50. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu! (2024)

50. YIL ÖZEL ÖDÜLÜ: Erol Evgin

ÖZEL ÖDÜLLER: Müge Anlı & Acun Ilıcalı

GeS-HT5W0AEqoxZ

GeS-HT5WsAAx3kh
Neyleri özel mesela onu dediler mi? :D

Ateşe Düştüm şarkısı da çok hak etti, tebrikler. 🙏🙏

EN İYİ GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMI: Esra Erol'da | ATV

GeTKJa4WwAE9Kzx

Son düzenleme:
EN İYİ İNTERNET DİZİSİ: Şahsiyet | GAİN

GeTOMgUXQAEUaXS

------

50. YIL ÖZEL ÖDÜLÜ: Türkan Şoray
------

TÜRK SİNEMASININ EFSANELERİ ÖZEL ÖDÜLÜ: Türkan Şoray, Emel Sayın, Ediz Hun, Perihan Savaş, İzzet Günay, Göksel Arsoy, Ahmet Mekin, Filiz Akın, Kadir İnanır, Hülya Koçyiğit

Son düzenleme:
Bu yıldan itibaren bir daha bu ödülü izlememe kararı aldım NET !

En iyi dizi İnci Taneleri mi ? Peki ya Kızılcık Şerbeti ? Bahar nerede ? Bu dizinin %75 izleyicisi 40 yaş ve üstü be yazıklar olsun kim oy verdi ? !!!

En iyi dizi çifti AsLaz mı ??? Sosyal medyada p*rno filmlerini aratmayacak sevişme sahnesi hayal eden kitleyi sevindirdiniz ya buna da ne desek boş 😂SeyFer-HalZey çiftleri daha da yakışması dışında başka bir şey görmüyorum.

Esra Erol çakma ve kurgusal hikayeleri sayesinde ödül almış bu daha az komiğime gitti diğerlerine göre.

Şahsiyet'in de 2. Sezonu bence ilki kadar çekici değildi, piyasada başka dizi yok muydu ?

Şu an en doğru karar Mert Yazıcıoğlu, Demet Evgar, Giray Altınok, ve Güldür Güldür kadınlarına verilen ödüller.

• Harika
Reactions: cookies
EN İYİ KADIN SUNUCU: Çağla Şikel | Çağla ile Yeni Bir Gün
EN İYİ ERKEK SUNUCU: Ahmet Mümtaz Taylan | Empati

Kızılcık şerbeti nasıl bu yarışmadan hiç ödül alamadan 3 senedir zirvede :A Bu yarışma kadar saçma yarışma yok

Kızılcık şerbeti nasıl bu yarışmadan hiç ödül alamadan 3 senedir zirvede :A Bu yarışma kadar saçma yarışma yok
Geçen yıl en iyi yönetmen ve senaryo ödüllerini aldı, Sıla Türkoğlu da yıldızı parlayan ödülünü kazandı.
------

Azerbaycan'ın Parlayan Yıldızı: Deniz Tacettin, Farida Abdulla, Rilaya Huseynzade

Son düzenleme: