6 - 12 Mart 2017 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
seni görümcelikten reddettim la bundan sonra selam sabah yok sana :) zaten evlat olsan anca bulaşık eldiveniyle sevilirsin seni codmin yapanlar utansın :)

yok sen doğru yoldasın sevilmeyecek insan değilim yani :)) hertarafımdan sempatiklik akıyor :)
Ben sana bozuğum zaten. :)

tabi herkese gelince sapasağlamsın bana gelince bozuluyorsun nedense :) çok pis kin tuttum sana iki sefer sorduğum soruyu cevaplamamışsı:)n artık bin yıl geçsede bunu unutmam kötü codmin :)
Sen de benim 4 mesajıma cevap vermedin dün onları ne yapacağız? Etiketliyorum, alıntılıyorum cevap yazmıyorsun sonra ben yazmayınca suçlu oluyorum. :)

Sen de benim 4 mesajıma cevap vermedin dün onları ne yapacağız? Etiketliyorum, alıntılıyorum cevap yazmıyorsun sonra ben yazmayınca suçlu oluyorum. :)
tabi herkese gelince sapasağlamsın bana gelince bozuluyorsun nedense :) çok pis kin tuttum sana iki sefer sorduğum soruyu cevaplamamışsı:)n artık bin yıl geçsede bunu unutmam kötü codmin :)
aaaa sizi en son gördüğümde çok güzel sevişiyordunuz ayoll yine ne oldu size 😱

davarodaki kan davası nasıl başlamıştı hatırlarsın :) ilk hıyar tarlasına giren sendin :) ilk hatayı yapan kusurludur her zaman benim yaptıklarım sadece rövaşata pardon rövanş sayılır :)

aaaa sizi en son gördüğümde çok güzel sevişiyordunuz ayoll yine ne oldu size 😱
elti görümcek sevişiriz küseriz sanane sen niye kıskandınki hogatha :)

hhahaha aa ben geçenlerde pis @destere den bulaştı bana o kelime demiştim sende hayır çok güzel Kelime kullanmaya devam et abla dmeiştin :A :A :A
o zamanlar sevişgen günlerimizdi o yüzden öyle demiştir sonra aramıza karamurat girdi yada kara kedi herneyse işte o gün bugündür birbirimize kin tuttuk :)

davarodaki kan davası nasıl başlamıştı hatırlarsın :) ilk hıyar tarlasına giren sendin :) ilk hatayı yapan kusurludur her zaman benim yaptıklarım sadece rövaşata pardon rövanş sayılır :)

Tamam bundan sonra daha dikkatli olacağım o zaman ama benim bilerek yaptığım bir durum değildi. :)

hhahaha aa ben geçenlerde pis @destere den bulaştı bana o kelime demiştim sende hayır çok güzel Kelime kullanmaya devam et abla dmeiştin :A :A :A
Bazen ne dediğimi bilmiyorum. :A

:F :F

o zamanlar sevişgen günlerimizdi o yüzden öyle demiştir sonra aramıza karamurat girdi yada kara kedi herneyse işte o gün bugündür birbirimize kin tuttuk :)
Tamam bundan sonra daha dikkatli olacağım o zaman ama benim bilerek yaptığım bir durum değildi. :)

hhahaha tamam be ne haliniz varsa görün karışmıyorum inş tekrar şevişirken yakalarım sizi :A :A :A

nasıldı o laf :)
dal rüzgarı affetsede kırlmıştır bir kere :) yani artık dallama olmuştur affetmez kolay kolay :) batırdık la güzelim şiiri :)

hhahaha tamam be ne haliniz varsa görün karışmıyorum inş tekrar şevişirken yakalarım sizi :A :A :A
o iş zor artık geçti elti görümcek baharı önümüz karakış :)

nasıldı o laf :)
dal rüzgarı affetsede kırlmıştır bir kere :) yani artık dallama olmuştur affetmez kolay kolay :) batırdık la güzelim şiiri :)

o iş zor artık geçti elti görümcek baharı önümüz karakış :)
Peki o dalı suya koysak yeniden yeşermez mi? :) Aman bir recalim varrrrr. :)

Masada var bir tabak
Yuvarlak mı yuvarlak
Abe destere'yi sorarsan hem dondurma hem kaymak
ranga ranga. :bhr:

Aman aman tövbe estağfurullah. .ss :A

Peki o dalı suya koysak yeniden yeşermez mi? :) Aman bir recalim varrrrr. :)

Masada var bir tabak
Yuvarlak mı yuvarlak
Abe destere'yi sorarsan hem dondurma hem kaymak
ranga ranga. :bhr:

Aman aman tövbe estağfurullah. .ss :A
tamamen batırmışsın :) bunun yerine ankaralı yaseminden bir hareketli parçayla gelsen daha çok işe yarardı :)