yönetim seni sevmiyi işte@mhmt53 sana cok kızmış yönetim demekki
Bende bi ara ceza aldım ama bana niye böyle şeyler gelmedi 😕 harbiden hiç bişey gelmıyor bana top 15'de göruyom kendimi..Hit yapıyorum o konuyla![]()
yönetim seni sevmiyi işte@mhmt53 sana cok kızmış yönetim demekki
Bende bi ara ceza aldım ama bana niye böyle şeyler gelmedi 😕 harbiden hiç bişey gelmıyor bana top 15'de göruyom kendimi..Hit yapıyorum o konuyla![]()
Çık gir çık gir mobil zor yahu
@mhmt53 sana cok kızmış yönetim demekki
yönetim seni sevmiyi işte![]()
Sevmesin ö.d ama insan bi tebligat yollar yahu 😡![]()
Merak ettim napsam nasıl görcem etcem şimdi bilemedim 😕 laf mı atsameskiden uyarı gelmiyordu heleki erişim lafı hiç yoktu şimdi ahmet mehmet dinlemiyorlar paso tehtit ediyorlar adamı)
Avrupa insan hakları mahkemesine gidecemanayasa mahkemesine gidelim![]()
Merak ettim napsam nasıl görcem etcem şimdi bilemedim 😕 laf mı atsamBulamadımda bişey...
Adminler bu ay hiç cezam yokmuş 1 puan verin bakim nolcak? suresi en fazla 3 gun olsun..Rızam var
- - - Ekleme - - -
Avrupa insan hakları mahkemesine gidecem![]()
Merak ettim napsam nasıl görcem etcem şimdi bilemedim 😕 laf mı atsamBulamadımda bişey...
Adminler bu ay hiç cezam yokmuş 1 puan verin bakim nolcak? suresi en fazla 3 gun olsun..Rızam var
- - - Ekleme - - -
Avrupa insan hakları mahkemesine gidecem![]()
Ne yazdın ki?benim ceza aldığım mesajın aynısını yaz kendini şikayet et ?
kolayı var![]()
Duygusuz kim la ?? 😕git git de şikayeçiyim ozandanduygusuz dan da şikayetçi ol belki yüzünü görürüz
![]()
Ne yazdın ki?
- - - Ekleme - - -
Duygusuz kim la ?? 😕
tamam istekli mesaj yazamöteki adminimiz
destere forumun huzurunu baya şetmişti bir de kendini şikayet etti ondan sonra kendini şikayet etme baya popüler oldu takas bile desterenin yolundna gitti![]()
tamam istekli mesaj yazam![]()
Ne yazdın ki?
- - - Ekleme - - -
Duygusuz kim la ?? 😕