Arka Sokaklar - Yetenek Sizsiniz - Leyla İle Mecnun - Yer Gök Aşk
Arka sokaklarin neresi kaliteli ya kendini tekrar eden bir cocuk dizisi iste...
dun bu arada telegol ile burda laf coku izledim ikisode reyting listesine girmis de telegol progtami on onbese boluyor sayabildigim kadar liste 3 kez girmis )))))))))))))))))))))
beyazsoy sen şu klavyeyi değiştir.. garip garip kelimeler çıkıyor ortaya ''ikisode' ve''proğtami'' türkçeye katılan yeni kelimeler sanırım
asil senin klavye daha kötü durumda arka sokaklar yaziyorsun koyu kirmizi cikiyor
beyazsoy sen şu klavyeyi değiştir.. garip garip kelimeler çıkıyor ortaya ''ikisode' ve''proğtami'' türkçeye katılan yeni kelimeler sanırım
Klavye ile ilgili degil dokunmatik cep telefonun azizligi parmak kalin cep telefonu ufak olunca yanlis basiyorum. forumda yazan arkadaslarin zeki oldugunu dusunuyor anlayacagini dusunuyorum. ama arada dusuncelerimin tersine kisiler cikmiyor degil ))))))
asil senin klavye daha kötü durumda arka sokaklar yaziyorsun koyu kirmizi cikiyor
Klavye ile ilgili degil dokunmatik cep telefonun azizligi parmak kalin cep telefonu ufak olunca yanlis basiyorum. forumda yazan arkadaslarin zeki oldugunu dusunuyor anlayacagini dusunuyorum. ama arada dusuncelerimin tersine kisiler cikmiyor degil ))))))
ne demek kardeşim canın sağolsunTelefondan girince begen butonu olmuyor o yüzden hosuma giden mesajlari begenemiyorum kusura bakmayin arkadaslar
Telefondan girince begen butonu olmuyor o yüzden hosuma giden mesajlari begenemiyorum kusura bakmayin arkadaslar
mesela ben değilmi ?.. o kadarda zeki değilim işte yazıyı olduğu gibi anlıyorum