ayoll öyle anne gibi 10 artı reyting alamazlar diğer gelen dizilerEngin yada Bursin'in dizileri geline kadar hazırlık yapıyorum 14+ filan alamıcaksınız artık bölüneceksiniz
Geçilcek demiyorum zaten bölünecek reytingler no bilmem kaçı yada kara sevdayı geçse yeterErtuğrulumun geçilme ihtimali yok ayoll öyle anne gibi 10 artı reyting alamazlar diğer gelen diziler
Ertuğrulun reytinglerine hiçbir azalma olmaz ayoll biz ertuğrul dışında dizi izlemiyoruz çarşamba akşamıGeçilcek demiyorum zaten bölünecek reytingler no bilmem kaçı yada kara sevdayı geçse yeter
Tamam ertugrul aksiyon dizisi Bursin'in dizisi de aksiyon olacakmiş. En az İçerde havasında olursa süper olacak. bence 2-3 reytinginizi çalar Sen de gelirsinErtuğrulun reytinglerine hiçbir azalma olmaz ayoll biz ertuğrul dışında dizi izlemiyoruz çarşamba akşamı
ertuğrul trtdede maç var diye yayınlanmadı geçen sezon ve ertuğrul kitlesi tamamen o gün kayboldu diğer diziler yine normal oranlarını aldılar yani şöyle düşün ertuğrulu kitlesiyle birlikte al tablodan diğer diziler aynı duruyordu @xemrexxx kudurdu tabikide
o reyting sisteminin bozukluğu @sürgünüm abin bile anladıErtuğrulun reytinglerine hiçbir azalma olmaz ayoll biz ertuğrul dışında dizi izlemiyoruz çarşamba akşamı
ertuğrul trtdede maç var diye yayınlanmadı geçen sezon ve ertuğrul kitlesi tamamen o gün kayboldu diğer diziler yine normal oranlarını aldılar yani şöyle düşün ertuğrulu kitlesiyle birlikte al tablodan diğer diziler aynı duruyordu @xemrexxx kudurdu tabikide
aslında 2 diziyede bakmayı düşünüyordum ayoll ama çarşamba olursa netten bakarımTamam ertugrul aksiyon dizisi Bursin'in dizisi de aksiyon olacakmiş. En az İçerde havasında olursa süper olacak. bence 2-3 reytinginizi çalar Sen de gelirsin