2021 5. Tur | En Favori Güzel 2021- 4. Grup (SON)

hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok değiştirmiştim ama şimdi Farah'ı değiştirirken eskisi gelmiş demek 😱 Hemen onu da edit edeyim dur :A
Hadi yeter geç oldu. Fazla kafa patlatmaktan oluyor.
🙋🏻‍♀️ İyi geceler

Ayça Ayşin Turan
Aslı Enver
Farah Zeynep Abdullah
Hande Erçel

Ayca Aycin Turan
Farah Zeynep Abdullah
Hande Erçel
Funda Eryiğit

Ayça Ayşin Turan
Farah Zeynep Abdullah
Funda Eryiğit

Burda zirve ve en düşük oy oranı arasında fark olmuş. Diğer gruplar gibi dengeli olmamış.
Keşke burda sadece 3 oy kullansaymışım :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ayça Ayşin Turan
Aslı Enver
Farah Zeynep Abdullah

Burada garanti tur atlayacak 3 isim belli olmuş. Diğer ikili için çekişme var ama sanki bi 5-7 oy sonra onlarda da durum netleşir gibi. En belirgin grup bu olmuş. Diğerleri son güne kadar değişir (@xdragxx al sana bir örnek daha :A algı yapsam alasını yapmam gerekir burada :A )

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Hepsi birbirinden güzel... Aslı Enver'e kıymak zorunda kaldım maalesef. :A

Ayça Ayşin Turan
Hande Erçel
Farah Zeynep Abdullah
Funda Eryiğit

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: The_Erinch and Dosi
Hepsi birbirinden güzel... Aslı Enver'e kıymak zorunda kaldım maalesef. :A

Ayça Ayşin Turan
Hande Erçel
Farah Zeynep Abdullah
Funda Eryiğit
Ben sen sadece Hande'yi oylarsın sandım :A ben hata ettim. Ona en yakın ismi oylamayacaktım ama sonra dur ona da oy vereyim dedim :A
------

@A. Poyraz Bilgin mesajını silmek zorunda kaldım. Sen normalde isimler vermezdin. Burda hangi güzelin sonuncu olduğunu açıkça yazmışsın. Dikkat edelim.

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Ben sen sadece Hande'yi oylarsın sandım :A ben hata ettim. Ona en yakın ismi oylamayacaktım ama sonra dur ona da oy vereyim dedim :A
------

@A. Poyraz Bilgin mesajını silmek zorunda kaldım. Sen normalde isimler vermezdin. Burda hangi güzelin sonuncu olduğunu açıkça yazmışsın. Dikkat edelim.
Ya tabii ki bu grupta favorim Hande. Ama işte diğerleri de çok güzel olduğu için haksızlık etmek istemedim. :A Etkinliğin neredeyse tüm en güzelleri buraya toplanmış. 😡

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...