Polat Şaşmaz
Favori Üye
Şimdi geçen haftanın sonuçlarını aratma bana. Kayıp Şehir iyice çökecek demiştin. Çökmüş mü? Boşluk dizisi diyordun.iyiki kayıp şehir haftaya göre artış olurken ben yokmuşum )))))))))))))))))))))))))))))
iyiki kayıp şehir haftaya göre artış olurken ben yokmuşum )))))))))))))))))))))))))))))
hımmm arat ))) ben kayıp şehire geçen hafta boşluk dizisi mi dedim. )) revan aklın nerde yahuu )))) ben yalan dünya için boşlukta izleniyor dedim. senin kafan bayagı bir karış yada kanal d nin "tutan" planından dolayı üzültülüsün ondan herşeyi karıştırdın ))))))
Şimdi geçen haftanın sonuçlarını aratma bana. Kayıp Şehir iyice çökecek demiştin. Çökmüş mü? Boşluk dizisi diyordun.
arkadaşlar biraz ara verelimde adamlar bi su içmeye gitsinler hararetten yanıyolardır
Vadi ezdi ya ondandırhımmm arat ))) ben kayıp şehire geçen hafta boşluk dizisi mi dedim. )) revan aklın nerde yahuu )))) ben yalan dünya için boşlukta izleniyor dedim. senin kafan bayagı bir karış yada kanal d nin "tutan" planından dolayı üzültülüsün ondan herşeyi karıştırdın ))))))
geçen hafta kayıp şehirde iyi oyuncuk var .ama haftaya düşer demişimdir başka bişey dememişimdir
Yalan Dünya`ya boşluk dizisi diyorsan zaten olay bitmiştir. Seninle hiç bir konuyu tartışmamhımmm arat ))) ben kayıp şehire geçen hafta boşluk dizisi mi dedim. )) revan aklın nerde yahuu )))) ben yalan dünya için boşlukta izleniyor dedim. senin kafan bayagı bir karış yada kanal d nin "tutan" planından dolayı üzültülüsün ondan herşeyi karıştırdın ))))))
geçen hafta kayıp şehirde iyi oyuncuk var .ama haftaya düşer demişimdir başka bişey dememişimdir
Anlaman için bir haber
Yalan Dünya`ya boşluk dizisi diyorsan zaten olay bitmiştir. Seninle hiç bir konuyu tartışmam
- - - Ekleme - - -
Vadiyi kimse geçemeyince alay ediyorsunuz
Geçince de şike var diyorsunuz
Bu olayı anlamadım ben
bencede konuşmayalım kayıp şehir ve kanal d nin diğer dizilerin reyting düşüşünü hazmet üzüntün geçsin sonra konuşalım ))))
Yalan Dünya`ya boşluk dizisi diyorsan zaten olay bitmiştir. Seninle hiç bir konuyu tartışmam
- - - Ekleme - - -
Bu olayı anlamadım ben
- - - Ekleme - - -
Bu olayı anlamadım ben
Maç iki gruptada zirvede olur.
dünde vadiyi görüyodun şimdi bizi görcen hep görüyon zatenGörecez yarın Vadiyi.
yav he he hep gülüyon zaten
adam4 komik duruma düşüyon her zamanki gibi konuştukça batıyon bari çık konudan vadinin dünkü bölümünü izle gel iftira etme