58. Altın Portakal Kazananları Belli Oldu! Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı'nın Törene Damga Vuran Anları!

Dün de dedim Tamer Karadağlı'nın en büyük şanssızlığı Nihal Yalçın gibi sivri birine çatması yoksa başkası olsa sadece erkek tarafı linç yerdi. :A
Ben de gerçek feminizmin türkiye'de yansıltılmadiğinin düşüncesindeyim:A Tamer daha feministtir ve haklı buluyorum mimiklerini :A

• İlginç
Reactions: Aserat

Yanıtlar içinde tam da konuyla ilgili Ricky Gervais'li iyi bir tweet var. Aslında söylenmek istenilen şeyler bunda gizli. :D
imza-kasesi-min-1000x1000.jpg

• Güldürdün
Reactions: Araf
Bu arada daha önce de Altın Portakal'la ilgili konular açmıştım ama ilk kez bu kadar çok yorum yazıldı ve hit aldı. :Z Nihal Yalçın'ın heyecanına, Tamer Karadağlı'nın da sabırsızlığına sağlık. :A

Kendisinin feministliğini bilemem ama geçen sene Bir Başkadır için yaptığı yorumları da biliyoruz yani ne kadar iyi bir oyuncuysa o kadar zor bir insan maalesef alışmak lazım. :A
Yalan Dünyadaki karakteri bence dizi karakteri değildi. Kendisin %70 yansıtıyordu:A

• Güldürdün
Yalan Dünyadaki karakteri bence dizi karakteri değildi. Kendisin %70 yansıtıyordu:A
Gülse'nin öngörüsü ve vizyonunu biliyoruz ama bence kendisi bile bu kadarını tahmin edememiştir. :A O değil de Kırmızı Oda'da kendisini izlerken artık bu olaylar ve tartışma gözümün önüne gelecek o açıdan kötü oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Gülse'nin öngörüsü ve vizyonunu biliyoruz ama bence kendisi bile bu kadarını tahmin edememiştir. :A O değil de Kırmızı Oda'da kendisini izlerken artık bu olaylar ve tartışma gözümün önüne gelecek o açıdan kötü oldu. :A
Çok fazla izlemezsin:A TT'de şuan bambaşka olaylar ifşa olmuş:F

• Güldürdün
Bu milletten korkulur ya yemeyip içmeyip kadının eski tweetlerini mi karıştırmışlar. :A
Futbolla alakan yok bilmezsindir Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın 2013 yılında mı ne Balotelliye bir pozisyon sonrası beyni yok diyor. Adam nereden öğrendiyse geçen Beşiktaş'a gol atıp kafasını gösteren işaret yaptı Sergen Yalçın'a

İkisi de saçmalamış. En iyi konuşma Hazalımın her zaman ki gibi. Dağılabilirsiniz. :A