Deme öyle Allah hayırlısını nasip etsin. :/Kara büyü yaptılar, basiretimi bağladılar...
Deme öyle Allah hayırlısını nasip etsin. :/Kara büyü yaptılar, basiretimi bağladılar...
Ne hayır kaldı ne şer...Deme öyle Allah hayırlısını nasip etsin. :/
sus kız kütük sana fikrini soran olmadı .ssBozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Çok doğru söylemiş @denizz19 sonuna kadar katılıyorum
Ailemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem. @denizz19
sus kız tiktak .ssAilemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem. @denizz19
Hahaha sarılmak güzel eylemGörmüşümdür muhakkak da arkadaşın sanmışımdır. Cana yakın bir insansın fotoların zaten hep sarmaş dolaş.
Anam senin de bahtın gülmedi.
Ailemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem. @denizz19
İlk kez beni savundu neredeyse 200 Fav aldımAilemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem. @denizz19
Hele ki sıkıca ve şehvetli.Hahaha sarılmak güzel eylem
HırrrrrrrHele ki sıkıca ve şehvetli.
@denizz19 kardeşim oldukça haklı hemen fav atacağım
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Çok doğru söylemiş @denizz19 sonuna kadar katılıyorum
Evet kardeşim 19 Aralık'tan beri sevgilim Daha önceden de paylaşmıştım sen görmedin sanırım
koynuma alırım sırayla
Muahliflik her zaman iyi "like" alır @denizz19 da kuralına göre oynamiş
DoğrularMuahliflik her zaman iyi "like" alır @denizz19 da kuralına göre oynamiş
Tşk ederim hak verdiğin için @xemrexxx gördüğün gibi her zaman doğrulari söyleyeceksin Ugraşma cocuklaDoğrular
Yazdığım yazı doğrular yaniTşk ederim hak verdiğin için @xemrexxx gördüğün gibi her zaman doğrulari söyleyeceksin Ugraşma cocukla
Binlerce güldürdü butonu olsa da bassamYazdığım yazı doğrular yani