Şu Azerilerin ödüllerini programın başında verin de millet beklesin, ödül almış olsam banane der giderdim. 1 tane yetmiyor 3 tane veriliyor bir de.
Tören o kadar uzun sürdü ve o kadar çorbaya döndü ki bu bile şaşırtmadı.50 yıllık Altın Kelebek'te bir ilktir herhalde evlenme teklifi
Ruhi hatta Orkun varken ödül alması gereksizdi, o da böyle akıllara kazındıTören o kadar uzun sürdü ve o kadar çorbaya döndü ki bu bile şaşırtmadı.
Ateşe Düştüm hak etti en iyi şarkı olmayı. Şarkıda Mela Bedel’in de katkısı olduğunu şimdi öğrendim.
Ben de yazmıştım 3.sayfada Şaşırtıcı bir bilgi oldu valla, maşallah diyelim.Melda Bedel’in imzası varmış. Maşallah @Bully
- En İyi Şarkı: Ateşe Düştüm (Mert Demir & Mela Bedel)
Cumartesi günkü haberleri Pazar günü de veriyorlar nasılsa diye gerek görmemişler herhaldeEn İyi Magazin Programı: Magazin D Cumartesi | Kanal D - Cumartesi Sürprizi | Show TV
Pazar programlarının ne suçu vardı.
Mafya dizisine verilen ilk Altın Kelebek ödülü, 2015 yılında Kanal D tarafından 'JURİ ÖZEL' ödülü Kurtlar Vadisi Pusu'ydu (o döneme mafya denirse tabi) 😂Bahadıra ödül yok @Alemdar @Emre Ozansoy