5 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Biri suna hazirlik maci ile avrupa maci arasindaki farki anlatsin bi zahmet

reyiz vadi fenerin avrupa kupası maçı karşısında 14-15 reyting alıyordu asıl sen sakin ol

trabzon maçı 7 alırken vadi 14 reyting aldı neden bahsediyon
haha 14 mü aldı maç bittikten sonra yükseldi maç varken 10 alamıyordu

sonra hemen 21.30 da reklama girmişti...normalde 45 geçe giriyordu 15 dk reklam verdi ki 45 te döndü....Anlıklara bak lütfen tartışamayacağım seninle

niye bu kadar gülüyon la vadi avrupa kupası maçını 2 ye katladı diye mi

yav he he
resmi veriler neymiş
sbt-tns nin verieleri mi
bu kadar gülmen bile durumu açılıyor dediklerimi teyit ettin eyvallah reyizzzzz

Biri suna hazirlik maci ile avrupa maci arasindaki farki anlatsin bi zahmet
Ya biliyorum ama ne diyorlar baksana my maçın karşısında düşer bilmem ne ama 11 alıyor.
Vadi için ts maçının karşısında 14 aldlyordu diyorlar ama anlıklarda 10 görememişti maç varken bende biliyorum ahzrılık falan ama tinede izeniyor 9 gördü rakip yok deniyor ama işte rakip var ama my hala iyi oranlar alıyor...
Hazırlık ve Avrupa maçı arasında ki farkı biliyorum ama yine de türkiye maçı ve my hala çok iyi izlenme oranları alıyor artık iyice düşer diyenler bu oranlara baksın...

Muhteşemim 12 reytingle çok iyi gitmiş

niye bu kadar gülüyon la vadi avrupa kupası maçını 2 ye katladı diye mi

bu kadar gülmen bile durumu açılıyor dediklerimi teyit ettin eyvallah reyizzzzz
Hayır...
Maç varken 10 u göremeyen vadiye gülüyorum sonra maç bittikten sonra yükseldi şimdi maç bitince my için maç bitti yükseldi boşlukçu denecek vadi ne o zaman o da boşlukçu o da maçtan sonra 10 u geçti

MY 12 reyting almış harika maç bitsin artar daha da

Sbt de 10 ? Sbt ile tns ayri sirketler karsilastirma yapmana gerek yok

Muhteşem Yüzyıl ultra süperr über süper... harika 12 lere çıktık... yarın zirve bizim...her zaman zirveye oynayan dizilerimi severim