2021 5. Tur | En Favori Güzel 2021- 4. Grup (SON)

hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sen sadece Hande'yi oylarsın sandım :A ben hata ettim. Ona en yakın ismi oylamayacaktım ama sonra dur ona da oy vereyim dedim :A
------

@A. Poyraz Bilgin mesajını silmek zorunda kaldım. Sen normalde isimler vermezdin. Burda hangi güzelin sonuncu olduğunu açıkça yazmışsın. Dikkat edelim.

Son düzenleme:
@A. Poyraz Bilgin tamamda, şu sıradaki güzel (Bu dizide olan güzel) sonuncu dersen açıkça belli etmiş oluyorsun. Sadece misal Melis Sezen 25 oy almış demek değil, Sadakatsiz dizisine rağmen sonuncu, kimse yokmu dersen bu durumu açık etmek oluyor.

Aslı Enver
Ayça Ayşin Turan
Farah Zeynep Abdullah
Hande Erçel

@Dosi %81 oy alan sanırım şu ana kadar en iyi ilerleyen isim. Önceki turlarda da eze eze geçiyordu sanki tüm rakiplerini, burada da öyle olmuş :A
------

Aaa güzel bir tablo olmuş. @MasacRE sağolsun :bhr: :A
Hep kaos hep kaos olmaz, biraz da böyle huzur bulalım :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch and Dosi
Aslı Enver
Ayça Ayşin Turan
Farah Zeynep Abdullah
Hande Erçel

@Dosi %81 oy alan sanırım şu ana kadar en iyi ilerleyen isim. Önceki turlarda da eze eze geçiyordu sanki tüm rakiplerini, burada da öyle olmuş :A
Bununla son 2 tur öyle oldu. Öncesi ortalamaydı :A eşleştiği kişilere bağlı. Bu isim kazanırsa hayır demem :A hep oy verdim şuana kadar :A

Çok farklı olaylar oluyor. Bir isim var sürüne sürüne tur atlıyor ve hep kesin elenir derken kazanıyor :A

Bir başkası birden açık ara fark yapıyor ama sonradan elenecek kıvama geliyor.

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bununla son 2 tur öyle oldu. Öncesi ortalamaydı :A eşleştiği kişilere bağlı. Bu isim kazanırsa hayır demem :A hep oy verdim şuana kadar :A

Çok farklı olaylar oluyor. Bir isim var sürüne sürüne tur atlıyor ve hep kesin elenir derken kazanıyor :A

Bir başkası birden açık ara fark yapıyor ama sonradan elenecek kıvama geliyor.
Benim de favorilerimden biri. Gözleri yeter :bhr: (spoiler oluyor mu bu :A )

Evet dediğin gibi bir tur diğerini tutmuyor zaten, ama son iki turda dikkatimi çekti bu ismin oyları :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MEnes and Dosi
Şşşş sakin ol yoldaşım :A Bu final yapan diziyi de sırf o var diye izledin değil mi doğru söyle :A
Sakin olamıyorum ama neyse hadi olayım... :A Sırf o var diye izlemedim elbette senaryonun da etkisi vardı... Lakin 'O'nun da etkisi vardı tabiiii... :A
------

Şampiyon olsun isterim. Desteğimi esirgemem daha güzel biri ile eşleşmezse :A
Ben de canı gönülden istiyorum ve süreci takip ediyorum... :A Seni de bu tutumundan dolayı takdir ediyorum... :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and MasacRE
Sakin olamıyorum ama neyse hadi olayım... :A Sırf o var diye izlemedim elbette senaryonun da etkisi vardı... Lakin 'O'nun da etkisi vardı tabiiii... :A
Senaryo mu...

tenor.gif

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Şşş yapma... Beni niye böyle itham ediyorsun yoldaşım... Ben öyle bir insan mıyım... :A
Bunu diyen karakterin öyle bir insan olduğu düşünülürse sen de tam olarak aynı durumdasın :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,945
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan