Biz bu role forumda giriyoruz
Biz bu role forumda giriyoruz
Yalan mı Hayat Şarkısı bu diziden bin kat daha iyidir net @Aserat keşke o yayınlansaBinlerce güldürdü butonu olsa da bassam
Alışmışsınız aldatmalı entrikalı dizilere böyle naif diziler Hayat Şarkısı gibi size 10 gömlek büyük gelir
O dizi mi naifti bırak Allah sen her türlü rezillik mevcuttu kimi kandırıyonAlışmışsınız aldatmalı entrikalı dizilere böyle naif diziler Hayat Şarkısı gibi size 10 gömlek büyük gelirKitabı kopyalayıp dizi yapmışlar herkes de izliyor
İzlemediğin o kadar belli ki.O dizi mi naifti bırak Allah sen her türlü rezillik mevcuttu kimi kandırıyon
Uydurma be zerre bakmamışsınızO dizi mi naifti bırak Allah sen her türlü rezillik mevcuttu kimi kandırıyon
Hadi ordan be, gayrımeşru çocuklar, karısını aldatan adamlarİzlemediğin o kadar belli ki.
Bu sene umulan reytingler gelmemişti patlamış Memnu
2 reytinge yakın almış daha ilk bölümünden nereye patlamışBu sene umulan reytingler gelmemişti patlamış Memnu
İşte ilk bölüm bile ilgi görmemiş 3,45 falan almalıydı2 reytinge yakın almış daha ilk bölümünden nereye patlamış
Ya bee, yazın bile o kadar almıyorduİşte ilk bölüm bile ilgi görmemiş 3,45 falan almalıydı
Yeni nesil böyle çakma işlere ilgi göstermiyorYa bee, yazın bile o kadar almıyordu
Şimdi sana bir şey derdim de neyseYeni nesil böyle çakma işlere ilgi göstermiyor
Millet azmış azmış anlamıyor musun bu hep böylesi sürer giderŞimdi sana bir şey derdim de neyse
İlk dakikasında TT olan bir iş, yıllardır finaliyle TT olan, hala konuşulan başka bir iş göster bana
Hiçbiri olamaz TT, bu yalnzıca Aşk-ı Memnu'ya özelMillet azmış azmış anlamıyor musun bu hep böylesi sürer giderPopüler diziler yayınlansa TT olurda hep aynı işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?