5 Eylül 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

5 Eylül 2012 Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kötü Yol - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Hayata Gülümse (Show)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Evlerden Biri için en uygun vakit PT2. Artış yaşıyor geç zaman diliminde

muhtesemyuzyıl kanka sanane pis yedılıden muhtesem bunu ekmege surup yiycek özetide aynı sekılde
Sadece söylüyorum hani iyi izleyici kapasitesi var , ama tabiki Muhteşem başlayınca , Pis Yediliiye fark atar , ben zaten Kuzeyi geçer demiyorum , neyse Muhteşem Yüzyıl başladığında zaten pis yediliyi hic izlemicem , her 2 diziyede fark atacak.:hihi:

Son düzenleme:
Evlerden biri iyi bir günde başarılı gidebilirdi yine söylüyorum bence Star acun transferinde yanlış yaptı

eyvah dusuyorum yenı bolum 23:30 da çarsamba star da.

- - - Ekleme - - -

acun türkıyenın en çok izlenılen adamı adamın dıbıdır acun :)

eyvah dusuyorum yenı bolum 23:30 da çarsamba star da.

İnanmıyorum o gereksiz program yine mi başlayacak! :S hayret bi şey'in dediği gibi Evlerden Biri, Muhteşem'in arkasından yayınlansa uçar.

"Star Tv bu işlerden anlamıyor" diye diye dilimde tüy bitti artık. :D

Bu iyimiş :X<s style="color: rgb(102, 181, 210); text-decoration: none; ">
#
</s>pisyedili
de ki Orço, karakterine gülen insandan zarar gelebileceğine inanmıyorum.

- - - Ekleme - - -

İnanmıyorum o gereksiz program yine mi başlayacak! :S hayret bi şey'in dediği gibi Evlerden Biri, Muhteşem'in arkasından yayınlansa uçar.

"Star Tv bu işlerden anlamıyor" diye diye dilimde tüy bitti artık. :D

Gerçekten Eyvah D. gereksiz mi diyorsun? Yada hiç izledin mi?

Bu iyimiş :X<s style="color: rgb(102, 181, 210); text-decoration: none; ">
#
</s>pisyedili
de ki Orço, karakterine gülen insandan zarar gelebileceğine inanmıyorum.

- - - Ekleme - - -

Gerçekten Eyvah D. gereksiz mi diyorsun? Yada hiç izledin mi?
Evlerden Biri dizisinin başka günde de şansı var ama Eyvah Düşüyorumun yok. Hergün pembe dizi yayınlayacağına bir az alternatif iyi olur. Zira eyvah Düşüyorum 8 reytingi bile gördü :)

muhtesemın arkasından 8 bıle gordu

Zaten yarişmaya bişi demedim bence tüm kanallardaki en güzel yarişma kendini izlettirebilen bi yarişma. Şimdi kalkip başka yarişmayla reyting kıyas yaparlarsa cevabim şimdiden bilene reyting umrumda değil.Yayından kalkmasın yeter.Ben gene yine hep izlerim.

- - - Ekleme - - -

Evlerden Biri dizisinin başka günde de şansı var ama Eyvah Düşüyorumun yok. Hergün pembe dizi yayınlayacağına bir az alternatif iyi olur. Zira eyvah Düşüyorum 8 reytingi bile gördü :)
Evlerden biri nasıl izleniyor anlamıyorum.Günümüz kızları böyle mi? Hangi devirde o kadar saf kız var? Dönem dizisi olarak amenna ama 2012 yılında geçiyor hikaye.az daha gerçekçi karakterler olsaydı.

Arkadaşlar yüksek reytinglı bir programın ardından yarışma yayınlanması doğru karardır dizi ise bence yanlış karardır

18 saniye
23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 3.82 , 2) KANALD:
2.29 , 3) STV: 2.25 , 4)
SHOW: 1.89 , 5) ATV: 1.39