Deme öyle Allah hayırlısını nasip etsin. :/Kara büyü yaptılar, basiretimi bağladılar...
Deme öyle Allah hayırlısını nasip etsin. :/Kara büyü yaptılar, basiretimi bağladılar...
Ne hayır kaldı ne şer...Deme öyle Allah hayırlısını nasip etsin. :/
sus kız kütük sana fikrini soran olmadı .ssBozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Çok doğru söylemiş @denizz19 sonuna kadar katılıyorum![]()
Ailemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem.
sus kız tiktak .ssAilemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem.@denizz19
Hahaha sarılmak güzel eylemGörmüşümdür muhakkak da arkadaşın sanmışımdır. Cana yakın bir insansın fotoların zaten hep sarmaş dolaş.
Anam senin de bahtın gülmedi.![]()
Ailemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem.@denizz19
İlk kez beni savunduAilemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem.@denizz19
Hele ki sıkıca ve şehvetli.Hahaha sarılmak güzel eylem![]()
HırrrrrrrHele ki sıkıca ve şehvetli.![]()
@denizz19 kardeşim oldukça haklı hemen fav atacağım![]()
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Çok doğru söylemiş @denizz19 sonuna kadar katılıyorum![]()
Evet kardeşim 19 Aralık'tan beri sevgilimDaha önceden de paylaşmıştım sen görmedin sanırım
koynuma alırım sırayla
![]()
Ailemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem.@denizz19
Muahliflik her zaman iyi "like" alır
Doğrular
Tşk ederim hak verdiğin içinDoğrular![]()
Yazdığım yazı doğrular yaniTşk ederim hak verdiğin için@xemrexxx gördüğün gibi her zaman doğrulari söyleyeceksin
Ugraşma cocukla
![]()
Binlerce güldürdü butonu olsa da bassamYazdığım yazı doğrular yani![]()