Fazla muhabbet yakınlık yaratır derler. Senle fazla muhabbet ettim galiba. İyice kendini yakın hissetmişsin. Laflarına dikkat et istersenbencede konuşmayalım kayıp şehir ve kanal d nin diğer dizilerin reyting düşüşünü hazmet üzüntün geçsin sonra konuşalım ))))
- - - Ekleme - - -
kaanl d ye plan. bence yalan dünyayı boşlukta yani 20 de başlatsın diğer kanalalr özetteyken daha fazla reyting alır 22 de ya tekrarını koysun yada umutsuz ev kadınları koysun çünkü kurtlar karşısında dizi fena oldu ))) bir önerimde kuzey güneyi cumaya alsın. nasıl olsa muhteşemde olsa çocuklar diziyi izleyecek bari kuzey güney kurtulur ))))))
Fazla muhabbet yakınlık yaratır derler. Senle fazla muhabbet ettim galiba. İyice kendini yakın hissetmişsin. Laflarına dikkat et istersen
bakmaya gerek yok.Ben izlediğime bakarım.raci resmen erdoğana yalakalık yapıyo.
Vadi zaten kalitesiz bari kalitesiz kalsınb kalitesizliğin altına düşmek çok kötü bişey.
atv bence her türlü hatta %100 senaryoya müdahale ediyo.her iddasınada girerim.
Yav şu herşeyi reytinge bağlamayın.
Kalite bu demi sizin için.Adamlar Patriotları işliyolar.Suruyeyi konu alıyolar.
Kendini devlet sananlara yaltaklık yapacaklarına Bu konuları tam işleseler vallaha bende Vadi izlerim.
Bence onlar bu işi bıraksınlar kimi yiyolar.Sizin gibi koyunlar bişey bilmediğinden he diyip izliyo işte.
Hayır. Ama Kanal D`nin hamlesi seni üzdü gibi kelimeler ne sana, ne da bunun için çıkışmam bana yakışmıyor. Anlata bildim umarımrevan yanlış duyguya kapılmışsın sanırım. sana yakın hisetmem pek mümkün değil ))))))) eger rahtsızlıgın varsa şikayet de yazımda yanlışlık pek bulacaklarını sanmıyorum ))
Hayır. Ama Kanal D`nin hamlesi seni üzdü gibi kelimeler ne sana, ne da bunun için çıkışmam bana yakışmıyor. Anlata bildim umarım
cevap yok neyse..
Ah be kardeşim keşke sende benim gibi siyasi konular hakkında birazda olsa ''gerçekleri'' bilseydin.o zaman iyi atışırdık senle.ama o zamanda vadi izlemezdin.neyse boşver.zaten cevap versem şimdi ceza alacam.en iyisi boşver sen.
Her zaman diyorum da ne oluyor? Yine aynı lafı söylüyorsun. Ancak böyle vazgeçersin herhaldekanal d nin dizilerin düşüşü seni üzmediyse üzülmedim dersin. bamna ne d dedn dersin. bu kadar büyütülecek ne var yahuu )))
Kendini devlet sananlara yaltaklık yapacaklarına Bu konuları tam işleseler vallaha bende Vadi izlerim.
Bence onlar bu işi bıraksınlar kimi yiyolar.Sizin gibi koyunlar bişey bilmediğinden he diyip izliyo işte.
Hoooopppppp düzgün konuşşşYav şu herşeyi reytinge bağlamayın.
siyasi diyosun başbakana çalışıyo diyolar başbakana çalışsaydı bu dizi terör yayından kaldırılmazdı bi kere..
İlk Atv geldiğinde başbakan çok gösteriliyordu ama bu sezon gerçekten öyle bir şey yok kanala bakmazsızın süper ilerliyor vadi.
Hoooopppppp düzgün konuşşş
- - - Ekleme - - -
Bize koyun diyemezsinnnnn!!!!
- - - Ekleme - - -
Hem kanalda ne varmış.Atv gayet doğru ve tarafsız.Akpartiyi kötüleyen kanallar belli.Kanal D,Cnn Türk,Ntv,Habertürk,Show Tv ve daha çok var
Behzatı istediği kadar katlasın sizin gibiler zaten behzatı izleyipte anlayacak seviyeyede ulaşacaklarını sanmıyorum.
gir google amcayada azcık suriye olayını arap sitelerinden cevirip araştır bakalım vadidekiyle yakından uzaktan alakası varmı.
ben beşşar esad sen kimsin
benimle dogru düzgün konuş, samimi olmadigin adamada şaka yapma!