Deme öyle Allah hayırlısını nasip etsin. :/Kara büyü yaptılar, basiretimi bağladılar...
Deme öyle Allah hayırlısını nasip etsin. :/Kara büyü yaptılar, basiretimi bağladılar...
Ne hayır kaldı ne şer...Deme öyle Allah hayırlısını nasip etsin. :/
sus kız kütük sana fikrini soran olmadı .ssBozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Çok doğru söylemiş @denizz19 sonuna kadar katılıyorum
Ailemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem.Hadi cahilsin niye illa cehaletini saçıyon etrafa. Ss @Forumdash @Dosi
https://twitter.com/x/status/1247078732730417153
sus kız tiktak .ssAilemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem.@denizz19
Hahaha sarılmak güzel eylemGörmüşümdür muhakkak da arkadaşın sanmışımdır. Cana yakın bir insansın fotoların zaten hep sarmaş dolaş.
Anam senin de bahtın gülmedi.
Ailemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem.@denizz19
İlk kez beni savunduAilemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem.@denizz19
Hele ki sıkıca ve şehvetli.Hahaha sarılmak güzel eylem
HırrrrrrrHele ki sıkıca ve şehvetli.
@denizz19 kardeşim oldukça haklı hemen fav atacağım
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Çok doğru söylemiş @denizz19 sonuna kadar katılıyorum
Evet kardeşim 19 Aralık'tan beri sevgilimDaha önceden de paylaşmıştım sen görmedin sanırım
koynuma alırım sırayla
Ailemizin analizcisi yine çok haklı bir noktaya parmak basmış yalnız değilsin yanık görümcem.@denizz19
Muahliflik her zaman iyi "like" alırHadi cahilsin niye illa cehaletini saçıyon etrafa. Ss @Forumdash @Dosi
https://twitter.com/x/status/1247078732730417153
Doğrular
Tşk ederim hak verdiğin içinDoğrular
Yazdığım yazı doğrular yaniTşk ederim hak verdiğin için@xemrexxx gördüğün gibi her zaman doğrulari söyleyeceksinUgraşma cocukla
Binlerce güldürdü butonu olsa da bassamYazdığım yazı doğrular yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?