6 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yayını İzleyeceksiniz/İzlediniz ?

• Kayıp Şehir (Kanal D)

Oy: 8 25.0%
  • Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 3 9.4%
  • Fenerbahçe - B. Mönchengladbach (Star TV)

Oy: 6 18.8%
  • Kolpaçino (Show TV)

Oy: 0 0.0%
  • Vali (Show TV)

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 19 59.4%
  • Güven Bana (ATV)

• Canlı Para (Fox TV)

• Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)

• X-Men (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Televizyon İzlemeyeceğim/İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

Nolmuş emre?? geçe sarkmış dizi gene?

bişey olmadı sadece sinek gibi ezdik o kadar :d
23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 16.5 , 2) KANALD: 4.46 , 3) STAR: 1.65 , 4) SHOW: 1.64 , 5) STV: 1.49

:d

- - - Ekleme - - -

hmm sizin gibi şikeli mi desem reytinglere :D

de vadi şike yaparsa bende derim bölümü izle gel adamlar resmen resital sundu 16 çok az çok

şikeli tns diyorum artk o zman :d xantier Allahtan sözlüğü vadiciler yazmıyor yoksa şike-uçmak-rakip gibi pek ço kkelimenin anlamı değişirdi:d

- - - Ekleme - - -

TDK'ya başvuralım 2013'teki sözlüğünde "uçmak" kelimesinin anlamını değiştirsinler

- - - Ekleme - - -

şikeliyse aynı imzamdaki olay gibi bi şey olur o zaman haklısın deriz.

oldu zaten bir dizi 6 dan 15 e çıktı ama biz çirkeflik yapıp şike demiyoruz :D

Şikeli derken bi dayanak vardı agb vadinin 3 katı alan dizi sbtde vadinin gerisine düşmüştü ve bunun gibi birçok örnek verebiliriz

bişey olmadı sadece sinek gibi ezdik o kadar :d
23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 16.5 , 2) KANALD: 4.46 , 3) STAR: 1.65 , 4) SHOW: 1.64 , 5) STV: 1.49

Aman bende bişi var sandım :F:F Ordaki yapımlarin hiç biri Beren'in saçinin teli etmez..Bunlari ezip keyif mi alıyonuz ? Şuncacık reytingleri var normalde de..Bırakın yaşasinlar..Ota b..a zararlari yok...

izlediğim hiçbir dizi olmadığı gün takasın özel davetiyle perşembe reytinglerini yorumlamaya geldim:))

vadi batmış nefes aldırmamış maç vadiye:)

kayık şehir vadinin üstünde dripling yapmış

uek vadiyi pinpon topuna çevirmiş

hadi iyi yorumlaşmalar :))

Aman bende bişi var sandım :F:F Ordaki yapımlarin hiç biri Beren'in saçinin teli etmez..Bunlari ezip keyif mi alıyonuz ? Şuncacık reytingleri var normalde de..Bırakın yaşasinlar..Ota b..a zararlari yok...

beren korkudan gelemez artık :d :d ya siz cidden berenin vadiyi geçeceğini mi sanıyonuz ciddi şekilde soruyorum 16 gören diziyi geçecek he :D

- - - Ekleme - - -

izlediğim hiçbir dizi olmadığı gün takasın özel davetiyle perşembe reytinglerini yorumlamaya geldim:))

vadi batmış nefes aldırmamış maç vadiye:)

kayık şehir vadinin üstünde dripling yapmış

uek vadiyi pinpon topuna çevirmiş

hadi iyi yorumlaşmalar :))

:d :d :d yorumuunu yiyim senin :d

beren gelene kadar sevinsin arkadaşlar dokunmamak lazım :))

polat a laf yok adam şov yaptı şov şov şov şov şov şov şov şov :d

koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler

rakip yok nasıl olsa herkes sıkıntıdan bir kere aç kapa yapıyor atv yi al sana reyting :)

- - - Ekleme - - -

erişiniz kesilmiştir gibi bişey yazıyodu onun için

banada geldi o eriş meselesi ama erişten kesilseydi yazamazdın şimdi sorun yok devam et polat senin övgülerini bekliyor :))