- Reaksiyon puanı
- 59,798
- Puanı
- 1,060
Herseye bir cevabin var 711 nerden geliyor belli oldu4 güldürüyle bile listeye girilmisdemekki forum komik değilmis geçen hafta
![]()
aaa doğru 11.sırada şuan ne düşünüyorsunda bir cevabım listede ama ondan önceki mesajım yok yanlıslık olmus 1. bu olmalıydı @destere ninde emeği var sayıır sonucta
Sistemden kaçmış sanırım, yoksa mesaj @destere ile alakalı diye listeden çıkaracak halim yok yaaaa doğru 11.sırada şuan ne düşünüyorsunda bir cevabım listede ama ondan önceki mesajım yok yanlıslık olmus 1. bu olmalıydı @destere ninde emeği var sayıır sonucta
![]()
![]()
@Bully
https://fav10.net/forum/threads/Şu-anda-ne-düşünüyorsun.108224/page-2396
listeye ekle ozaman ayoll hak haktır sonuctaSistemden kaçmış sanırım, yoksa mesaj @destere ile alakalı diye listeden çıkaracak halim yok ya![]()
sen daha buralardamıydınSistemden kaçmış sanırım, yoksa mesaj @destere ile alakalı diye listeden çıkaracak halim yok ya![]()
Geçen hafta benim de 8 güldürü alan bir mesajım listeye girmemiştilisteye ekle ozaman ayoll hak haktır sonucta![]()
![]()
![]()
ben o sistemde yıllardır görünmez göründümlisteye ekle ozaman ayoll hak haktır sonucta![]()
![]()
![]()
hhahah forumda @destere ye gıcık bence ayollGeçen hafta benim de 8 güldürü alan bir mesajım listeye girmemişti
Ben ekleme çıkarmaya yapamıyorum, her haftanın başında sistem kendini yeniliyor, ben de ordan kopyalıyorum, geçmiş olsun şansına küs artık ne diyeyim![]()
Azıcık daha durabilirim, 9.30'da kalkacağım yarınsen daha buralardamıydın![]()
sen beni kandırdınAzıcık daha durabilirim, 9.30'da kalkacağım yarın![]()
Girdiğim gibi çıkacam demedim ki sana, çok vaktim yok dedim gerçekten de yok yanisen beni kandırdın![]()
anlıyorumHerkes bana güldü diye yorganın altında ağlıyorum şu an lanet olsun![]()
Stres atmak için başka önerilerin var mı üstat@Bully nin sistemi bana ve benle ilgili konulara gıcık kapmış benim türbüşona gıcık kaptığım gibi
anlıyorumbende de öyle oluyor ne zaman strese girsem yorganın altına girip bamyamla oynar stres atarım
işe yarıyor aslında
![]()
yok la gece gece önerilerde zıvanadan çıkabiliyorStres atmak için başka önerilerin var mı üstat![]()
Aynen direk olaya daldın bunun üstüne öneri kabul edemem zatenyok la gece gece önerilerde zıvanadan çıkabiliyorilk öneri bamyalı stres atma yolu olunca devamı daha foktan olacaktır eminim
![]()
artık delil karartmayada gerek yok gece kimse kalmıyor forumda hertaraf çiftlik istediğimiz gibi at koşturabilirizAynen direk olaya daldın bunun üstüne öneri kabul edemem zatenSonra delil karartım işlemi uzuyor
![]()