ÇUKURDA EMRAHIM olmazsa erken final yapar ayol,dizinin parlak seviyesini göklere çıkardı adamBöylece kurtuluruz ondan daha çukur a gelmeye dermanı kalmaz![]()
![]()
![]()
ÇUKURDA EMRAHIM olmazsa erken final yapar ayol,dizinin parlak seviyesini göklere çıkardı adamBöylece kurtuluruz ondan daha çukur a gelmeye dermanı kalmaz![]()
![]()
![]()
Aaa bir indişamlı gelmişti diziye rtük ceza verdi insanlar tepki gösterdi , hemen geri plana aldılar senin herifiniÇUKURDA EMRAHIM olmazsa erken final yapar ayol,dizinin parlak seviyesini göklere çıkardı adam![]()
Senaristin hatası ayol Emrah napsın,hiçte geri planda değil uydurukçuAaa bir indişamlı gelmişti diziye rtük ceza verdi insanlar tepki gösterdi , hemen geri plana aldılar senin herifini![]()
![]()
![]()
İlk geldiği halıyle bir mi ayoll hemen ayar çektilerSenaristin hatası ayol Emrah napsın,hiçte geri planda değil uydurukçu![]()
Gerek var ki diziye girdi kudurr çatlaİlk geldiği halıyle bir mi ayoll hemen ayar çektiler![]()
![]()
Hem Vartolu varkan ona gerek yok![]()
Bakalım o kadının gerçek annesi oldunu ne zaman öğrenicek Sena ilede öz kardeş çıkabilir bu kadında senin gibi ayoll kocasına yazıkGerek var ki diziye girdi kudurr çatla![]()
aa neyi benim gibi ayolBakalım o kadının gerçek annesi oldunu ne zaman öğrenicek Sena ilede öz kardeş çıkabilir bu kadında senin gibi ayoll kocasına yazık![]()
Evli ama çocuğunun babası kocası değilaa neyi benim gibi ayol![]()
ıııyyy SENİ fesat şeyy,ben ne evliyim ne de başkasından çocuğum var,günah be günahEvli ama çocuğunun babası kocası değil![]()
![]()
![]()
Aaa sus be senin yaptığın daha günahıııyyy SENİ fesat şeyy,ben ne evliyim ne de başkasından çocuğum var,günah be günah![]()
Çıkmasaydı onlarda,ben mi çıkın dedimAaa sus be senin yaptığın daha günahBir sürü evli adamı baştan çıkarmışsın
![]()
![]()
![]()
Demişsinki çıkmışlar kuyruk sallama olayı ayollÇıkmasaydı onlarda,ben mi çıkın dedim![]()
sende sallasan iyi edersin evde kalıcan bu gidişleDemişsinki çıkmışlar kuyruk sallama olayı ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa bekarlık sultanlıksende sallasan iyi edersin evde kalıcan bu gidişle![]()
grup laçin bu şarkıyı söylemiş ama hepsi evlidir kesin,sen bakma bunlaraAaa bekarlık sultanlık![]()
![]()
Aaa hangi evli bir araştırmak lazım evet hiç merak edip bakmamıştımgrup laçin bu şarkıyı söylemiş ama hepsi evlidir kesin,sen bakma bunlara![]()
HEPSİ evlidir tatlımAaa hangi evli bir araştırmak lazım evet hiç merak edip bakmamıştım![]()
![]()
![]()
Şarkıyı söyledikten sonra evlendilerse ters etki yapmıştırHEPSİ evlidir tatlım![]()
sende söyle bol bol da kurtul bu kız kuruluğundanŞarkıyı söyledikten sonra evlendilerse ters etki yapmıştır![]()
![]()
![]()
Aaa o konuda senin eline su dökemeyizsende söyle bol bol da kurtul bu kız kuruluğundan![]()