WesTxCoasT
Favori Üye
Bu iyimiş <s style="color: rgb(102, 181, 210); text-decoration: none; ">
#</s>pisyedili de ki Orço, karakterine gülen insandan zarar gelebileceğine inanmıyorum.
- - - Ekleme - - -
Gerçekten Eyvah D. gereksiz mi diyorsun? Yada hiç izledin mi?
Pis Yedili yeni sezonun ilk bölümüyle iki grupta da zirvede, dizinin totalde aldığı oranlar gelecek için umut veriyor,
Evlerden Biri iki grupta da 2. olarak başarılı bir performans sergilemiş ama şayet ben ab grubunda zirvede yer almasını bekliyordum,
Dehşet Gemisi iki grupta da başarılı gitmiş,
Labirent beklediğim gibi ab grubunda daha çok izlenmiş,
Beni Affet bir türlü çıkışa geçemedi, anlaşılan o ki eski reytinglerine kavuşması biraz zaman alacak.
Evet kesinlikle Eyvah Düşüyorum'u gereksiz buluyorum. Eğlence desen eğlenceli değil, bilgilendirici desen değil. Başlarda kendini izlettiriyodu ama Eser'in de programın da miadı doldu artık izleyemiyorum, sıkılıyorum. Ek olarak da şunu söyleyeyim, sonlara doğru insanları güldürecez diye sürekli eşcinselimsi🙂D) erkekleri çıkarmaya başladılar. Eser kendisi de anladı artık programa yetemediğini diğer Bkm oyuncularını da çağırarak biraz olsun programı kurtarmaya çalıştılar ama Bkmliler gidince yine aynı tas aynı hamam...
Reytingi düşük diye mi gereksiz buluyosun diye soracaksan tabi ki hayır. Programları asla reytingine göre değerlendirmem. Öyle olsa her hafta Çıplak Gerçek'i, Bir Erkek Bir Kadın'ı vb. takip etmem. Reyting ayrı, programın benim gözümdeki değeri ayrı.