yönetim seni sevmiyi işte@mhmt53 sana cok kızmış yönetim demekki
Bende bi ara ceza aldım ama bana niye böyle şeyler gelmedi 😕 harbiden hiç bişey gelmıyor bana top 15'de göruyom kendimi..Hit yapıyorum o konuyla
yönetim seni sevmiyi işte@mhmt53 sana cok kızmış yönetim demekki
Bende bi ara ceza aldım ama bana niye böyle şeyler gelmedi 😕 harbiden hiç bişey gelmıyor bana top 15'de göruyom kendimi..Hit yapıyorum o konuyla
Çık gir çık gir mobil zor yahu
@mhmt53 sana cok kızmış yönetim demekki
yönetim seni sevmiyi işte
Sevmesin ö.d ama insan bi tebligat yollar yahu 😡
Merak ettim napsam nasıl görcem etcem şimdi bilemedim 😕 laf mı atsameskiden uyarı gelmiyordu heleki erişim lafı hiç yoktu şimdi ahmet mehmet dinlemiyorlar paso tehtit ediyorlar adamı)
Avrupa insan hakları mahkemesine gidecemanayasa mahkemesine gidelim
Merak ettim napsam nasıl görcem etcem şimdi bilemedim 😕 laf mı atsamBulamadımda bişey...
Adminler bu ay hiç cezam yokmuş 1 puan verin bakim nolcak? suresi en fazla 3 gun olsun..Rızam var
- - - Ekleme - - -
Avrupa insan hakları mahkemesine gidecem
Merak ettim napsam nasıl görcem etcem şimdi bilemedim 😕 laf mı atsamBulamadımda bişey...
Adminler bu ay hiç cezam yokmuş 1 puan verin bakim nolcak? suresi en fazla 3 gun olsun..Rızam var
- - - Ekleme - - -
Avrupa insan hakları mahkemesine gidecem
Ne yazdın ki?benim ceza aldığım mesajın aynısını yaz kendini şikayet et ?
kolayı var
Duygusuz kim la ?? 😕git git de şikayeçiyim ozandanduygusuz dan da şikayetçi ol belki yüzünü görürüz
Ne yazdın ki?
- - - Ekleme - - -
Duygusuz kim la ?? 😕
tamam istekli mesaj yazamöteki adminimiz
destere forumun huzurunu baya şetmişti bir de kendini şikayet etti ondan sonra kendini şikayet etme baya popüler oldu takas bile desterenin yolundna gitti
tamam istekli mesaj yazam
Ne yazdın ki?
- - - Ekleme - - -
Duygusuz kim la ?? 😕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?