6 Şubat 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 5 25.0%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 2 10.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 15.0%
  • Son (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 10.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazartesi neler oldu ?

Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Arka Sokaklar mı ? Yer Gök Aşk mı ? Hangisi zirvede yer aldı ?

Koyu Kırmızı, Son ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Arka Sokaklar, A/B'de ise Yetenek Sizsiniz Türkiye zirvede.

Arka Sokaklar bu hafta iki grupta da yükselişe geçti. Totalde Yetenek Sizsiniz'i, A/B'de ise Yer Gök Aşk'ı geride bıraktı.

Yer Gök Aşk iki grupta da 4.sırayı alarak başarısını sürdürdü.

Gece geç saatte yayınlanan Kanıt özellikle A/B'de iyi gitti ve 8.oldu.

ATV'nin büyük umutlarla başlayan fakat reytingleriyle hayal kırıklığı yaratan dizisi Son, bu hafta biraz olsun toparlandı ve A/B'de 15.sıraya yükseldi.

Koyu Kırmızı da biraz kıpırdanma gösterdi. Totalde 55. A/B'de ise 40.oldu. Fakat dizinin yayın hayatına devam edebilmesi için bu kıpırdanmadan çok daha fazlasına ihtiyacı var.

TRT'nin sevilen dizisi Leyla ile Mecnun, A/B'de 32.sıraya yükselerek reytingleriyle de TRT'yi sevindirmeye başladı...

Son düzenleme:
Bu gün bir değişiklik yapıb bir az Yetenek Sizsiniz, daha çok Arka Sokakları izledim.

yetenek sizsinizi izledim reytinglerde de 2 gruptada 1.olur

Arka Sokaklar'ı tekrar zirvede görmek şaşırtıcı, ben Yetenek Sizsiniz bitene kadar zirveyi bırakmaz diyordum.

Koyu Kırmızı Totalde Artmıs A/B Ayni Finali Yakın

Son A/B 15 Olmus Fena Degil Totalde kotu

arka sokaklar totalde birinci a/b 3 düsmüs kotuye gidio

yer gok ask basarisini sürdürmüs :)

arka sokaklar bir hafta düştükten sonra diğer hafta yükseliyor
yer gök aşkın düşmesinin nedeni geç başlaması geç bitmesi ve bıkkınlık veren reklamlar 5 dk dizi 20 dk reklam verdi fox

Arka Sokaklar Totalde 12 reytinge yaklaşmış tebrik ediyorum. Kaloteli bir yapım. AB`de de süper. 9 reytinge yaklaşmış. Yakında Yetenek Sizsiniz gitdikte tekrar zirveyi ele geçirir.
Koyu Kırmızı aynı. Belki bir defa da şansını PT2`de denese azıcık yükselir.
Son Totalde berbat, AB`de kötü değil
Yetenek Sizsiniz AB`de süper, Totalde iyi
Yer Gök Aşk istikrarlı bir ekilde devam ediyor
Show Tv`nin günlük dizisi Beni Affet düşmüş. Dizi 1 hafta öncesine kadar 5 reytinge yaklaşıyordu. Aslında dün izledim güzel bir dizi. Boş vakitler için iyi bir alternernatif. Karşısında Arka Sokaklar olduğu için şansı az
Akasya Durağının Kanal D tekrarlarının Star`ı geçmesinin sebebi o vakit diliminde karşısında güçlü rakip olmamasıdır. Star`da yayınlanınca karşısında Arka Sokaklar, Esra Erol ve Beni Affet olduğu için az reyting alıyor

Arka Sokaklar Totalde 12 reytinge yaklaşmış tebrik ediyorum. Kaloteli bir yapım. AB`de de süper. 9 reytinge yaklaşmış. Yakında Yetenek Sizsiniz gitdikte tekrar zirveyi ele geçirir.
Koyu Kırmızı aynı. Belki bir defa da şansını PT2`de denese azıcık yükselir.
Son Totalde berbat, AB`de kötü değil
Yetenek Sizsiniz AB`de süper, Totalde iyi
Yer Gök Aşk istikrarlı bir ekilde devam ediyor
Show Tv`nin günlük dizisi Beni Affet düşmüş. Dizi 1 hafta öncesine kadar 5 reytinge yaklaşıyordu. Aslında dün izledim güzel bir dizi. Boş vakitler için iyi bir alternernatif. Karşısında Arka Sokaklar olduğu için şansı az
Akasya Durağının Kanal D tekrarlarının Star`ı geçmesinin sebebi o vakit diliminde karşısında güçlü rakip olmamasıdır. Star`da yayınlanınca karşısında Arka Sokaklar, Esra Erol ve Beni Affet olduğu için az reyting alıyor

Her Söyledigine Katiliyorum ama akasya duragi yeni bölümlerinin tekrari 5 reyting görüyor kendi 7 reytinge yaklasti gecen hafta star bu dizi hemen bitirmemeli

Her Söyledigine Katiliyorum ama akasya duragi yeni bölümlerinin tekrari 5 reyting görüyor kendi 7 reytinge yaklasti gecen hafta star bu dizi hemen bitirmemeli
Bence de oturmuş bir kitlesi var. Ama Kanal D ile Star tekrarların saatlerini değişse Starda tekrarı 5 reytingi görür. Çünki rakipi az. Ama o saatte gündüz tekrarı 7-8 reyting alan Arka Sokaklar ile yarııyor. Ayrıca Akasya Durağı devam edecekse Salı PT1`de devam etmeli. Cuma günü o kadar çarpışmanın arasında 5 reyting alıyordu. Ama Salı PT1`de çok alternatif yok. Firar da PT2`de daha iyi reyting alır

arka sokaklar cok iyi gitti bu hafta fatmagul daha duser ve arka sokaklar onun yerini alyor ve haftanin en izlenen bes dizileri birisi olur!

Arka sokaklar ekibini tebrik ediyorum bu zorlu günde süper reytingle Kanalini sevindirmis.

Yetenek Sizsiniz de totalde zirveyi kaybetmis olsada haftada 3 kere yayinlanmasina ragmen cok iyi.

Yer Gök Ask cok gec baslamasina ragmen yoluna iyi bir sekilde devam ediyor.

Son AB de biraz topatlanmis Total Dede yükselmesi sart.

Koyu Kirmizi da biraz yükselmis ama daha fazla yükselecegine inanmiyorum yani final yakin.

Leyla ile Mecnun AB de 32. Olarak trt ortalamasinin cok üstünde.

Bir Kadin Tanidim yine ilk 100e girememis Vadi nin hatrina 2-3 hafta daha oynayacaktir.

Bu arada UEK, ÖBGZK ve birkac Dizi daha zirveye oturunca tebrik ediyor bazi arkadaslar ama Vadi birinci olunca SBT cocuklarla ölcüm yapiyor diye atmaya basliyorlar.

Arka Sokaklara bakamadım ve reytinglerde 11 reytingi gördü :).Bence daha 10 sene daha devam etse yine aynı reytingi alır :)
Dün Kanıta baktım ve gayet güzel bölüm daha izlettiler bize :).Bir kaliteli işde Kanıt Kanal D'nin öteki dizilerini takip etmiyorum hiçbirini