Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu!
'Bir Zamanlar Çukurova' tüm gruplarda zirvede yer aldı.
'Mucize Doktor' üç grupta da 2. olurken, Show TV'nin yeni dizisi 'Alev Alev' ise Total'de 6, AB ve ABC1'de 5. sırada yer aldı.
Bir ihanet daha. 😱Alev Alev
Bir Zamanlar Çukurova
Her ihanet sevgiyle başlar canım benim.Mucize Doktor
Queen D'ye başarılar her ne kadar MD'nin rakibi olsa da.
Bir ihanet daha. 😱
Mucize Doktor bomba ötesi bir bölümle geliyor sen kaybedersin.Her ihanet sevgiyle başlar canım benim.
Ooo o zaman 15-16 reyting alır kesin.Mucize Doktor bomba ötesi bir bölümle geliyor sen kaybedersin.
@bazinga da izleyecekmiş, favori dizisiymiş ne de olsa. @TolstoyevskiTabi ki Alev Alev.
Ekli dosyayı görüntüle 94750
En favori dizi konusu ve Dilan konusunda sonuna kadar katılıyorum.Mucize Doktor'un helvasını kavurmaya geliyoruz, ha ben yokken de en favori dizi olarak seçmişsiniz, hemde Atiye'nin karşısında. Hiç yakıştıramadım gerçekten, resmen fiyasko.
Neyse, bugün günlerden K A D I N (Dilan Çiçek'i görmezden gelebilirsiniz. )
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino
En iyisi şöyle yapalım. Bugün günlerden K A D I NMucize Doktor'un helvasını kavurmaya geliyoruz, ha ben yokken de en favori dizi olarak seçmişsiniz, hemde Atiye'nin karşısında. Hiç yakıştıramadım gerçekten, resmen fiyasko.
Neyse, bugün günlerden K A D I N (Dilan Çiçek'i görmezden gelebilirsiniz. )
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino
Pardon da mucizeleriyle ekrana ve reytingleriyle damga vuran Ali Vefa varken plastik bebek doğuran Atiye En Favori Dizi olamaz kusura bakma.En favori dizi konusu ve Dilan konusunda sonuna kadar katılıyorum.
Plastik bebek 2.sezondaydı canım ama En Favori Dizi yapıldığında 1.sezon yayınlanmıştı ve o sezon her türlü hak ediyordu.Pardon da mucizeleriyle ekrana ve reytingleriyle damga vuran Ali Vefa varken plastik bebek doğuran Atiye En Favori Dizi olamaz kusura bakma.
İlk sezonda da yığınla mantıksızlık bulunur da neyse sonraki sefer şansınızı denersiniz artık. Gerçi bu sene de Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı finale çıkar bence.Plastik bebek 2.sezondaydı canım ama En Favori Dizi yapıldığında 1.sezon yayınlanmıştı ve o sezon her türlü hak ediyordu.
Süresi 50 dakikadan az ise haber verin.@bazinga da izleyecekmiş, favori dizisiymiş ne de olsa. @Tolstoyevski