10 yıl öncesi 2002 idi ve vadi yoktu o zaman ilginç
oha vadinin olmadığı zamanlardamı vardı
10 yıl öncesi 2002 idi ve vadi yoktu o zaman ilginç
bir kamyon yorum yapmışsın sultan ab de 7 reyting almış hemde tekrarı) ab grubu düşük olur diyenlere duyrulur))
destere bari sen yapma)))) bile bile yorum yapma)))) sultanin tekrarı obzg gaziyla izleniyor. obzg nin ab reytingi iyi olduğundan obzg den sonra takılıyorlar ışte
bak eyvah duauyoruma hürrem gazıyla çarşamba nasıl ızlenoyorda perşembe yokları oynuyor
tamamda bende öbgz izlediğim halde öbgzden sonra gelen herhangi bir proğrama bakmıyorum ama sultana baktım çünkü güzel dizi hem ben ab grubu sayılırım)
dün akşamki reytinge göre öbgz 10larda olmalıydı
seksenler düşmüş
türkçe olimpiyatları iyi gitmiş kanalına göre
unutma beni gene döktürmüş
sultandan bahsetsen çarpılırsın sanki)) sultan nasıl gitmiş birde onu söyle bişey kaybetmezsin)))
klasik öbgz ardı çıkan programlar gibi uek ve şanslı masa da aynıydı
ama onlar yüksek alınca bahsediyordunuz burda öve öve bitiremiyordunuz, sultan alınca öbgz katkısı deyip geçiştirin... yoksa sendemi beyazsoyun bahsettiği halk şivesinden nefret eden ab grubu halkımızdanmısın)))
şivesi geçrketen gerçeği yansıtmıyor
ben uek ya d abaşka programı övmedim ki
sana da arif çarpacakşimdi tek tek çıkarırım yazdıklarını ama kim uğraşsın boşver)) herşey kayıt altında yukarda Allah var kimin ne dediğini biliyor bu kadar yalandan sonra bir gün çarpılacaksın diye korkuyorum)))
kaç ali lukunku geliyor 😀d😀d
sana gelir bnm ALİ LARTERİM var
la konuyu dağıtma emre burda salı reytinglerini kurcalıyoruz pardon tartışıyoruz ciddi bir konudayız dikkatini çekerim))
ama onlar yüksek alınca bahsediyordunuz burda öve öve bitiremiyordunuz, sultan alınca öbgz katkısı deyip geçiştirin... yoksa sendemi beyazsoyun bahsettiği halk şivesinden nefret eden ab grubu halkımızdanmısın)))
tamam konuya döneli çöktü-fark attı gibi laflar yassak
destere oetada düzgün şive yok sen haberlerde diyarbakırda ki ropleri ızlemıyormusun dizideki gibi şive mi var. herkes farklı farklı sıveler yapıyor elazığ erzurum diyarbakır herkes ayrı şive yapıyor Allahtan ege sıvesı yapmiyorlar)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?