Seni mod falan yapsalar bizle sıvamaya bile gelmezsin yani ? Bak @MEnes'e adam mod oldu hiç kendini bozmadı
Seni mod falan yapsalar bizle sıvamaya bile gelmezsin yani ? Bak @MEnes'e adam mod oldu hiç kendini bozmadı
sen buralara uğrarmıydın? ben basket maçına dalmışsındır diye iki çift dedikodunu yapacaktım @Doğu ile damlamışsın anındaNeremiz bozulmuş la önceden neysek şimdi de oyuz.
Evet bu ara ben de fark ettim çok uğrayamıyorum nedenini bilmediğim bir şekilde. Tatile girdik rahata kavuşuruz dedik tam tersi daha uzak kaldım forumdan ilginç oldu.sen buralara uğrarmıydın? ben basket maçına dalmışsındır diye iki çift dedikodunu yapacaktım @Doğu ile damlamışsın anında
bari arada bir dizilere yorum yap yeterli bence ben zaman bulamayınca dizi yorumu yapıp kaçıyorum en azından varlığımızı inkar edemiyor kötü @dosimosi lerEvet bu ara ben de fark ettim çok uğrayamıyorum nedenini bilmediğim bir şekilde. Tatile girdik rahata kavuşuruz dedik tam tersi daha uzak kaldım forumdan ilginç oldu.
senin boykotun fenere zarar veriyorbari arada bir dizilere yorum yap yeterli bence ben zaman bulamayınca dizi yorumu yapıp kaçıyorum en azından varlığımızı inkar edemiyor kötü @dosimosi ler
???bari arada bir dizilere yorum yap yeterli bence ben zaman bulamayınca dizi yorumu yapıp kaçıyorum en azından varlığımızı inkar edemiyor kötü @dosimosi ler