Diğer grupta Serenay yerine Sedef dedim. Belkide kaderle oynadım Beren ile başabaşlar 😱Daha fazla spoiler vardı parantezin içinde ama sonradan düzenledim. Hayır at ne olur ne olmaz sen oyunu esirgeme.
Diğer grupta Serenay yerine Sedef dedim. Belkide kaderle oynadım Beren ile başabaşlar 😱Daha fazla spoiler vardı parantezin içinde ama sonradan düzenledim. Hayır at ne olur ne olmaz sen oyunu esirgeme.
Beren Serenay’a tur bindirir bence güzellik konusunda. Forumla çoğu zevkim uyuşmuyor zaten şaşırmadım.Diğer grupta Serenay yerine Sedef dedim. Belkide kaderle oynadım Beren ile başabaşlar 😱
En sonki finalistler ikisiydi ve Beren kazanmıştı zaten ama bu sene ikiside kazanmasınBeren Serenay’a tur bindirir bence güzellik konusunda. Forumla çoğu zevkim uyuşmuyor zaten şaşırmadım.
Beren Saat’in kazanmasına itiraz etmem. Burcu Biricik, Fahriye Evcen, Aslı Enver de olabilir. Ama Serenay Sarıkaya olmasın ya.En sonki finalistler ikisiydi ve Beren kazanmıştı zaten ama bu sene ikiside kazanmasın
Bensu Tuba ve Beren olmasın. Diğer hepsi kabulüm Bensu'ya gıcık kapıyorum nedenseBeren Saat’in kazanmasına itiraz etmem. Burcu Biricik, Fahriye Evcen, Aslı Enver de olabilir. Ama Serenay Sarıkaya olmasın ya.
Bensu naptı sana da gıcık kaptın. Benim gıcık kapmam için fazla abartılması gerekiyor Serenay gibi ama onda böyle bir şeye denk gelmedim hiç.Bensu Tuba ve Beren olmasın. Diğer hepsi kabulüm Bensu'ya gıcık kapıyorum nedense
Tuba ve Beren oy verdiğim ve beğendiğim isimler ama şampiyon olmuşlardı. Yeni bir isim olsun. Aslı ve Hazal galiba en çok istediklerim?
Tam üstüne bastın, kaldır ayağını Bensu'da abartılıyor diye gıcık kaptımBensu naptı sana da gıcık kaptın. Benim gıcık kapmam için fazla abartılması gerekiyor Serenay gibi ama onda böyle bir şeye denk gelmedim hiç.
Zor bir gruptu, karar verirken düşündüm epey Çekişme kalmamış yalnız, oylar etkilemedi durumu. Şaşırdım ama sonuçlara buradaOyumu kullandım
@MasacRE oldukça çekişmeli bir grup bu da
Bende çok zorlanmıştım, @dreamy Fahriye çok az oy aldı deyip ifşalayınca bende Fahriyeye oy vermekten vazgeçmiştim 😱 ama tabi oy vermekten vazgeçme demişti Tuba kesin oyumdu ama Burçin birazcıkda @Sherlock beyden dolayı kaptı sayılir. Fahriye ile arasında çok düşündüm. Sherlock Burçin için koşa koşa gelirim demişti ve daha başka sözleride vardı ama durum ortada. Keşke oy vermeseydimZor bir gruptu, karar verirken düşündüm epey Çekişme kalmamış yalnız, oylar etkilemedi durumu. Şaşırdım ama sonuçlara burada
Fahriye Evcen
Bensu Soral
İşte belli olmuyor, sonradan değişebiliyor durumlar. Sen Fahriye'de karar kılsaydın şu an yine eşitlik olacakmış yalnız @dreamy kızacak sana şimdi Sherlok beye darbe vurayım dedim Burçin'e vermeyerek ama bir işe yaramadı, o ve ben oy vermediğim halde yine iyi gitmişBende çok zorlanmıştım, @dreamy Fahriye çok az oy aldı deyip ifşalayınca bende Fahriyeye oy vermekten vazgeçmiştim 😱 ama tabi oy vermekten vazgeçme demişti Tuba kesin oyumdu ama Burçin birazcıkda @Sherlock beyden dolayı kaptı sayılir. Fahriye ile arasında çok düşündüm. Sherlock Burçin için koşa koşa gelirim demişti ve daha başka sözleride vardı ama durum ortada. Keşke oy vermeseydim
yedek jüri Tols'u çağırırdımİşte belli olmuyor, sonradan değişebiliyor durumlar. Sen Fahriye'de karar kılsaydın şu an yine eşitlik olacakmış yalnız @dreamy kızacak sana şimdi Sherlok beye darbe vurayım dedim Burçin'e vermeyerek ama bir işe yaramadı, o ve ben oy vermediğim halde yine iyi gitmiş