5 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

5 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kötü Yol - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Hayata Gülümse (Show)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

Sen yazla eylülü tam bir tutma. Pis Yedili de Sezon Finalinde rakip olmamasına rağmen 4 reyting almıştı. Sezon Finalleri genellikle düük olur zaten
Revan ben nezaman Kanal D ile ilgili yorum yapıyosam , hemen atlıyosun ben neyı nasıl tutacağımı biliyorum , ben diyorum MY yokken Kuzey Güney 9 alabildi mi? , ben geçecek demiyorum ama yakın alır , şimdi Kuzey Güneyde geçen sezon 7.41 reyting almıştı , tam şimdiki durum , eğer alırsa PY demek ki KG kadar izleyicisi var.

Revan ben nezaman Kanal D ile ilgili yorum yapıyosam , hemen atlıyosun ben neyı nasıl tutacağımı biliyorum , ben diyorum MY yokken Kuzey Güney 9 alabildi mi? , ben geçecek demiyorum ama yakın alır , şimdi Kuzey Güneyde geçen sezon 7.41 reyting almıştı , tam şimdiki durum , eğer alırsa PY demek ki KG kadar izleyicisi var.
Sen yanlış düşünüyorsun işte. Muhteşem yokken yazdı. Yazın faza Tv izlenmez. Pis Yedili de boşlukta Cumartesi 4 reyting almıştı fazla tv izlenmemesi nedeniyle. ÖBGZK yokken de ocak ayıydı Pis Yedilide

Pis 7'liye bakıyorumda 16:9 değil(galiba) dicektim ki AFK fragmanıyla belli etti kendini hala 4:3 yayın yapıyor Show TV.

Sen yanlış düşünüyorsun işte. Muhteşem yokken yazdı. Yazın faza Tv izlenmez. Pis Yedili de boşlukta Cumartesi 4 reyting almıştı fazla tv izlenmemesi nedeniyle. ÖBGZK yokken de ocak ayıydı Pis Yedilide
Geçen sezon yani 7 Eylülde başlamıştı Kuzey Güney , ozaman karşısında MY yoktu , almıştı 7.41 , şimdiki si aynı durum Pis Yedilinin karşısında güçlü rakip yok eğer Pis Yedilide 7-8 reyting almayı başarırsa demek ki KG kadar izleyicisi var.

Geçen sezon yani 7 Eylülde başlamıştı Kuzey Güney , ozaman karşısında MY yoktu , almıştı 7.41 , şimdiki si aynı durum Pis Yedilinin karşısında güçlü rakip yok eğer Pis Yedilide 7-8 reyting almayı başarırsa demek ki KG kadar izleyicisi var.
Aynı şey mi sence? Kuzey Güneyin ilk bölümüydü. İlk bölüme rağmen çok izlenmişti. Aynı tutma bence

Aynı şey mi sence? Kuzey Güneyin ilk bölümüydü. İlk bölüme rağmen çok izlenmişti. Aynı tutma bence
Evet değil , zaten bende yeni sezonda onu geçecek demiyorum ama çok far olmaz aralarında.

- - - Ekleme - - -

Yani aynı yazdığım şey demek , her ikiside Eylülde , her ikiside 20.00 de , her ikiside MY başlamad önce , ama KG ve Pis Yedili haftalıklarda Ocak - Şubat aylarında fark atıyomuş yani baya bi izleyicisi var , orada Pis Yedili 8 reytinglerde , Kuzey 6 larda alıyomui yani Kuzeyle yarışacak gücü var.

Son düzenleme:
muhtesemyuzyıl kanka sanane pis yedılıden muhtesem bunu ekmege surup yiycek özetide aynı sekılde

Pis Yedili TT oldu. İşte Yorumlar :F

<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>pisyedili kadar sacma bi dizi gormedim ben

Su <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>PisYedili ne sacma bir dizidir yahu komik desen komik degil pembe desen pembe dizi degil sacma sapan sey

<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>pisyedili esprilerine gülenler falan var.

Hayatımda gördüğüm en dandik ve itici dizilerden birisi <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>pisyediliemeği geçenler affola.

saçma bir dizi. buna gülenler akli dengesini kaybetmiş insanlar olabilir başka bi sebebi yok <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>pisyedili

Gani Müjde <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>pisyedili sezona süper başlangıç yaptı demiş diziye gülmedim bu twite güldüğüm kadar :)

<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>pisyedili de ki Orço, karakterine gülen insandan zarar gelebileceğine inanmıyorum.