6 Şubat 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 5 25.0%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 2 10.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 15.0%
  • Son (ATV)

Oy: 1 5.0%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Bir Kadın Tanıdım (TNT)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 10.0%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
​Arka Sokakları izledim.

sonuçlardanda anlaşılacağı üzere koyu kırmızı dizisi rakiplerini ezip geçmiş ve birinciliği almış .. helal olsun koyu kırmızı hakediyor zirveyi..

Tnt Reyting Ölçümlerine Katılmıyor mu? Bir Kadın Tanıdım Dizisinin ilk 100'e Girememesi Abesle İştigal..

Arka sokaklarin neresi kaliteli ya kendini tekrar eden bir cocuk dizisi iste...

dun bu arada telegol ile burda laf coku izledim ikisode reyting listesine girmis de telegol progtami on onbese boluyor sayabildigim kadar liste 3 kez girmis :))))))))))))))))))))))

arka sokaklar zirveyi geri almış son totalde çok çok kötü

Arka sokaklarin neresi kaliteli ya kendini tekrar eden bir cocuk dizisi iste...

dun bu arada telegol ile burda laf coku izledim ikisode reyting listesine girmis de telegol progtami on onbese boluyor sayabildigim kadar liste 3 kez girmis :))))))))))))))))))))))

beyazsoy sen şu klavyeyi değiştir.. garip garip kelimeler çıkıyor ortaya ''ikisode' ve''proğtami'' türkçeye katılan yeni kelimeler sanırım:)

asil senin klavye daha kötü durumda arka sokaklar yaziyorsun koyu kirmizi cikiyor :)

vallahi iyi espriydi:)

ama ben koyu kırmızı yazdığım için koyu kırmızı çıkıyor .. arka sokakları niye yazayımki onun yerine pepee yi yazarım daha iyi:)

beyazsoy sen şu klavyeyi değiştir.. garip garip kelimeler çıkıyor ortaya ''ikisode' ve''proğtami'' türkçeye katılan yeni kelimeler sanırım:)

Klavye ile ilgili degil dokunmatik cep telefonun azizligi parmak kalin cep telefonu ufak olunca yanlis basiyorum. forumda yazan arkadaslarin zeki oldugunu dusunuyor anlayacagini dusunuyorum. ama arada dusuncelerimin tersine kisiler cikmiyor degil :)))))))

Klavye ile ilgili degil dokunmatik cep telefonun azizligi parmak kalin cep telefonu ufak olunca yanlis basiyorum. forumda yazan arkadaslarin zeki oldugunu dusunuyor anlayacagini dusunuyorum. ama arada dusuncelerimin tersine kisiler cikmiyor degil :)))))))

haklisin bendede bazen aynisi oluyor :)

mesela ben :) değilmi ?.. o kadarda zeki değilim işte yazıyı olduğu gibi anlıyorum:)

Telefondan girince begen butonu olmuyor o yüzden hosuma giden mesajlari begenemiyorum kusura bakmayin arkadaslar :)

Bu ara son dizisi elestrileri dikate alip ozette gecmis tum bolumleri zaman cizelgesini duzelterek verdi. daha anlasilir yapti diziyi. yenu bolumu izlemedim umarim senaryoyu eskisi karma ksrisik yapmazlar