5 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Adını Feriha Koydum tek gerçeğiydi bu kanalın. Sonra Sevdaluk geldi onu da değerlendiremiyor. Pazartesi iyi olur diyordum ama o gün de artık zorlaştı.

my maça fark atmış
11 almış hemde durgundu sahne

Boşlukçu diyenler nerede my için maç var karşısında hemde türkiye maçı vadinin karşısındaki gibi ts maçı değil hem vadi ts maçının karşısında 10 u göremezken my türkiye maçının karşısında 11 almış

Kızılelma reklam dönüşü 21.59

Ekranda dizi adina MY haric bir Kizilelma var inanilir gibi degil.

Muhteşem Yüzyıl
Reklam 22.00

my korkudan başta reklamı vermiş kim bizim dizilere laf atsa ertesi hafta aynısı oluyor hatta ertesi gün diyelim biz buna
hee bir de maç hazırlık maçı sakin olun
üstelik my açık ara kadın dizisi yani maçtan fazla etkilenmez kadınlar daha çok izlediği için

Kurtlar Vadisi'nin karşısına hep avrupa maçları geliyor ve kitlesi maçla aynı nerdeyse buna rağmen çoğu zaman maçlara fark atıyor
dikkatinizi çekerim kitlesi aynı maçla

Takas sakin ol tamam vadi 10 u geçemezken ts maçının karşısında mu 11 gördü maçla aynı anlıkta
saygı duy biraz

tüh ben o kanala .ss 45 dk de reklama girdi
Maç bitecek ve o zaman 13 leri görücez daha iyi olur hem

Ben bu Starı anlamıyorum bir türlü. Niye reyting almak için çalışıyor ki? Oysa diziler reyting için yapılmıyor, halk izlesin zevk alsın diye yapılıyor sırf.

Takas sakin ol tamam vadi 10 u geçemezken ts maçının karşısında mu 11 gördü maçla aynı anlıkta
saygı duy biraz

Maç bitecek ve o zaman 13 leri görücez daha iyi olur hem
reyiz vadi fenerin avrupa kupası maçı karşısında 14-15 reyting alıyordu asıl sen sakin ol

trabzon maçı 7 alırken vadi 14 reyting aldı neden bahsediyon