5 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beren li dönemler perşembeleri sokaklar ıssızlığa gömülürdü hatta kediler bile çatıdan ekranı dikizlerdi ..:)) şimdi perşembe millet kaçacak yer arıyor evde durmak eziyet:))
Tamam vadiden dolayı sokaklar ıssızlığa gömülüyordu :d hatta kediler çatıdan bile ekranı dikizlerdi vadi için :)) şimdi perşembe yine öyle yine sokaklar ıssızlığa gömülüyor kediler vadi için çatıdan ekranı dikizliyor git bi reytinglere bak :))

destereye katılıyom 😀d:d
​Katıl katıl :d

Yahu Cuma reytinglerini de Vadi olayına getirdiniz pes!

Bu arada herkesin şahsi fikri var. Bence de Beren gelince Perşembeler herzamanki gibi ondan sorulacak. Vadi isterse asını özentilik yapıb Fark-ı Vadi, Kurt-u Vadi, Polatın Yolu, Huzur Polatı yapsın yine de geçemez Bereni :D Özenti gençlik :A

Yahu Cuma reytinglerini de Vadi olayına getirdiniz pes!

Bu arada herkesin şahsi fikri var. Bence de Beren gelince Perşembeler herzamanki gibi ondan sorulacak. Vadi isterse asını özentilik yapıb Fark-ı Vadi, Kurt-u Vadi, Polatın Yolu, Huzur Polatı yapsın yine de geçemez Bereni :D Özenti gençlik :A
:D:D:D zaten yeni vadi konsepti saydıklarından biri olur:d

Ama gerçekten ÖBGZKnin toparlanması lazım haftalıkta geçen sezon fark atan dizi bu hafta açıkçası ben 9-10 reytinglerde devam eder diye düşünüyodum ama haftalıkta total 4. , abde 5.sıraya geriledi bu hafta , gelecek hafta toparlanması lazım 6 reytinge düşerse dizi için hiç iyi olmaz , bu arada dizi total dizisi oldu galiba.

Huzur Sokağı gene yine daima ve hep birinci.(biliyorum abarttım:X)

@Revan KAYP Şehir için biseyler demişsin reklam meklam reyting sonucunda içine katmissin bana spoi olmasın diye direkt ilk sayfaya kaçtım döndüm silmişsin.tekrar yazarsan geri dönüş yaparım:X

KAYP şehir düşmüş sanki.geçen hafta shr olarak 20 lerdeydi.2 kuşak reklam verilmiş ve o reklamda son 20 dakika içinde.Gerisini siz yorumlayıp sonuçlandırin artık.Boşluk dizisi dediğim gibi HDE gelse karşına nolur merak konusu.

Beyaz sezonu hep listede hep üst sıralarda açardı.Şimdi listede ararken insan neyi aradığını unutacak gibi oluyor.

Huzur Sokağı gene yine daima ve hep birinci.(biliyorum abarttım:X)

@Revan KAYP Şehir için biseyler demişsin reklam meklam reyting sonucunda içine katmissin bana spoi olmasın diye direkt ilk sayfaya kaçtım döndüm silmişsin.tekrar yazarsan geri dönüş yaparım:X

KAYP şehir düşmüş sanki.geçen hafta shr olarak 20 lerdeydi.2 kuşak reklam verilmiş ve o reklamda son 20 dakika içinde.Gerisini siz yorumlayıp sonuçlandırin artık.Boşluk dizisi dediğim gibi HDE gelse karşına nolur merak konusu.

Beyaz sezonu hep listede hep üst sıralarda açardı.Şimdi listede ararken insan neyi aradığını unutacak gibi oluyor.

Silmedim Bu sayfada duruyor yorumum. Ben hiçbir zaman yorumumu silmem :)

https://fav10.net/f498/5-ekim-2012-cuma-reyting-sonuclari-161997/sayfa22

Aşk olsun Forumdash :D 2 reklamdan fazla mı reklam bekliyordun? E O zaman Koçandan da beklemeliydin. Yalan Dünyanın 9 reklamına karşın korkudan 2 reklam verdi. Yoksa, Totalde Kayıp Şehir Huzur bırakmaz Koçanda, A/B`de de Yalan Dünya 3 reyting fark atar :D

Mobilden bakmiştim kaçirmişim :X (k.bakma)
O 9 kşak reklamın kaçi kaç dkdaydı ? Huzur Sokaği 40 dk özet verdi Yalan dunya 5 dk vermiş.Huzr Sokaği özette kaç kuşak kuşak reklam verıldı saymadım.Toplamda reklam kuşaği uzun.Yani Huzurlu Sokağimiz reklam kuşaklrının bikaçini özette kullanmayı tercih etmiş.

Seda Sayan programı 5'e bölmüş ve hepside A/B'de listeye girmiş, totalde ise hiçbiri yok. :D

Yalan Dünya'yı izledim.
1 saat 39 dk'diydi.
24.dk - 45.dk - 1s:06'dk. 1s:39'dk.sında reklam aralarini vermişler.
5 dk da özet yayınlanip reklam verip yeni bölüme geçerkende reklam verdiğini varsayarsak 5 kuşak reklam oldu mu sana.
Hani 9 kuşakti?

Ve dizinin 45.dk'sındaki reklam kuşağinin en fazla 1 dklık olan kısa tanıtım reklam olarak düşünüyorum.Kanal D öylesi reklam arasını cok veriyor.

Yalan Dünya'yı izledim.
1 saat 39 dk'diydi.
24.dk - 45.dk - 1s:06'dk. 1s:39'dk.sında reklam aralarini vermişler.
5 dk da özet yayınlanip reklam verip yeni bölüme geçerkende reklam verdiğini varsayarsak 5 kuşak reklam oldu mu sana.
Hani 9 kuşakti?

Ve dizinin 45.dk'sındaki reklam kuşağinin en fazla 1 dklık olan kısa tanıtım reklam olarak düşünüyorum.Kanal D öylesi reklam arasını cok veriyor.

Revana diyon sanırım :D

Yalan Dünya'nin gerçekten süresi kisalmali. Bir komedi dizisinin 90 dakikada olusmasi çok fazla bence.. Hem 90 dakikada her sahnede güldürmekte çok zor..

Seda Sultan SBT'de 18. olmus fakat TNS'de ilk 100'e dahi girememis..