6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Bazi arkadaslar Vadi kalitesiz oldugu icin AB de düsük aliyor demis ama Vadi AB de düsük almiyorki Dizi MY den sonra en fazla alan dizi 11.25 azmi uleeeen :)

ulan ab sini yemişim en çok izlenen dizi halk gönül koymuş bu diziye adamlar kalitenin en tepesindeler yanına yaklaşan dizi mi var

bencede konuşmayalım kayıp şehir ve kanal d nin diğer dizilerin reyting düşüşünü hazmet üzüntün geçsin sonra konuşalım :)))))

- - - Ekleme - - -

kaanl d ye plan. bence yalan dünyayı boşlukta yani 20 de başlatsın diğer kanalalr özetteyken daha fazla reyting alır 22 de ya tekrarını koysun yada umutsuz ev kadınları koysun çünkü kurtlar karşısında dizi fena oldu :)))) bir önerimde kuzey güneyi cumaya alsın. nasıl olsa muhteşemde olsa çocuklar diziyi izleyecek bari kuzey güney kurtulur :)))))))
Fazla muhabbet yakınlık yaratır derler. Senle fazla muhabbet ettim galiba. İyice kendini yakın hissetmişsin. Laflarına dikkat et istersen

revan yanlış duyguya kapılmışsın sanırım. sana yakın hisetmem pek mümkün değil :)))))))) eger rahtsızlıgın varsa şikayet de yazımda yanlışlık pek bulacaklarını sanmıyorum :)))

bakmaya gerek yok.Ben izlediğime bakarım.raci resmen erdoğana yalakalık yapıyo. :d
Vadi zaten kalitesiz bari kalitesiz kalsınb kalitesizliğin altına düşmek çok kötü bişey. :d
atv bence her türlü hatta %100 senaryoya müdahale ediyo.her iddasınada girerim.

iddaadan başka bişeyede giremessin zaten :D:D

- - - Ekleme - - -

Yav şu herşeyi reytinge bağlamayın.
Kalite bu demi sizin için.Adamlar Patriotları işliyolar.Suruyeyi konu alıyolar.
Kendini devlet sananlara yaltaklık yapacaklarına Bu konuları tam işleseler vallaha bende Vadi izlerim.
Bence onlar bu işi bıraksınlar kimi yiyolar.Sizin gibi koyunlar bişey bilmediğinden he diyip izliyo işte.

napalım sennin gibi oralarına buralarına silah koyan kadının namussuzluğunu izleyelim .

revan yanlış duyguya kapılmışsın sanırım. sana yakın hisetmem pek mümkün değil :)))))))) eger rahtsızlıgın varsa şikayet de yazımda yanlışlık pek bulacaklarını sanmıyorum :)))
Hayır. Ama Kanal D`nin hamlesi seni üzdü gibi kelimeler ne sana, ne da bunun için çıkışmam bana yakışmıyor. Anlata bildim umarım

Hayır. Ama Kanal D`nin hamlesi seni üzdü gibi kelimeler ne sana, ne da bunun için çıkışmam bana yakışmıyor. Anlata bildim umarım

kanal d nin dizilerin düşüşü seni üzmediyse üzülmedim dersin. bamna ne d dedn dersin. bu kadar büyütülecek ne var yahuu :))))

cevap yok neyse..:D

Ah be kardeşim keşke sende benim gibi siyasi konular hakkında birazda olsa ''gerçekleri'' bilseydin.o zaman iyi atışırdık senle.ama o zamanda vadi izlemezdin.neyse boşver.zaten cevap versem şimdi ceza alacam.en iyisi boşver sen.

Ah be kardeşim keşke sende benim gibi siyasi konular hakkında birazda olsa ''gerçekleri'' bilseydin.o zaman iyi atışırdık senle.ama o zamanda vadi izlemezdin.neyse boşver.zaten cevap versem şimdi ceza alacam.en iyisi boşver sen.

siyasi diyosun başbakana çalışıyo diyolar başbakana çalışsaydı bu dizi terör yayından kaldırılmazdı bi kere..

Kendini devlet sananlara yaltaklık yapacaklarına Bu konuları tam işleseler vallaha bende Vadi izlerim.
Bence onlar bu işi bıraksınlar kimi yiyolar.Sizin gibi koyunlar bişey bilmediğinden he diyip izliyo işte.

İlk Atv geldiğinde başbakan çok gösteriliyordu ama bu sezon gerçekten öyle bir şey yok kanala bakmazsızın süper ilerliyor vadi.

Hoooopppppp düzgün konuşşş

- - - Ekleme - - -

Bize koyun diyemezsinnnnn!!!!

- - - Ekleme - - -

Hem kanalda ne varmış.Atv gayet doğru ve tarafsız.Akpartiyi kötüleyen kanallar belli.Kanal D,Cnn Türk,Ntv,Habertürk,Show Tv ve daha çok var

siyasi diyosun başbakana çalışıyo diyolar başbakana çalışsaydı bu dizi terör yayından kaldırılmazdı bi kere..

Zaten dorğu bi onu gösterdiler.Aslında onlarda kaldırcagını azbucuk kestirerek yayınladılar terörü.Ama helal olsun iyide cesaret ettiler.
Pusu eğer suriye olayını doğru düzgün anlatsa bırak kaldırmayı kanalı kapatırlar.Olayı çok fazla kırpıyolar beni onu diyorum.
Koca suriye olayı polat ile teröristlerin çatışmasıan döndürdüler.

İlk Atv geldiğinde başbakan çok gösteriliyordu ama bu sezon gerçekten öyle bir şey yok kanala bakmazsızın süper ilerliyor vadi.

Ya tamam başbakanı göstermeyi falan bırak siyasi olayları çok kırparak konuya alıyolar

Hoooopppppp düzgün konuşşş

- - - Ekleme - - -

Bize koyun diyemezsinnnnn!!!!

- - - Ekleme - - -

Hem kanalda ne varmış.Atv gayet doğru ve tarafsız.Akpartiyi kötüleyen kanallar belli.Kanal D,Cnn Türk,Ntv,Habertürk,Show Tv ve daha çok var

Zaten başbakanı kötülemiyor atv tam tersine çok iyi gösteriyor.melek maşallah.
Ayrıca atv bırak ak partiyi kötülemeyi yalakalık yapmaktan başka bişey yaptıgı yok.

adam4 yediremiyon galiba herkes vadi konuşuyo ve izliyo behzat çöpünü değil :d behzar akasya durağı kalitesinde tipsizin teki berbat dizi rezil dizi içkiden başika bi cacık yok o boş işi izleyuen biri vadi kalitesine erişemez zaten :d

- - - Ekleme - - -

vadinin başbakanla falan uzaktan yakından alakası yok ne atıyon yine behzat çöpünü 15 e katlıyo diye çatlıyon ama gerçekler acıdr hahahahaha :d :d

sen kimsinde bana koyun diyorsun?

Behzatı istediği kadar katlasın sizin gibiler zaten behzatı izleyipte anlayacak seviyeyede ulaşacaklarını sanmıyorum.
gir google amcayada azcık suriye olayını arap sitelerinden cevirip araştır bakalım vadidekiyle yakından uzaktan alakası varmı.

ben beşşar esad sen kimsin :d

benimle dogru düzgün konuş, samimi olmadigin adamada şaka yapma!