Virüs döneminde film izlemeyecegiz de ne zaman izleyecegiz ki?Normal bir zamanda katılabilirdim size ama virüs döneminde film etkinliği sanmıyorum
Başka plan ve programlarım var![]()
Kendi listemi değerlendirmek istiyorumVirüs döneminde film izlemeyecegiz de ne zaman izleyecegiz ki?
Hazir karantinadayiz.![]()
@Bully kardeşim yorma beni..yerime Survivor işaretlermisin.
Ama Survivordan önce @Ahmed imin yeni konseptli programının ilk konuğuyumÖnce ben Sonra Survivor
![]()
![]()
@vadikızı @Emre Ozansoy @Dosi @dreamy @Hachiko @MasacRE @12.Adam @sokak sanati @Silinmiş Üye @Harunnn60 @bazinga @Aserat
Şer ittifakı..Fikrimi çalmış Arap.Zaten kendisinin evinden gizli gizli Acun izlediğine dair duyum aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 77737
Kütük dostum bugün de Survivor izleyecek miŞer ittifakı..![]()
SURVIVOR | TV8 | 10.21 | 20.67 |
SURVIVOR | TV8 | 10.46 | 21.96 |
SURVIVOR | TV8 | 11.14 | 22.73 |
Virüs döneminde film izlemeyecegiz de ne zaman izleyecegiz ki?
Hazir karantinadayiz.![]()
Kendi listemi değerlendirmek istiyorumBen son 2.5 senede hep ders çalıştım, o açığı kapatmam lazım
Filmleri sıkıcı bulursam karantina daha da çekilmez bir hal alır ama![]()
![]()
evett önce seni izlicez abiii
Şer ittifakı..![]()
Kütük dostum bugün de Survivor izleyecek mi![]()
SURVIVOR TV8 10.21 20.67 SURVIVOR TV8 10.46 21.96 SURVIVOR TV8 11.14 22.73
Hadi cahilsin niye illa cehaletini saçıyon etrafa. Ss @Forumdash @DosiKemal Sunal filmleri yine çok iyi reyting almış, helal olsun koskoca bir ülke onun filmleriyle büyüyor..
@denizz19 kardeşim oldukça haklı hemen fav atacağım
94 beğeni almışım ve sayı da artmaya devam ediyorKudursun. Çatlasın. Patlasın birde boş boş tweet atacağına oy versin artık akşam -50 ile başlatacağım![]()
Sürekli beni mi stalklıyorsun
Teşekkürler kardeşım@denizz19 kardeşim oldukça haklı hemen fav atacağım![]()
Dün Instagram'da paylaştığın kız sevgilin mi? Yakışmışsınız.94 beğeni almışım ve sayı da artmaya devam ediyorOylarımı yollayacağım tamam heyecanlanma
Sürekli beni mi stalklıyorsun
Teşekkürler kardeşım![]()
SURVIVOR TV8 10.21 20.67 SURVIVOR TV8 10.46 21.96 SURVIVOR TV8 11.14 22.73
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Çok doğru söylemiş @denizz19 sonuna kadar katılıyorum
Evet kardeşim 19 Aralık'tan beri sevgilimDün Instagram'da paylaştığın kız sevgilin mi? Yakışmışsınız.![]()
İzin vermemEvet kardeşim 19 Aralık'tan beri sevgilimDaha önceden de paylaşmıştım sen görmedin sanırım
koynuma alırım sırayla
![]()
Görmüşümdür muhakkak da arkadaşın sanmışımdır. Cana yakın bir insansın fotoların zaten hep sarmaş dolaş.Evet kardeşim 19 Aralık'tan beri sevgilimDaha önceden de paylaşmıştım sen görmedin sanırım
koynuma alırım sırayla
![]()
Anam senin de bahtın gülmedi.
Kara büyü yaptılar, basiretimi bağladılar...Görmüşümdür muhakkak da arkadaşın sanmışımdır. Cana yakın bir insansın fotoların zaten hep sarmaş dolaş.
Anam senin de bahtın gülmedi.![]()