Hahaha, yapmaaa... Benim gibi bir sanatsever, sanat erbabı sadece 1 isim için 2:30 saat dizi mi izler yoldaşım...Bunu diyen karakterin öyle bir insan olduğu düşünülürse sen de tam olarak aynı durumdasın
Hahaha, yapmaaa... Benim gibi bir sanatsever, sanat erbabı sadece 1 isim için 2:30 saat dizi mi izler yoldaşım...Bunu diyen karakterin öyle bir insan olduğu düşünülürse sen de tam olarak aynı durumdasın
2:30 saatten 1356185 tane yerli dizi izlemen sanatseverliğini, sanat erbablığını sorgulamama yol açıyor zaten yoldaşım O yüzden senden beklerim bu hareketiHahaha, yapmaaa... Benim gibi bir sanatsever, sanat erbabı sadece 1 isim için 2:30 saat dizi mi izler yoldaşım...
Yooook yok yerli dizilerin de erbabı olmakta bir sakınca yok yoldaşım... Biz her sanat eserinin erbabı olarak tüm eserlere halim oluyoruz işte...2:30 saatten 1356185 tane yerli dizi izlemen sanatseverliğini, sanat erbablığını sorgulamama yol açıyor zaten yoldaşım O yüzden senden beklerim bu hareketi
Şimdi aklıma başka bir yerli dizi erbabı geldi tanıdığımız, sen de tam öyle oldun artıkYooook yok yerli dizilerin de erbabı olmakta bir sakınca yok yoldaşım... Biz her sanat eserinin erbabı olarak tüm eserlere halim oluyoruz işte...
Yooook, sakın yapma...Şimdi aklıma başka bir yerli dizi erbabı geldi tanıdığımız, sen de tam öyle oldun artık
Arşin yazını kaç kere düzelttim kura çekerken zamanındaHande Erçel
Ayça Arşin
Maksat sana iş olsun Şaka şaka ben öyle bir insan mıyımArşin yazını kaç kere düzelttim kura çekerken zamanında
Şşş yapma... Beni niye böyle itham ediyorsun yoldaşım... Ben öyle bir insan mıyım...
Bunu diyen karakterin öyle bir insan olduğu düşünülürse sen de tam olarak aynı durumdasın
Cevabı Utku bey vermişMaksat sana iş olsun Şaka şaka ben öyle bir insan mıyım
Aşk olsun. Cidden ben öyle bir insan miyim 😏 @MasacRECevabı Utku bey vermiş
Maalesef öylesin. Sana kaç kere 'şu grup şu kadar isim olacak' dememe rağmen iki de bir kaç kişi olacak diye soran benim sanki 😡Aşk olsun. Cidden ben öyle bir insan miyim 😏 @MasacRE
Cevabı Utku bey vermiş
Daha o mesajı yazmadan öngörümüzle gerekeni söyledik Tols için deAşk olsun. Cidden ben öyle bir insan miyim 😏 @MasacRE
Demet Özdemirin elenmesine neden olmuştu. ÜzülmedimFunda Eryiğit'in 4. tura kadar gelmesi cidden şaşırtıcı, geç oldu ama gidiyor. Hande'nin böyle zayıf bir grupta 4. olması şaşırtıcı.