Polat Şaşmaz
Favori Üye
Adam komik ocakta burada ol Vadi bereni ezdiğinde yüz ifadeni çok merak ediyorum
tamam sinirlenme hemen ya.şimdi gözleri kapa 10'a kadar say.
sinirlerin birazda olsa geçecektir
Son düzenleme:
Adam komik ocakta burada ol Vadi bereni ezdiğinde yüz ifadeni çok merak ediyorum
tamam sinirlenme hemen ya.şimdi gözleri kapa 10'a kadar say.
sinirlerin birazda olsa geçecektir
behzat alev alevle bile yarışamaz çünkü alev alev behzatı 4 e katlıyo %40 share le izlenen vadiciler koyun bi sen akıllısın zaten yürrü be adam4 behzat reiside al yanına
senin kaşıntın tuttu galiba bordo klavyeli seni! Git belanıda, küfürünüde başkasından bul
- - - Ekleme - - -
Yavaşş aga sakin bunla uğraşma
Gel beren gellllllll yürü anca gelirsin hey gidim heytamam kardeşim.hemen sinirlenme.
gel ocak gel
behzatta senaryo mu var adam koltukta 2 saat içki içiyo bölüm bitti senaryoya bak be süper
vadinin en kötü sahnesi behzatı siler be behzat berbat kötü çok kötü rezil dizi vadinin yanına yaklaşamaz vadi 15 e katlar sinek gibi ezer behzatı
Sketch Toy: Draw Sketches With Animating Lines and Share With Friends!neyini çekemicem taksa bu kaliteizliğin senaryo zırvasının olmayan oyunculuğun eğer 10 yıl sürmesi kaliteye bağlıyosan vadinin rakibi arka sokaklar diyosun demekki zaten onunla yarışabilir bir tek
Sketch Toy: Draw Sketches With Animating Lines and Share With Friends!😀d güşlüyürm vadi belgeseline hala dizi diyenlere