bu harika işteSeni mi kırcam.Buyur;
bu harika işteSeni mi kırcam.Buyur;
süper şarkı seçmiş mükemmeldi şarkı hatta yarışmada bununla yarışan şampiyonluğu garantiye alırhhahaha başka şarkı bulamadınmı @mrt-06![]()
ama bu şarkının sözleri çok etkili kışkırtıcı adeta gel gel diyorYabancı rus bulsaydınız tam @destere lık![]()
Yabancı rus bulsaydınız tam @destere lık![]()
kışkırtmayı şunu ayoll uslandırın tam aksinesüper şarkı seçmiş mükemmeldi şarkı hatta yarışmada bununla yarışan şampiyonluğu garantiye alır@batuhankaralar bağlara tiyo vereyim burdan
tabi elenip sıvamadıysa ortalığı
ama bu şarkının sözleri çok etkili kışkırtıcı adeta gel gel diyor![]()
Bu şarkıda eski favorilerimdensüper şarkı seçmiş mükemmeldi şarkı hatta yarışmada bununla yarışan şampiyonluğu garantiye alır@batuhankaralar bağlara tiyo vereyim burdan
tabi elenip sıvamadıysa ortalığı
ama bu şarkının sözleri çok etkili kışkırtıcı adeta gel gel diyor![]()
şarkılar harikaymış herbiri birbirinden değerli
Videoda isimleri yazıyor bakabilirsin benim eski favori şarkımdışarkılar harikaymış herbiri birbirinden değerliama ben soldaki şarkıyı çok beğendim efsane bişey
![]()
şarkılar harikaymış herbiri birbirinden değerliama ben soldaki şarkıyı çok beğendim efsane bişey
![]()
şarkılar harikaymış herbiri birbirinden değerliama ben soldaki şarkıyı çok beğendim efsane bişey
![]()
@EFE UYSAL
artık şarkılarıda gönül rahatlığıyla değerlendiremiyoruz?
hhahah yok öyle oklavamla bekliyoprum burada geceleride rahat yok artık size ayoll bu aralar be nde geceleri takılıyorumartık şarkılarıda gönül rahatlığıyla değerlendiremiyoruz?çarpılasın hogatha
![]()
Videoda isimleri yazıyor bakabilirsin benim eski favori şarkımdı![]()
ben zaten black sails izlemeye gidiyorum boşuna beklersinhhahah yok öyle oklavamla bekliyoprum burada geceleride rahat yok artık size ayoll bu aralar be nde geceleri takılıyorum![]()
Al sana konu Ümmiye teyze 😱beni yalnızmı bırakıcaksın bu saatte buralarda ayoll![]()
![]()
![]()
hhahah ahh bir biz göremedik şu adamı ayoll trabzona gelseler keşke
Hayaller Trabzonun şampiyonlar ligine gitmesi lazım öncehhahah ahh bir biz göremedik şu adamı ayoll trabzona gelseler keşke![]()
artık uyuttuk hogathayı sanırımbeni yalnızmı bırakıcaksın bu saatte buralarda ayoll![]()
![]()
![]()
fazla özgüven iyide izleyenlerin psikolojisini bozuyorTeyzeler yanıyorHediyeni geri çevirmekle birlikte özgüvenlerine hayran kaldım
![]()