Ben onun için izliyorum ayol,çıkarsa bırakırıMAaa eski kafalı olmak iyidir
Ben bu adama çok gıcık kapıyorum geri plana atmaları iyi oldu
Ben onun için izliyorum ayol,çıkarsa bırakırıMAaa eski kafalı olmak iyidir
Ben bu adama çok gıcık kapıyorum geri plana atmaları iyi oldu
Aaaa başka adam mı bulamadın elvis bile daha etki ettiBen onun için izliyorum ayol,çıkarsa bırakırıM
Ben diziye etki edenleri değil bana etki edenleri seviyorumAaaa başka adam mı bulamadın elvis bile daha etki etti
hoşt ağzını yırtarım seni total seni 2.bölümden reklamlı ve özetli gitmiş dizi bu rakamlar normal hem yaz geliyor ocakta-aralıkta başlasa 8-9 a çıkabilirdiBizim Hikaye dün durgun bir bölümdü zaten şaşırmadım pek.
Avlu düşmüş 2.bölümde dusmesi iyi değil pek ama bakalım.
Ben de isterim yüksek almasını izliyorum çünkühoşt ağzını yırtarım seni total seni 2.bölümden reklamlı ve özetli gitmiş dizi bu rakamlar normal hem yaz geliyor ocakta-aralıkta başlasa 8-9 a çıkabilirdi
Gerçek rakamlar cnm Dünyada en çok konuşalan dizi konumundaAaa bundan bir şey olmaz ayoll öyle kendi yağlarında kavrulsunlar çok abartılmadan ozaman bir şey demiyorum Mesala Karadeniz gibi olmasın @Forumdash @eskici
İzlediğim her dizi tutuyor. Avlu da tutmuş. @Çiğdem-
Aaa böyle kendi yağlarında kavrulsunlar yanı Karadeniz gibi abartı sayılara çıkamadı için gözüme pek takılmazlar daha az uğraşırım Avlu ileGerçek rakamlar cnm Dünyada en çok konuşalan dizi konumunda
Parlakları yanıBen diziye etki edenleri değil bana etki edenleri seviyorum
Yetenekte önemli sadece dışa bakarsan içi boş olduktan sonra önemi yok Al evinde heykel gibi bir köşeye koy dursun bari ordaevet PARLAKLARI ÖRN.EMRAH AMİRİM
benim olsun yeteneksiz olsun ayol ama nerde o günlerYetenekte önemli sadece dışa bakarsan içi boş olduktan sonra önemi yok Al evinde heykel gibi bir köşeye koy dursun bari orda
Hahahah koy şöyle odanın bir köşesine dursun ne güzel bakar bakar durursunbenim olsun yeteneksiz olsun ayol ama nerde o günler
Sadece bakmakla kalmam tabiHahahah koy şöyle odanın bir köşesine dursun ne güzel bakar bakar durursun
Hahah Aaa gerisini sana kalsın ne ediyorsan söylemene gerek yok ayoll biz bakıyor diye bilelimSadece bakmakla kalmam tabi
tamam tatlım sen öyle bil,bana EMRAH AMİRİ yollaHahah Aaa gerisini sana kalsın ne ediyorsan söylemene gerek yok ayoll biz bakıyor diye bilelim
Böylece kurtuluruz ondan daha çukur a gelmeye dermanı kalmaztamam tatlım sen öyle bil,bana EMRAH AMİRİ yolla