Sadece söylüyorum hani iyi izleyici kapasitesi var , ama tabiki Muhteşem başlayınca , Pis Yediliiye fark atar , ben zaten Kuzeyi geçer demiyorum , neyse Muhteşem Yüzyıl başladığında zaten pis yediliyi hic izlemicem , her 2 diziyede fark atacak.:hihi:muhtesemyuzyıl kanka sanane pis yedılıden muhtesem bunu ekmege surup yiycek özetide aynı sekılde
eyvah dusuyorum yenı bolum 23:30 da çarsamba star da.
İnanmıyorum o gereksiz program yine mi başlayacak! :S hayret bi şey'in dediği gibi Evlerden Biri, Muhteşem'in arkasından yayınlansa uçar.
"Star Tv bu işlerden anlamıyor" diye diye dilimde tüy bitti artık.
Bu iyimiş <s style="color: rgb(102, 181, 210); text-decoration: none; ">
#</s>pisyedili de ki Orço, karakterine gülen insandan zarar gelebileceğine inanmıyorum.
- - - Ekleme - - -
Gerçekten Eyvah D. gereksiz mi diyorsun? Yada hiç izledin mi?
Evlerden Biri dizisinin başka günde de şansı var ama Eyvah Düşüyorumun yok. Hergün pembe dizi yayınlayacağına bir az alternatif iyi olur. Zira eyvah Düşüyorum 8 reytingi bile gördüBu iyimiş <s style="color: rgb(102, 181, 210); text-decoration: none; ">
#</s>pisyedili de ki Orço, karakterine gülen insandan zarar gelebileceğine inanmıyorum.
- - - Ekleme - - -
Gerçekten Eyvah D. gereksiz mi diyorsun? Yada hiç izledin mi?
muhtesemın arkasından 8 bıle gordu
Evlerden biri nasıl izleniyor anlamıyorum.Günümüz kızları böyle mi? Hangi devirde o kadar saf kız var? Dönem dizisi olarak amenna ama 2012 yılında geçiyor hikaye.az daha gerçekçi karakterler olsaydı.
Evlerden Biri dizisinin başka günde de şansı var ama Eyvah Düşüyorumun yok. Hergün pembe dizi yayınlayacağına bir az alternatif iyi olur. Zira eyvah Düşüyorum 8 reytingi bile gördü