6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
@mhmt53 sana cok kızmış yönetim demekki :F:F

Bende bi ara ceza aldım ama bana niye böyle şeyler gelmedi 😕 harbiden hiç bişey gelmıyor bana top 15'de göruyom kendimi..Hit yapıyorum o konuyla :F:F

eskiden uyarı gelmiyordu heleki erişim lafı hiç yoktu şimdi ahmet mehmet dinlemiyorlar paso tehtit ediyorlar adamı :))

eskiden uyarı gelmiyordu heleki erişim lafı hiç yoktu şimdi ahmet mehmet dinlemiyorlar paso tehtit ediyorlar adamı :))
Merak ettim napsam nasıl görcem etcem şimdi bilemedim 😕 laf mı atsam:F:F Bulamadımda bişey...

Adminler bu ay hiç cezam yokmuş 1 puan verin bakim nolcak? suresi en fazla 3 gun olsun..Rızam var :F:F

- - - Ekleme - - -

anayasa mahkemesine gidelim :d
Avrupa insan hakları mahkemesine gidecem :F:F

hee face'de biri yazmış çok mantıklı köpek hatırlıyosanız çaycı gelince susuyodu. o zman kıllansaydım şimdi hava atardım ben anlamıştım diye tüh

Merak ettim napsam nasıl görcem etcem şimdi bilemedim 😕 laf mı atsam:F:F Bulamadımda bişey...

Adminler bu ay hiç cezam yokmuş 1 puan verin bakim nolcak? suresi en fazla 3 gun olsun..Rızam var :F:F

- - - Ekleme - - -

benim ceza aldığım mesajın aynısını yaz kendini şikayet et ?

kolayı var:)

- - - Ekleme - - -

git git de şikayeçiyim ozandan :D duygusuz dan da şikayetçi ol belki yüzünü görürüz :d

Gecenin bu saatinde tüm tartışmalarınızı okudum .Kurtlar Vadisini az önce bitirdim.Öncelikle şunu söyleyim Vadi küllerinden doğdu bu yıl.Bu akşamki bölümde senaryo gerçekten çok güzel hazırlanmış.Özellikle pusatın annesine söylediği söz çok hoşuma gitti.Nesrinin ölmesi bence iyi oldu artık Süleyman Çakır'a saygısızlık yapıyordu.müzikler çok uygun olmuş bence eski bölümlerden hiç bir farkı yoktu.Gelelim vadi karşıtlarına size tek bir sey soracağım .Bence bu soru size cevabınızı vereceğini düşünüyorum.

HANGİ DİZİ 5 KANAL DEĞİŞTİRİP 10. YILINDA 16 REYTİNGLERİ GÖRMÜŞ.ÜSTELİK BÖLÜMLERİNDE KANAL D DİZİLERİNDE Kİ GİBİ KDIN VÜCUDU SERGİLEMEDEN KADIN ENTRIKALARI KULLANMADAN.RTÜRKÜN ONCA SANSÜRÜNE RAGMEN.BANA BUNUN GİBİ BİR TEK ÖRNEK GÖSTERİN BEN VADİYİ BIRAKIRIM.

KURTLAR VADİSİNİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.AMA KURTLAR VADİSİNE SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ.KURTLAR VADİSİNİ SEVMENİZE GEREK YOK ÇÜNKÜ VADİYE SEVENLERİ YETER.İZLEYİCİLERİ O KADAR SADIK Kİ BU DİZİ TNT GİBİ BİR KANALDA YAYINLANIRKEN BİLE ONU YALNIZ BIRAKMADI BİRCOK BÜYÜK KANALI GERİDE BIRAKTI O YIL TNT.kURTLAR VADİSİ İZLEYİCİSİ OLARAK ELEŞTİRİYE BİŞEY DEMİYORUM BUNA KARŞIDA DEĞİLİM BEN VADİ DÜŞMANLIĞINA KARŞIYIM.

16 REYTİİNGİ GEÇEN BU KADAR İNSANIN TERCİHİNE SAYGI DUYMAMAK BENCE EN BÜYÜK AYIPLARDAN BİTANESİDİR. HERKESEİYİ GECELER KURT KARDESLERİM....:)

saygıya sevgiyi gerek yok be gülüm 10 yıl gezdi aralarda senaryoyu batırmasa iyiydi :) hiçbir dizi 90 dakikada 270küsür bölüm sürme masakaralığını yapmaz türkiyede bunu bir vadi bir de en yakın rakibib arka sokaklar yağıyor :D