6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar biraz ara verelimde adamlar bi su içmeye gitsinler hararetten yanıyolardır :D

Şimdi geçen haftanın sonuçlarını aratma bana. Kayıp Şehir iyice çökecek demiştin. Çökmüş mü? Boşluk dizisi diyordun.
hımmm arat :)))) ben kayıp şehire geçen hafta boşluk dizisi mi dedim. :))) revan aklın nerde yahuu :))))) ben yalan dünya için boşlukta izleniyor dedim. senin kafan bayagı bir karış yada kanal d nin "tutan" planından dolayı üzültülüsün ondan herşeyi karıştırdın :)))))))

geçen hafta kayıp şehirde iyi oyuncuk var .ama haftaya düşer demişimdir başka bişey dememişimdir

hımmm arat :)))) ben kayıp şehire geçen hafta boşluk dizisi mi dedim. :))) revan aklın nerde yahuu :))))) ben yalan dünya için boşlukta izleniyor dedim. senin kafan bayagı bir karış yada kanal d nin "tutan" planından dolayı üzültülüsün ondan herşeyi karıştırdın :)))))))

geçen hafta kayıp şehirde iyi oyuncuk var .ama haftaya düşer demişimdir başka bişey dememişimdir
Vadi ezdi ya ondandır:d

Yalan Dünya`ya boşluk dizisi diyorsan zaten olay bitmiştir. Seninle hiç bir konuyu tartışmam

- - - Ekleme - - -

Vadiyi kimse geçemeyince alay ediyorsunuz

Geçince de şike var diyorsunuz

Bu olayı anlamadım ben

Yalan Dünya`ya boşluk dizisi diyorsan zaten olay bitmiştir. Seninle hiç bir konuyu tartışmam

- - - Ekleme - - -

Bu olayı anlamadım ben
Anlaman için bir haber
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele birimi reytingde şike operasyonu düzenledi. Reklam pastasından büyük gelir elde eden dizilerden Muhteşem Yüzyıl, Kuzey-Güney, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, Ezel ve Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerin yapımcılarının ev ve işyerlerinde arama yapıldı. Reytingleri ölçen AGB ve denekleri belirleyen şirketten gözaltılar oldu.

İstanbul'da reyting şirketlerine ve dizi yapım şirketlerine düzenlenen operasyonda AGB'nin üretim Müdürü Hilmi Berksöz, eski AGB çalışanı Celal Orçun Köktuna gözaltına alınırken 9 kişi de ifade vermesi için şüpheli sıfatıyla adliyeye çağrıldı.

HAKSIZ KAZANÇ SUÇLAMASI
İddia büyük... Reklam pastasından büyük paylar alan dizi yapımcılarının reyting deneklerinin listelerini ele geçirdiği ve bu denekler sayesinde haksız reklam kazancı sağladıkları belirtildi.

Reyting deneklerinin listelerini ele geçirdikleri belirtilen dizi yapımcıları Can tanrıyar, İlker İnanoğlu, Kerem Çatay, Fatih Aksoy, Erol Avcı, Yusuf Timur Savcı ve AGB kurucusu Hayri Cem'in ev ve işyerlerinde arama yapıldı.

REYTİNG LİSTELERİNİ SATTILAR
Peki bu çark nasıl işliyor? İddiaya göre televizyon izlenme oranı olarak tanımlanan reyting ölçümleri ve bu ölçümlere göre yüksek reyting alanlar reklam pastasından haksız kazanç elde ediyor. İzlenme oranını ölçecek firma, yapılan ihaleyle seçildikten sonra ölçüm cihazları, belirlenen evlere takılıyor ve o cihazlar üzerinden düzenli olarak her akşam izlenme verileri alınıyor.

Reyting deneklerini, reyting ölçen şirketin sahibi belirliyor. Bağımsız ve tarafsız olması beklenen ölçüm firmalarının, denek listelerini yapımcılara çıkar karşılığında sızdırdığı öne sürülüyor. Böylece, reyting ölçüm firmalarının belirlediği deneklerle elitişim kuran dizi yapımcıları, kendi dizilerinin daha çok izlenmesini sağlayarak reklam gelirlerini artırıyorlar. Emniyet'in yaptığı teknik takip sonucu tesbit edilen şüphelilere ilişkin olarak soruşturmanın " ticari sırrın ifşası", "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme" ve "haksız rekabet" suçlaması yöneltiliyor.

İşte o diziler:
Fatmagül'ün Suçu Ne?
Muhteşem Yüzyıl
Aşk-ı Memnu
Yaprak Dökümü
Adını Feriha Koydum
Ezel
Kavak Yelleri
Küçük Sırlar
Kuzey Güney
Bizim Yenge
Bir İstanbul Masalı
Umutsuz Ev Kadınları
Doktorlar
Karadağlar
Hırsız Polis
Arka Sokaklar
Binbir Gece

- - - Ekleme - - -

Bu olayı anlamadım ben
bencede konuşmayalım kayıp şehir ve kanal d nin diğer dizilerin reyting düşüşünü hazmet üzüntün geçsin sonra konuşalım :)))))

- - - Ekleme - - -

kaanl d ye plan. bence yalan dünyayı boşlukta yani 20 de başlatsın diğer kanalalr özetteyken daha fazla reyting alır 22 de ya tekrarını koysun yada umutsuz ev kadınları koysun çünkü kurtlar karşısında dizi fena oldu :)))) bir önerimde kuzey güneyi cumaya alsın. nasıl olsa muhteşemde olsa çocuklar diziyi izleyecek bari kuzey güney kurtulur :)))))))

- - - Ekleme - - -

Bu olayı anlamadım ben

o nasıl bi mantık ya vadi geçince ezmiş diyoz bundan normal ne var lafa bak ya vadi geçilince şike demiyoruz şike olduğu için şike diyoruz beren gelsin ocakta geçsin görelim şike bitmiştir kardeşş

- - - Ekleme - - -

ben olsam
kg yi cumaya ar yi çarşambaya alırdım ar çarşamba zirveye oynar hs nin düşüşü var biraz kg de zirveye oynardı

- - - Ekleme - - -

my ye bir darbede thy den
thy uçak içi eğlence sistemi planetten çıkarmış yani my dizisi tyh den izlenemeyecek :d

şimdi haberlerde gördüm

kendini tatmin mi ediyon nabıyon bi forumlara internet sitelerine falan bak sonra gel :D

- - - Ekleme - - -

adam4 iyice uçtu yazık

bakmaya gerek yok.Ben izlediğime bakarım.raci resmen erdoğana yalakalık yapıyo. :d
Vadi zaten kalitesiz bari kalitesiz kalsınb kalitesizliğin altına düşmek çok kötü bişey. :d
atv bence her türlü hatta %100 senaryoya müdahale ediyo.her iddasınada girerim.

Vadi ezmiş tek kelime maça rağmen totalde 15 reyting berenin Vadiyi geçmesi imkansızdan da öte. :D

adam4 komik duruma düşüyon her zamanki gibi konuştukça batıyon bari çık konudan vadinin dünkü bölümünü izle gel iftira etme

adam4 komik duruma düşüyon her zamanki gibi konuştukça batıyon bari çık konudan vadinin dünkü bölümünü izle gel iftira etme

Ben zaten izledim yarısından çogunu.ben daha vadinin siyasi bi konunun sonunu dorğu bağladıgını görmedim.