Polat Şaşmaz
Favori Üye
İki dizi de kadın dizisi ikisi de reyting kaybına uğramamış bjk maç elinde tutsa çok daha üst oranlar gelirdi
Niye başkalarını etiketleyip ortalığı bulandırıyorsun ben @Çiğdem- etiketini yapıştırsam hoş olur mu Bence olur ama sen bilirsin
Kuşlaaar şu resmi eski haline çevirin
hhahaha anne ocağa dayanır diyordum ama dayanamadılar ayolldün şuleli berbat ve sıkıcı sahnelere rağmen yinede zeynep anneyi kurtarmaya yetmiş )
kız dyaanamadı ne demek sanki 2-3 reytinge mi düşmüş tüm gruplarda 10 reytingin üstündehhahaha anne ocağa dayanır diyordum ama dayanamadılar ayoll
anneden zaten kimse umutlu değildi yüksek reytingleri almasına rağmen bundan birşey olmaz diyorduk çünkü uzun vadelik bir iş değil hızır ali gelir gelmez anneyi indirdi Raci bey işini gerçekten iyi biliyor bir yeni oyuncuya hemen anneyi çökeltmeye başladı haftaya totelde gelir ab gurubunda az direnirler ama orayıda alırız
Bizi zirve ilgilendiriyor vlla ocağa kadar dayanırlar diyordum ama dayanamadılar hızır ali sayesinde oldu bunlar raci bey işini bilen en iyi türk senarist olduğunu kanıtladı bugün tekrardankız dyaanamadı ne demek sanki 2-3 reytinge mi düşmüş tüm gruplarda 10 reytingin üstünde
hemen nasıl sahiplendi parlak oğlanı @destere boynuzlanıyorsun la koşBizi zirve ilgilendiriyor vlla ocağa kadar dayanırlar diyordum ama dayanamadılar hızır ali sayesinde oldu bunlar raci bey işini bilen en iyi türk senarist olduğunu kanıtladı bugün tekrardan
hahahaha hızırın kızı kaçırıldı ayoll haftaya totelde gelir daha meryemde gelecek sen şimdiden gemiyi terk etmeye bence başla su almaya basladınız sizhemen nasıl sahiplendi parlak oğlanı @destere boynuzlanıyorsun la koş
kız zaten anne uzatmadan bitecek gibi dün 10 bölümlük konu işlediler 1 bölümdehahahaha hızırın kızı kaçırıldı ayoll haftaya totelde gelir daha meryemde gelecek sen şimdiden gemiyi terk etmeye bence başla su almaya basladınız siz
hemen nasıl sahiplendi parlak oğlanı @destere boynuzlanıyorsun la koş
bu hafta maç ve şule bizi olumsuz etkiledi haftaya atak yapacağız kesinlikle abc yide kapacağız ona eminimhahahaha hızırın kızı kaçırıldı ayoll haftaya totelde gelir daha meryemde gelecek sen şimdiden gemiyi terk etmeye bence başla su almaya basladınız siz
Haftaya yeniden tüm grupları alınca maçın etkisi sürüyor derlerYorumlara bak
Edho'ya maç, Anne'ye değil dimi Maçlar kadınlar tarafından da izleniyor. Ne diyorsunuz yaa
Anne harika sonuçlar almiş. Neden Şule'nin geçmişini beğenmedin @destere ?
haahaha ayy sen öyle san ayollbu hafta maç ve şule bizi olumsuz etkiledi haftaya atak yapacağız kesinlikle abc yide kapacağız ona eminim
Anne yayından kalkmayacak efsane final yapacakhaahaha ayy sen öyle san ayoll
dün babanın yayından kalkma haberi geldi yakında anneninde haberi gelecek inş seninleçok iyi anlaşıyorum ama ailenle malesef anlaşamadık
o sizin bahaneniz olucak malesef geldi @xemrexxx in fakesi çaktırmamak içinde cw dizileri izliyorAnne yayından kalkmayacak efsane final yapacak
Ayy hoşt sensin fake (bu bir taklittir)o sizin bahaneniz olucak malesef geldi @xemrexxx in fakesi çaktırmamak içinde cw dizileri izliyor
hahaha amann kaybolup gidin gözümüzün önündende gerisi önemli değil ayollAyy hoşt sensin fake (bu bir taklittir)
Bizim dizinin orjinali de 11 bölüm zaten o da mı yayından kalktı
Iyy rakipsiz reyting keyfimi sürecen sanki Bak pazartesine ilk haftalar @denizz19 ile ne guzel atişiyorduk. Sonra noldu? İçerde tek başına yarişiyor sessiz sedasız kaldı pazartesi reyting sayfasıhahaha amann kaybolup gidin gözümüzün önündende gerisi önemli değil ayoll
Yine atışıyoruz aramızda sadece 1,5 reyting fark var.Iyy rakipsiz reyting keyfimi sürecen sanki Bak pazartesine ilk haftalar @denizz19 ile ne guzel atişiyorduk. Sonra noldu? İçerde tek başına yarişiyor sessiz sedasız kaldı pazartesi reyting sayfası
Anne bitince kendin çalar kendin oynarsın deli gibi deli gibi deli gibi