5 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

5 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kötü Yol - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Hayata Gülümse (Show)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Kuzey güney tekrar birçok kez yayınlanmasına rağmen yinede güzel izleniyor :D

@sbtanaliz 4 dakika
23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) STV:
3.29 , 2) STAR: 2.75 , 3)
SHOW: 1.93 , 4) KANALD:
1.76 , 5) ATV: 1.56

- - - Ekleme - - -

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 3.24 , 2) STV: 2.45 ,
3) KANALD: 1.97

Bu iyimiş :X<s style="color: rgb(102, 181, 210); text-decoration: none; ">
#
</s>pisyedili
de ki Orço, karakterine gülen insandan zarar gelebileceğine inanmıyorum.

- - - Ekleme - - -

Gerçekten Eyvah D. gereksiz mi diyorsun? Yada hiç izledin mi?

Evet kesinlikle Eyvah Düşüyorum'u gereksiz buluyorum. Eğlence desen eğlenceli değil, bilgilendirici desen değil. Başlarda kendini izlettiriyodu ama Eser'in de programın da miadı doldu artık izleyemiyorum, sıkılıyorum. Ek olarak da şunu söyleyeyim, sonlara doğru insanları güldürecez diye sürekli eşcinselimsi🙂D) erkekleri çıkarmaya başladılar. Eser kendisi de anladı artık programa yetemediğini diğer Bkm oyuncularını da çağırarak biraz olsun programı kurtarmaya çalıştılar ama Bkmliler gidince yine aynı tas aynı hamam...

Reytingi düşük diye mi gereksiz buluyosun diye soracaksan tabi ki hayır. Programları asla reytingine göre değerlendirmem. Öyle olsa her hafta Çıplak Gerçek'i, Bir Erkek Bir Kadın'ı vb. takip etmem. Reyting ayrı, programın benim gözümdeki değeri ayrı.

Son düzenleme:
Pis Yedili yeni sezonun ilk bölümüyle iki grupta da zirvede, dizinin totalde aldığı oranlar gelecek için umut veriyor,
Evlerden Biri iki grupta da 2. olarak başarılı bir performans sergilemiş ama şayet ben ab grubunda zirvede yer almasını bekliyordum,
Dehşet Gemisi iki grupta da başarılı gitmiş,
Labirent beklediğim gibi ab grubunda daha çok izlenmiş,
Beni Affet bir türlü çıkışa geçemedi, anlaşılan o ki eski reytinglerine kavuşması biraz zaman alacak.

Pis Yedili yeni sezonun ilk bölümüyle iki grupta da zirvede, dizinin totalde aldığı oranlar gelecek için umut veriyor,
Evlerden Biri iki grupta da 2. olarak başarılı bir performans sergilemiş ama şayet ben ab grubunda zirvede yer almasını bekliyordum,
Dehşet Gemisi iki grupta da başarılı gitmiş,
Labirent beklediğim gibi ab grubunda daha çok izlenmiş,
Beni Affet bir türlü çıkışa geçemedi, anlaşılan o ki eski reytinglerine kavuşması biraz zaman alacak.

bugun ne gıysem baslıo haftaya 5 e varacak :d

Pis yedili iki grupta da zirvede yer aldi! Evlerden Biri ise basarili sonuclar alarak ikinci sirada yer aldi.

Detayli reyting yorumum ilerleyen saatlerde burada olacak..

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]PİS YEDİLİ[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]19:59:53[/TD]
[TD]22:33:13[/TD]
[TD]02:11:28[/TD]
[TD]7,63[/TD]
[TD]23,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Muhteşem Ötürü :D
Çarşamba Günlerinin 3.Dizisi Olacaktır .

Evet kesinlikle Eyvah Düşüyorum'u gereksiz buluyorum. Eğlence desen eğlenceli değil, bilgilendirici desen değil. Başlarda kendini izlettiriyodu ama Eser'in de programın da miadı doldu artık izleyemiyorum, sıkılıyorum. Ek olarak da şunu söyleyeyim, sonlara doğru insanları güldürecez diye sürekli eşcinselimsi🙂D) erkekleri çıkarmaya başladılar. Eser kendisi de anladı artık programa yetemediğini diğer Bkm oyuncularını da çağırarak biraz olsun programı kurtarmaya çalıştılar ama Bkmliler gidince yine aynı tas aynı hamam...

Reytingi düşük diye mi gereksiz buluyosun diye soracaksan tabi ki hayır. Programları asla reytingine göre değerlendirmem. Öyle olsa her hafta Çıplak Gerçek'i, Bir Erkek Bir Kadın'ı vb. takip etmem. Reyting ayrı, programın benim gözümdeki değeri ayrı.

Bak forumda en sevdiğim yorumculardan birisinin ama bu yorumun gerçekten yarışmayı gereksiz bulman kadar gereksiz olmuş. Gayimsi dediğin insanların hepsi yeni nesil genç modern modayı takip eden anadilini biraz yozlastiran insanlar.Bunlar demek değildirki eşcinsel. Eser'in vay dayım vay amcam vay yengem dediği ne str. ne kromsu insanlar çağırdı.
Ayrıca arkadaslarını çağırma nedeni turneye gidiceklerdi bir nevi onun reklamıydi izlediysen görmüşundür zaten.

Reytinge göre program izleyen biri bende değilim bunun cevabini önceki posta görebilirsiniz.Yada m.de yazmak zor olsada yazayım.Bir program eger beni bi kaç saat hayatın yorgunluğunu attirtabiliyorsa isterse reytingde dimi görsün ama yayından kaldırılmasını.Ben onu yine izlerim hep izlerim.

Bi dipnot daha.Abd ile aynı zamanda basladi program ama TR'de tuttu Eser sayesinde Abd'de ne yazıkki burdaki kadar tutmadı.

- - - Ekleme - - -

Son düzenleme:
Eşcinsel değil zaten eşcinselimsi. :D Ben mi o bölümlere denk geldim bilmiyorum ama bir ara sürekli o tarz yarışmacılar vardı ve bana itici geldi. Onun dışında Eser artık zorluyor gibi geldi programı zar zor ittiriyor. Haliyle eğlence vb. seviyesi düşüyor. Bundan dolayı artık programın işlevini yitirdiğini düşünüyorum. Tabi bu benim şahsi düşüncem. Programı seven milyonlarca insan da vardır.

Tahmim ettiğim gibi Pis Yedili çok iyi sonuçlar almış

Pis Yedili her 2.gruptada zirvede yer almış , totalde ise 7.63 reytingle açık ara zirvede yer almış , abde 5.42 reytingle gayet iyi iş çıkarmış.

Evlerden Biri her 2.gruptada 2.ci sırada yer almış , totalde 3.69 reyting , ab grubunda 4.34 reyting alarak iyi gitmiş.

Dehşer Gemisi çok iyi bir filmdi oranları da muhteşem total 3.62 , ab 4.13 reyting almış.

Kanal Dde yayınlanan Labiren filmi totalde 2.55 reytingle 17.sırada , abde ise 4 reytingi geçmiş.

Pis Yedili güclü rakiplerinin yoklugunda iki grubtada zirveye yerleserek gayet iyi bir baslangic yapmis. Ben AB de Evlerden biri nin arkasinda kalir diye tahmin ediyordum ama 5 Reyting alip onuda gecmeyi basarmis.

Evlerden biri gecen haftaya göre düsüs yasayarak iki grubtada 2. sirada kalmis, su an icin Star Tv ye yeter ama sezon basladiginda oda Sudan bikmis baliklar gibi cakilabilir.