Nihalden de korkulurBu milletten korkulur ya yemeyip içmeyip kadının eski tweetlerini mi karıştırmışlar.![]()
Nihalden de korkulurBu milletten korkulur ya yemeyip içmeyip kadının eski tweetlerini mi karıştırmışlar.![]()
Dün de dedim Tamer Karadağlı'nın en büyük şanssızlığı Nihal Yalçın gibi sivri birine çatması yoksa başkası olsa sadece erkek tarafı linç yerdi.Nihalden de korkulur![]()
Ben de gerçek feminizmin türkiye'de yansıltılmadiğinin düşüncesindeyimDün de dedim Tamer Karadağlı'nın en büyük şanssızlığı Nihal Yalçın gibi sivri birine çatması yoksa başkası olsa sadece erkek tarafı linç yerdi.![]()
İstanbul sözleşmesine destek bulunan kadın vs ist sözleşmesine karşi çıkanlara destek olan kadın@Aserat
Yok o kadar da değil İstanbul Sözleşmesi Yaşatır denilince aniden alkışı kesenden hayır gelmez.Ben de gerçek feminizmin türkiye'de yansıltılmadiğinin düşüncesindeyimTamer daha feministtir ve haklı buluyorum mimiklerini
![]()
Yanıtlar içinde tam da konuyla ilgili Ricky Gervais'li iyi bir tweet var. Aslında söylenmek istenilen şeyler bunda gizli.![]()
İkisini kıyas yapıyorum Tamer feministir diye anlaşilmasınYok o kadar da değil İstanbul Sözleşmesi Yaşatır denilince aniden alkışı kesenden hayır gelmez.![]()
Kendisinin feministliğini bilemem ama geçen sene Bir Başkadır için yaptığı yorumları da biliyoruz yani ne kadar iyi bir oyuncuysa o kadar zor bir insan maalesef alışmak lazım.İkisini kıyas yapıyorum Tamer feministir diye anlaşilmasın![]()
Yalan Dünyadaki karakteri bence dizi karakteri değildi. Kendisin %70 yansıtıyorduKendisinin feministliğini bilemem ama geçen sene Bir Başkadır için yaptığı yorumları da biliyoruz yani ne kadar iyi bir oyuncuysa o kadar zor bir insan maalesef alışmak lazım.![]()
Gülse'nin öngörüsü ve vizyonunu biliyoruz ama bence kendisi bile bu kadarını tahmin edememiştir.Yalan Dünyadaki karakteri bence dizi karakteri değildi. Kendisin %70 yansıtıyordu![]()
Çok fazla izlemezsinGülse'nin öngörüsü ve vizyonunu biliyoruz ama bence kendisi bile bu kadarını tahmin edememiştir.O değil de Kırmızı Oda'da kendisini izlerken artık bu olaylar ve tartışma gözümün önüne gelecek o açıdan kötü oldu.
![]()
Futbolla alakan yok bilmezsindir Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın 2013 yılında mı ne Balotelliye bir pozisyon sonrası beyni yok diyor. Adam nereden öğrendiyse geçen Beşiktaş'a gol atıp kafasını gösteren işaret yaptı Sergen Yalçın'aBu milletten korkulur ya yemeyip içmeyip kadının eski tweetlerini mi karıştırmışlar.![]()
Bu attığı hiç bir şey. Asıl bombayı buraya atamıyorum. Klasik Kadıköy tayfadan. Bunların sanatçıyım diye geçinmesi artık komiğime gidiyor. Yalan Dünya sonrası unutulan ismi böylece tekrar gündem oldu.İstanbul sözleşmesine destek bulunan kadın vs ist sözleşmesine karşi çıkanlara destek olan kadın@Aserat
Haklı olduğunu ilk defa görüyorum ama bu haklılığını Twitter üzerinden göstersen takipçilerin tarafından linç yersin.İkisi de saçmalamış. En iyi konuşma Hazalımın her zaman ki gibi. Dağılabilirsiniz.![]()
Gerek yok magazin sayfası değilim benHaklı olduğunu ilk defa görüyorum ama bu haklılığını Twitter üzerinden göstersen takipçilerin tarafından linç yersin.![]()
Magazin olayı da değil aslında, ödül töreniyle gelişen güncel haber.Gerek yok magazin sayfası değilim ben![]()
%99,9 ironi. Veya en kötü ihtimalle 9 yıllık tweet.İstanbul sözleşmesine destek bulunan kadın vs ist sözleşmesine karşi çıkanlara destek olan kadın@Aserat
Dizilerle ilgili oMagazin olayı da değil aslında, ödül töreniyle gelişen güncel haber.Ayrıca senin sayfa direkt magazin sayfası gibi, sürekli çiftlerle ilgili fotoğraf paylaşıp "fandom ses ver" diyorsun.
![]()